Fin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 bu arada bugün koydum çocugu mayısta bi tane daha koyarsak 70kdolares hibe geliyor ^_o
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=br5AfV6-yVk bol bol hitler izle uzmanı bu konuşmanın yahudilerin dediğine filmlerinde anlattığına göre izleyince çok sarıyormuş hitler feci konuşuyormuş valla baba yanlız kokain metamfetamin falan çakacan hitler müptelaymış o0nsuz olmuyo bana öyle ddediler valla
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 goldbären said: kafanda şartlanman lazım. alt tarafı bir sunum, ne kadar kötü de geçse ne kadar heyecanlansan da atıyorum bir sene sonra aklına bile gelmeyecek. böyle düşününce bütün failler dostun olur O öyle değil, 2 sene önce üniversitenin birinde sempozyumda bildirimi anlatırken istatistikleri yanlış aktardım (pp'deki sayılarla benim söylediklerim tam tersti) sonra farkedince heyecanlanıp iyice karıştırdım her şeyi... 2 senedir her aklıma geldiğinde sıkıntı basıyor sşldfksjg
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 herkesin reçetesi başka o zaman. en fail halde bile çıkarsam ucunda ölüm yok diyip geçiyorum. belki de fazla gevşeğim
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Ben de çok heyecanlanırım böyle konularda. Sunumu yapacağın insanların senin konun hakkında hiçbir şey bilmediğini ve onlara ne anlatırsan seni dinledikten sonra öğreneceklerini düşün. Ben bu şekilde yapıyorum, oradaki o konuya en hakim benim, odadaki topluluk benim söyleyeceklerimi öğrenmek için gelmiş, en çok bilen benim, hep sözü bana verecekler, ben saksı değilim :).
kami Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bingildak said: antreman yapacaksın abi. en temiz çözümü, etkiyi azaltıcı şey bu. biraz komik gelecek ama aynanın karşısına geçeceksin ve kendine anlatacaksın. sonra 1-2 arkadaş, aile üyesinden rica edeceksin ve onlara anlatacaksın. deneyim kazanana kadar bende aynı sorunu yaşıyordum. konuştuğum dili falan unutuyordum kelimeler aklıma gelmiyordu (ingilizce sunum yaparken). baktım bu durum beni çok geriyor, üzerine gittim. şirketteki sunumları bilerek üzerime almaya başladım, kan ter stress nefret bir şekilde hepsini atlattım. en son yönetim kurulu ve branch managerların sunumunu ve açılışını yapmıştım, önceye nazaran 5 kat falan daha iyi ve rahattım. eğer hayatının ileri ki dönemlerinde sunum yapman gerekcek ise üzerine git, kendini yor, sık, zorla. her seferinde bir notch atlıyorsun DR olarak. bu süreçte yaklaşık kaç tane sunum yaptın?
Öne çıkan mesajlar