manve Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 unlock falan edilmemis at&t kayitli, pasaport kaydi falan da yok, oyle bodozlama telefon iste. cizigi vurugu yok. Boyle satilir mi bu telefon :D ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 kayıtsız zor ama ucuza satılır, kaça satıon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 SANA TAM 4LİRA VERİRİM DELİKANLI! parayı al ve o telefonu unut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 800 dolar desem peynir ekmek gibi gider bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bide unlock değilse burda nasıl kullanıcaklar onu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bin tane yolu vardir kesin ya unlock etmenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 unlock etmenin bir yolu yok diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ios kac var ustunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 at&t kadar yavsak bir operator yoktur heralde gittim unlock parasi virdim aldirdim ark a tlf u bi actim "please enter the code" mail fln da atamiyosun online destek var diyorlar arkadasa arattim hala oradayken demisler bizi ilgilendirmiyor aldiginiz markete soyliceksiniz ulan sanki market kilitleyip satiyor kendi kendine bak gene aklima geldi dellendim he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 en son surumu vardir heralde iosun. at&t'ye o konuda ben de kirginim cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 6.1.3 se unlocku yok daha downgrade edemiyosun balta degilde alanin haberi olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mille said: 6.1.3 se unlocku yok daha downgrade edemiyosun balta degilde alanin haberi olsun diye bu balta gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Türkiyede satması zor o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ipod olmuş senın telefon dostum. kırılmaz o. unlock için firmayı ikna et agla falan telefonda bir drama çevir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Baltalik durum yok ya, ios olaylarini takip etmiyorum hani ondan bilmiyorum dedim. Olmuyorsa da zaten bosuna getirmeye gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 64gb telefon nedir, steammi kurulu icinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Karag8z said: Mille said: 6.1.3 se unlocku yok daha downgrade edemiyosun balta degilde alanin haberi olsun diye bu balta gibi oldu kotu hissettim simdi sanmiyorum 6.1.3 oldugunu cunku daha cok yeni cikti ve jailbreakide cikar yakinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar