jacabo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 yeni eve tasindim internet evsahibinin uzerine vardi o yuzden cuk diye yerlestim derken ilk problemim cikti internete ilk 5 dk giriyor sonra gidiyor. modemde baglanti var gozukuyor , browser filanda giricem diye zorluyor ama 0 hareket. restartliyorum 5 dk duzeliyor sonra yine ayni. help! cildiracagim. not: farkli cihazlarla baglanmayi denedim sonuc olumsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 farklı modemler di mi farklı cihaz dediğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 yok baglanmaya calistigim bilgisayar telefon bidi bidi bu arada sunu farkettim demin ne zaman 3. alet baglansa wireless a o zaman kitleniyor skindirik ttnet modemi var o yuzden olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 abi önce bi tek client ile kablo üzerinden bağlantında bir problem var mi onun testini yap bence. Sonra client sayısı arttırıp bakarsın problemin ne olduguna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bir ağırlık var son günlerde evde sizdede varmı acap ağalar beyler? böyle bir süründürme politikasıdır gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Black_Lupin said: bir ağırlık var son günlerde evde sizdede varmı acap ağalar beyler? böyle bir süründürme politikasıdır gidiyor hemde nasıl her aradığımda sürekli speed test yaptırıyorlar arıza kaydı açıldı 2 gün önce ekip gelip bakıcak halen bekliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar