toggie Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Hakem hatasi oyle olmuyo, su pozisyona hakem hatasi demeyin yani. Kale hakemi olsa hakem hatasi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 sostizm said: En ucuz ve hizli cozum bu. koy kenara 1-2 monitor, 1 dk desin hakem gitsin baksin istedigi acidan... Ofsayt diye pozisyonu kesti diyelim. Itiraz var gitti izledi, cidden ofsayt degil. Nasil tekrar ettirecek o pozisyonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Bu arada Emre'siz fb bitik durumda. Topcularin neredeyse hicbirinde sampiyonluk inanci kalmamis. Hirs falan yok, Aykut'la calisa calisa ona mi benzediler ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 ligden düşmesi kesinleşmiş takımı evinde yenmek için çizgiyi az buçuk geçmiş topa muhtaç bi takımın taraftarı olmak çok acı verici olsa gerek :( :( :( :( :( fdasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 lolwut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 webo yargıladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 akhisar fena değildi aslında ama bakalım maç bitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 oğuz satmış maçı eski fenerli zaten devre arasında tarlalar sürülmüş gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Webo cok iyi kafa vuruyo. Baroni'nin cocugu da sarisin zenciymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 stoku al biraz su canerin yerine ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Caner lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 ne güzel lan fener'in aleyhine karar çıkınca,insanlık hali olur öyle zehehe gs'ye olursa ŞİKÖ,FÖNÖROSYON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 maçta rm atkısı vardı bakın buda bir fransız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 bizim macta da lazio vardi, hala bunlara mi takiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 sizin geçmiş kabarık lazio forması altında drogba oynasa şaşırmam formadan bile sabıkanız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 asist ofsayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Bu devirde hala kaleye 2 sensor koydurtmuyorlar futbol robotlasmiycak diye, ama futbolcular robotvari calisip besleniyor her turlu tech kullaniliyor ona laf yok. Sirf isguzarlik iste, bari hakem kulakligi kol titreciside olmasin pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 ee? Koskoca fenerbahçe maçı. Maç sonrası tek post yok?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 fener kazandığı için fenerliler ve galatasaraylılar üzgün. beşiktaşlılar ise banlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 lig herkesi baydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 "Tatar Ramazan" said: Bu devirde hala kaleye 2 sensor koydurtmuyorlar futbol robotlasmiycak diye, ama futbolcular robotvari calisip besleniyor her turlu tech kullaniliyor ona laf yok. Sirf isguzarlik iste, bari hakem kulakligi kol titreciside olmasin pehhplatini acıklama yapmıstı avrupdaki buyuk sahalara yerlestirilmesi 250 sahada falan fazla pahalıya patlıyodu onun yerine genclere yatırırız daha iyi demisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 elazığ maçını izledim ben, bu kadar saçma sapan bir puan kaybı olamazdı ... fantasy takımımı da elazığ'dan 3 adamla doldurmuştum, bol gollü geçer diye maç... Sane yerine Köksal'ı almıştım son anda ağzıma sıçayım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Screw, Avrupa bu ara battigi icin oyle demistir Platini tepki gelmesin aferim desin halk diye, yoksa normalde futbol robotlasmayacak tiriviri diyodu, yoksa onca masrafin yaninda hicbisey sensor vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 burda da gördüm bazılar top çok hızlıydı göremedi falan demişler. ben maçtaydım. yan hakemin durduğu tarafın tam karşısındaydım. gol sırasında aynı hizadaydık yan hakemle. baya baya net gördüm gol olduğunu. önümdeki ekrana bakmama bile gerek kalmadı valla. hakem onu göremiyorsa bıraksın hakemliği. hem trabzon maçında ki gibi orta sahada yakalanmadı hakem, hemde top yere çarpıp çıktı. trabzon maçında verilmeyen gol çok çok daha farklı bir pozisyondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 haftaya mersin gs berabere ve puan farkı 2 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar