Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hediye

redge

Öne çıkan mesajlar

said:
Rewendor, 24 Kasım 2004 17:52 tarihinde demiş ki:
hmm ya da şöyle de "Sana paraya kıyıp şöle güzel bi hediye alacaktım ama düşündüm de sen zaten benim gibi bi erkek arkadaşa sahipsin daha hediyeye ne gerek var" :D
+1[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
Sosyal ağlarda paylaş

mutlaka her kizin biseye özel bi duskunlugu vardir, bundan faydalanmak lazimdir. Ama hediye kadar önemli olan bisey de sunum sekli ve nasil verdigindir.

Atiyorum kiz arkadasin kedi seviyodur, Gider buyuk bi pelus kedi alirsin, kedinin koluna bi kedili swatch takarsin, cebine kedili zippo atarsin falan. Supriz yapmak onemli ama.. SUpriz yaparken kavga etmeyi bile goze alicaksin. Ailesiyle anlasip o evde yokken yatagin ustune atarsin gulleri paketi koyarsin ustune ama kiza "ne dogumgunu ya, bi de hediyemi alcaktik" falan dersin. olmadi elinde boktan bi çiçekle gidersin al hediyen dersin hayal kirikligi yasar, trip falan atar. ama eve gidip hediyesini gorunce de dunyanin en mutlu ve en aptal insani gibi hisseder kendini ve sana direk telefonu çakar "askim cok ozur dilerim cok aptalim, cok tatlisin sni cok seviorum" tabi bu arada kizlarini mutlu eden cocugu aile de sever. Ailesinin gonlunu "ay çok dusunceli cocukmus" seklinde kazanirsin, aileyi kazanirsan baya etkili olur. Cunku erkekler genelde ailelerini sevgi ugruna hice sayabilir ama bunun aksine kizlar icin genelde aile cok onemlidir, onlar ailesini yoksayamaz hatta fikirlerine cok deger verir.
bunlarin hepsi genelgecer olaylardir. Ben boyle degilim, kiz arkadasim boyle degil gibi itirazlarinizdan sorumluluk kabul etmem.

Ama bazi kizler maddiyatcidir ki onlara hediye alinmaz zaten :)[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki?
ben seninle gülmüşüm..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_AvengeR_, 24 Kasım 2004 18:33 tarihinde demiş ki:
kızın ablası varsa onu al yanına ondan en ii verimi alırsın
bn ole yaptım cok gusel bi hedie aldık beraber =)

- Hiiiii!!?! Mahmut, sen ve ablam ha? Hem de doğum günümde? Hem de Akmerkezde? Hani senin acil işin vardı sınav yüzünden geç gelecektin doğumgünüme?
- Şey ama açıklayabilirim sevgilim.. Biz şim..
- Ne açıklicaksın ulayn? Yalanlarını duymak istemiyorum artık!
- Biz sana hediye şettiri..
- Nee? Bi de utanmadan hala yalan ha?
- Yok, valla bak sor sen de söylesene ablası...
- Ya, yakalanınca kıvır tabii, bi daha beni arama! *çotenk* (tokat efekti)[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

[Bu mesaj Rewendor tarafından 24 Kasım 2004 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 24 Kasım 2004 17:47 tarihinde demiş ki:
yarınızın ayılık var hamurunda :D

Eldiven AL benettonda çok güzel hatun eldivenleri var.
al ve not'a da şunu yaz..

her zaman elini tutmak için...
seni çok seviyorum aşkım...
sonsuza kadar...

bıda hedıye alcak olursam kesın bu adama sorcam :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Sosyal ağlarda paylaş

eğer gerçekten unutulmamasını istiyorsan..
bir hediye alma..
bir hediye yap..

emek ver..çaba sarfet..mükemmeli yakalayana kadar defalarca dene..ve ona kendin ürettiğin birşey yap..illaki somut birşey olması gerekmiyor..herşey olabilir..[signature][hline]See the sadness in their eyes..

Yıldızlar bizi aydınlatacak..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xanthe, 24 Kasım 2004 18:17 tarihinde demiş ki:
Bence bu eldiven oalyı güzel.Bi eldiven war yapışık eldiven mi ne eldiven tek adet el tutşabiliosun içinde o sol eline sen sağ eline giyiosun ilginç bişi...

nerde var bu?[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki?
ben seninle gülmüşüm..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 24 Kasım 2004 18:35 tarihinde demiş ki:
said:
_AvengeR_, 24 Kasım 2004 18:33 tarihinde demiş ki:
kızın ablası varsa onu al yanına ondan en ii verimi alırsın
bn ole yaptım cok gusel bi hedie aldık beraber =)

- Hiiiii!!?! Mahmut, sen ve ablam ha? Hem de doğum günümde? Hem de Akmerkezde? Hani senin acil işin vardı sınav yüzünden geç gelecektin doğumgünüme?
- Şey ama açıklayabilirim sevgilim.. Biz şim..
- Ne açıklicaksın ulayn? Yalanlarını duymak istemiyorum artık!
- Biz sana hediye şettiri..
- Nee? Bi de utanmadan hala yalan ha?
- Yok, valla bak sor sen de söylesene ablası...
- Ya, yakalanınca kıvır tabii, bi daha beni arama! *çotenk* (tokat efekti)

Bide tam tersi olabilir Akmerkezde hatunu başka bir adamın kolunda yakalamak valla boynuzlı kedi olup çıkarsın. ama nasıl olsa ablası yanında dimi[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...