SteppenWolf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 WOW ilk gün 250.000 kopya satmış ve amerikadaki 41 servera ilave 34 ek server açılmış. ilk gün kaydedilen account sayısı ise tam 200.000! gelde sabırsızlanma kaynak www.worldofwarcraft.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 oysssssssss hll olsun ne dıeek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 WOW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 şu işlerimi bi düzene koyayım, direk bende geliyorum. WOW'da bulusuruz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Eu ya bekleris karakedi :)[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ayni anda 100000 kisiden fazla varmis serverlarda dün :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 O zaman cok beklersiniz :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Box onumde simdi giriyorum oyuna izninizle :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Nightelf Hunter - Level 1x - (WoW Open Beta Server 9) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaploNexus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Dun akşam serverlar gitti. Oyunu falan hikaye. En az 9-10 server da bakim vardı. Benim oynadigim Arthas serverina hiç giremiyordu. Karakter listesini bile alamadı. Bu arada oyun genel chatinda dunkü popüler kelime World Of LagCraft. Hem lag var, onu geçtim server yok 5 dk da bir disconnect oluyor. En son server uçtu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 eh eu ile ayni zamanda acmazlarsa olcagi bu eu daki birsuru oyuncu us ta oynuo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Bu kadar talep başka kaç oyunda olmuşturki :) biraz beklemek lazım insanlar sakinleşsin diye galiba...Zaten ben EU bekliorum. Amerikada oynama hatasını bi daha yapmıyacam 150 ping li avrupa varken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: cashar, 25 Kasım 2004 11:44 tarihinde demiş ki: Bu kadar talep başka kaç oyunda olmuşturki :) biraz beklemek lazım insanlar sakinleşsin diye galiba...Zaten ben EU bekliorum. Amerikada oynama hatasını bi daha yapmıyacam 150 ping li avrupa varken... lineage...1-2[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Line age 1 ve 2 yi toplasan ilk günde yaptıkları satış ve account yaratılma oranı burdakine yaklaşamaz bile blizzard yine en iyisini yaptı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 kısa bir süre içinde laga çözüm bulunur merak etmeyin.. ilk yoğunlukta normal. blizzard bile beklemiyordu bu talebi[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Dunedain, 25 Kasım 2004 11:59 tarihinde demiş ki: Line age 1 ve 2 yi toplasan ilk günde yaptıkları satış ve account yaratılma oranı burdakine yaklaşamaz bile blizzard yine en iyisini yaptı . heh bir bakayim bulabilirsem koyacam hemmen official lineage1 sitesinden bir istatistik total 1.5milyon account olduğuna dair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Total'dan bahsedilmiyor, ilk gunden bahsediliyor... Aman aman aman..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 tamam o zamanda lineage2+1 gene ezer wow u geçer değil ha , ezer direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Linage 2+1 ne abi bunun 5+1 sistemidemi var?[signature][hline]Awaiting Final Beta Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Lind3r0th, 25 Kasım 2004 13:08 tarihinde demiş ki: Linage 2+1 ne abi bunun 5+1 sistemidemi var? birde 7+1 gigaworks u var yaa :D[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 lineage2+1 = lineage 2 ve lineage 1 kisaltma yaptik , yapmaz olaydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Nereye eziyor yahu hangi mmo ilk gunde 250k satis yapmis..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ahaha şaka ya tabiki biliyoruz herneyse lineage tabiki daha iyidir hatta wow un ilk günm 200k yapması kötü yani bir cm yada WE daha fazla satılır tahmınımce :P[signature][hline]Awaiting Final Beta Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: mikado, 25 Kasım 2004 13:14 tarihinde demiş ki: Nereye eziyor yahu hangi mmo ilk gunde 250k satis yapmis.. ibrahim tatlises bile 3 milyon satiyor be ilk günde wow unki çok düşük , europe da acik olsaydi o rakam ilk gun 500bin olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 oha lan o kadarda sallanmazkı ibo ılk gun 3m oha ahahhahaha lan tr de hangı sanatcı 1m gecmıstır gorende ibo=eminem sancak :P[signature][hline]Awaiting Final Beta Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Arkadaslar, bir MMO'dan bahsediyoruz ve yasal olarak bu sadece Kuzey Amerika, Yeni Zelanda ve Avustralya'da satilan kutular.. Yazin istatistikleri ona gore yorum yapin, lineage 1 yada 2'nin toplamindan degil, cm yada sims'dende bahsetmiyoruz..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar