Wolas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Kıbrısda Jim Beam Honey varmı? Varsa ne kadar ? Birde Jagermeister 70cl ne kadar? Thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 onu içme bunu iç, x amele içkisi y elit içkisi tartışmaları başlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 akşam geçerken bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 çok sağol bir arkadaşım gidiyor yoksa boşa para vermeyim varsa daha fazla vereyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ''31'' için en güzel içki odur.. trolleme flan değil gerçekten var oyle bir içki orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Kibris nerenin köyüydü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 31 için içkiden kasıt nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 31 diye khmer viskisi var. Zehir gibi. 1 litrelik şişede 2.5 usd fiyatı. 31ci arkadaşlarıma getirmiştim gelirken 4 şişe, yolda iki tanesi kırıldı. O kadar cenabetlik olacak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 bir üstte söylenmiş zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 yav said: 31 için içkiden kasıt nedir? Şu konuda aydınlatılmayı istiyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 DrStein said: 31 diye khmer viskisi var. Zehir gibi. 1 litrelik şişede 2.5 usd fiyatı. 31ci arkadaşlarıma getirmiştim gelirken 4 şişe, yolda iki tanesi kırıldı. O kadar cenabetlik olacak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 2.5$ a viski mi olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ya bu arkadaşınd dediği kıbrıs'taki mi bilmiyorum da (o kadar ucuz olmaması lazım) öyle bi içki var evet ve baya da meşhur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Adam 31 için derken, 31 whisky tüketin diyor ama farklı anlaşılıyor :) kamboçya'da benim bahsettiğim viski. berbat bişey, içilecek gibi değil. içilmeyip, 31 için kullanılır mı, bilemiyorum, yakar sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 31 güzel bir kanyak(konyak?) rum tarafına has sanırım her yerde satılmıyodu kktc de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 12 euroya absolut vodka getirdi annem daha yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 adam akşam haber veririm dedi kesin dayanamadı içti şuan bayılmış yatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar