Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 27. Hafta | Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor | 31.03.2013 @19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sostizm said:

En ucuz ve hizli cozum bu. koy kenara 1-2 monitor, 1 dk desin hakem gitsin baksin istedigi acidan...

Ofsayt diye pozisyonu kesti diyelim. Itiraz var gitti izledi, cidden ofsayt degil. Nasil tekrar ettirecek o pozisyonu?
Mesaj tarihi:
ligden düşmesi kesinleşmiş takımı evinde yenmek için çizgiyi az buçuk geçmiş topa muhtaç bi takımın taraftarı olmak çok acı verici olsa gerek

:( :( :( :( :(

fdasg
Mesaj tarihi:
Bu devirde hala kaleye 2 sensor koydurtmuyorlar futbol robotlasmiycak diye, ama futbolcular robotvari calisip besleniyor her turlu tech kullaniliyor ona laf yok.
Sirf isguzarlik iste, bari hakem kulakligi kol titreciside olmasin pehh
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Bu devirde hala kaleye 2 sensor koydurtmuyorlar futbol robotlasmiycak diye, ama futbolcular robotvari calisip besleniyor her turlu tech kullaniliyor ona laf yok.
Sirf isguzarlik iste, bari hakem kulakligi kol titreciside olmasin pehh
platini acıklama yapmıstı avrupdaki buyuk sahalara yerlestirilmesi 250 sahada falan fazla pahalıya patlıyodu onun yerine genclere yatırırız daha iyi demisti.
Mesaj tarihi:
elazığ maçını izledim ben, bu kadar saçma sapan bir puan kaybı olamazdı ...

fantasy takımımı da elazığ'dan 3 adamla doldurmuştum, bol gollü geçer diye maç... Sane yerine Köksal'ı almıştım son anda ağzıma sıçayım ...
Mesaj tarihi:
burda da gördüm bazılar top çok hızlıydı göremedi falan demişler. ben maçtaydım. yan hakemin durduğu tarafın tam karşısındaydım. gol sırasında aynı hizadaydık yan hakemle. baya baya net gördüm gol olduğunu. önümdeki ekrana bakmama bile gerek kalmadı valla. hakem onu göremiyorsa bıraksın hakemliği. hem trabzon maçında ki gibi orta sahada yakalanmadı hakem, hemde top yere çarpıp çıktı. trabzon maçında verilmeyen gol çok çok daha farklı bir pozisyondu.
  • Yeni Oluştur...