aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 hllteam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 aferin be fener, biliyodum böyle olacğaını. şu tottenham'a totem yapmasalar güzel olacaktı ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 İyi kapanan bir fenerbahceyi italya'da eleyemez lazio. İkinci gol guzel oldu. Laubalilesmezse yari final geldi diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Borlach said: moncici said: aykut kocaman'ı tebrik ediyorum 4-2-3-1 dizilen takıma karşı orta sahasını malak gibi öne taşıyıp bi arapasta gol pozisyonu vermediği için. ayrıca hava toplarında da başarılı bir takıma karşı kolay orta vermedi takım resmen. egemen ve webo da çok dikkatli oynadılar. karşılacağı takımları iyi analiz ediyor belli. plzen'i de bu futbolla yendi, basel çıkarsa onları da yenebilir. eldeki oyuncularla maksimum alacak şekilde oynatıyor takımı. millet burda baroni şöyle böyle diyor da kimi oynatacak adam? emre oynayamıyor zaten. fenerbahçe arsenal mı ki adam salih'i oynatsın, 90 dakika oyun disiplininden düşmeyeceğini kim garanti edebilir? millet bal diyor da asıl "kısmen" bal olan fatih terim tarzıdır her zaman. futbol sıkıcıymış. açın seinfeld izleyin o zaman yani. (siz ondan da sıkılırsınız gerçi) şunun altına imzamı atarım. ayırca eternal ve zegna'nın kanser totemi iyi işliyor :) Dusunduklerimi yazmissin moncici. Helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 destek olmadan sevilmeden daha basarili takim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 noldu şimdi maç güzel izlemesi zevklimiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 kazandiktan sonra guzel tabii :) kupayi alsinlar isterse orta sahada topu 10 kisinin arasinda 90 dakika tutsunlar :) kalici olan basari sonucta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 italyada 3 yemezler işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Kanuni said: kazandiktan sonra guzel tabii :) kupayi alsinlar isterse orta sahada topu 10 kisinin arasinda 90 dakika tutsunlar :) kalici olan basari sonucta.. yok yok izleyen için yani, iki takımı da desteklemeyen için nasıldı oyun? (:P) italyan maçı izlenir mi yae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 deplasmanda 10 dk. olmadan gol yiyin 90 dakika stres yaşayın ama turu atlayın bir de finale kadar gidin ama kupayı alamayın Aykut&Aziz forever inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 valla çok sevindim fenerbahçenin kazanmasına hem iddaa da basmıştım duble sevinç yaşadık akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 forgiver said: deplasmanda 10 dk. olmadan gol yiyin 90 dakika stres yaşayın ama turu atlayın bir de finale kadar gidin ama kupayı alamayın Aykut&Aziz forever inş. alsak senin kaybin kazancin ne olabilir ki ? hani galatasaray aldiginda biz cehennemde yanacaklar listesine girmedik be ya :D nedir sevinc+uzuntu yasadik tamamda pek bir hayatimiza etkisi olmuyor yani. bak hem biz bunu yasamis fb liler olarak onceden deneyimliyiz bi bok oldugu yok. alan takimin taraftarida hala ayni degismediler pek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ya alsanız "İŞTE ADALETİN GÜCÜ FENERBAHÇE CEMAATİN ORDUSUNU YENİ" diceniz kaybetseniz "BUNLAR HEP CEMAAT OYNU RTE EUFAYI ARAYIP HAKEMLERİ AYARTTI" diceksiniz. iki durumdada can sıkıcısınız olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 DynamicK said: 2-0 guzel skor da bir durun be 90 dakika daha oynanacak bu oyun. neticede 5-0 da yenseniz takimin CPU'su aykut. yine erkenden sampiyonluk kutlamayin. CPU ile Aykutu bağdaştırmaya çalıştım aklıma intelin 8086'sı gelebildi ancak :( daha ileri gidemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 kiskanc galatasaraylilar da hic cekilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 http://m.uploadedit.com/b012/1365082564257.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Wyand said: başkan o değil ya. lotito başganları. http://www.ilfoglio.it/media/uploads/Lotito%20Claudio.jpg ... Adam burda 2-0'ı işaret etmiş aslında farkında olmadan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Suark said: ya alsanız "İŞTE ADALETİN GÜCÜ FENERBAHÇE CEMAATİN ORDUSUNU YENİ" diceniz kaybetseniz "BUNLAR HEP CEMAAT OYNU RTE EUFAYI ARAYIP HAKEMLERİ AYARTTI" diceksiniz. iki durumdada can sıkıcısınız olm. ben demem ya dert etme. sanki senin cevrende arkadaslarin bunlardan mi.. bende sevmem o tipleri kendi takimdaslarim olsada. rahatsiz derecede yoksunlar. cevrende bu tipler arkadasinsa sorun var. gol olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Uzun zamandır ilk kez totem yaptım. İnanmayan inanmasın. İlk golden önce ne yaptığımı yazmayacağım. İkinci golden hemen önce ise tvnu çaprazdan gören bir pozisyondaydım ve,"ulan neden karşıma almıyorum bu tvnu dedim, geçtim tvnun tam karşısına ve 1-2 dakika geçti geçmedi....gol ooolduuuu....kuyt!!! ne bağırdım,ne bağırdım,ne bağırdım?!?! çorlu çorlu olalı böyle bir bağırma,haykırış duymamıştır. boğazım hala ağrıyor. sesim hala kısık ama haftaların stresini bayağı bir attım, sağolsun fenerbahçem... ikinci maçta çok büyük bir aksilik olmazsa gol de atarak eleriz Lazio'yu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 fizban said: kiskanc galatasaraylilar da hic cekilmiyo. Galatasaray'lıyım ama çok mutlu oldum, stadyumda anamıza bacımıza sövsenizde yüzsüzlük işte. Türk bayrağını görünce dayanamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 her gs'li kiskanc demedim zaten, gs'linin kiskanci cekilmiyo dedim. burada real madridi destekleyen fenerbahceli de var, laziobateplzen i destekleyen galatasarayli da. gerci lazio yu destekleyen fenerbahceli de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 maç çok sıkıcıydı ya uyuya kaldım ilk yarıda.helal olsun ama italyadaki maçta seyircisiz olcak fener %70 oranda garantiledi turu. hani tottenham dışında diğer takımlarda fenerden güçlü değil fenerin final şansı var gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 İşte genelleme yapmak ne kadar kolay ve kötü bir şey, aah ah Bu arada lazlara karşı bir galibiyet daha almış olmak mutlu etti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 rakiplerden korkmuyorum. sonuçta futbol bu, yenersin, yenilirsin. ama oldu ki finale çıkıp bir şekilde kupayı aldık, işte o zaman çıkıp kupa bizim hakkımız diyip, kupayı isteyecek sadri şener'den korkuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar