Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ben bu samsung 9'dan alıp, garantisi bitmeden ram taksam, garanti gg mi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Evet. Samsung servisi takiyorsa onlara goturmen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 fu! neyse takmıyodur onlar. garantisi bitene kadar beklicem artık. senin şu 2. el mac'in spec'lerini yazsana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 samsung np900x4d-a01tr ile -a02tr arasında ne fark var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 02'nin VGA cikisi var ve kart okuyucusu daha gelismis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 rüya alet şu ya tr de yok sanıyodum, bimeks getirtmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 samsung 9 series np900x4d-a02tr aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar