jacabo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 yeni eve tasindim internet evsahibinin uzerine vardi o yuzden cuk diye yerlestim derken ilk problemim cikti internete ilk 5 dk giriyor sonra gidiyor. modemde baglanti var gozukuyor , browser filanda giricem diye zorluyor ama 0 hareket. restartliyorum 5 dk duzeliyor sonra yine ayni. help! cildiracagim. not: farkli cihazlarla baglanmayi denedim sonuc olumsuz
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 farklı modemler di mi farklı cihaz dediğin?
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 yok baglanmaya calistigim bilgisayar telefon bidi bidi bu arada sunu farkettim demin ne zaman 3. alet baglansa wireless a o zaman kitleniyor skindirik ttnet modemi var o yuzden olabilir mi ?
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 abi önce bi tek client ile kablo üzerinden bağlantında bir problem var mi onun testini yap bence. Sonra client sayısı arttırıp bakarsın problemin ne olduguna.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bir ağırlık var son günlerde evde sizdede varmı acap ağalar beyler? böyle bir süründürme politikasıdır gidiyor
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Black_Lupin said: bir ağırlık var son günlerde evde sizdede varmı acap ağalar beyler? böyle bir süründürme politikasıdır gidiyor hemde nasıl her aradığımda sürekli speed test yaptırıyorlar arıza kaydı açıldı 2 gün önce ekip gelip bakıcak halen bekliyoruz..
Öne çıkan mesajlar