Myshkin Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 checkdisk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Hayatımda böyle salak şey duymadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Ardeth said: Litminov said: Telkin denilen olay var. İngilizce öğretmez ancak kelime öğrenmede işe yarar. Mesela bir soruyu çözmeye çalıştıktan sonra, beceri isteyen bir işle uğraştıktan sonra uyuyup, uyandığınızda o işi yapabildiğinizi ve ilerlediğinizi göreceksiniz. bunun uykuda olan bir şeyle ilgisi yok. o kadar çok başıma geldi ki ne olduğunu anlatayım direk. bir soruyu çözmeye çalışıyorsunuz çalışıyorsunuz soru hakkında üretebileceğiniz tüm fikirleri ve bakış açılarını üretiyorsunuz ama yorulduğunuz için hepsi bulamaç haline geliyor. sabah kalktığınız zaman soruyu çözmüş olmuyorsunuz tabi ki ama soru üzerine tekrar düşündüğünüz zaman beyniniz dinlenmiş olduğu için rahatlıkla daha önce oluşturduğunuz fikir ve parçaları doğru bir şekilde bir araya koyup çözüyorsunuz. Ben 1 saat boyunca bir zeka oyununa uğraşmıştım. Ardından yattığımda rüyamda o soruyu çözmeye çalıştığımı gördüm. Kalkıp tekrar sorunun başına oturduğumda sorunun çözümüne ulaşmıştım. Ben de bundan, yatarken de kafamda hala o düşünce olduğu için uyurken de kafa yormuşum anlamını çıkarıyorum. Mesela telkinli cdler var uyurken bin defa şunu yap şunu yap diye komut tekrarlıyor. Onlar da işe yarıyor. Senin anlattığın şey de doğru bana da pek çok defa oldu o olay.. Mesela birşey ararken bulamayıp aramayı bıraktığımda buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 nasıl lan? tıklayın ingilizce konuşmaya başlayın gibi birşey galiba. di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Ortaokul lise zamanımda dersle ilgili bi konuyu hiç bilmiyodum uyandığımda konuyu biliyodum ama konu ne hatırlamıyorum şimdi :D Saçmasapan hissetmiştim sdsads Tabi bu ing olayı yalan. İnsanların duygularıyla oynuyolar. 3kuruş tazminat almak için kim bilir kaç tane cahil insan son paralarını bunlara verip aç kalıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 3 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Ardeth said: Litminov said: Telkin denilen olay var. İngilizce öğretmez ancak kelime öğrenmede işe yarar. Mesela bir soruyu çözmeye çalıştıktan sonra, beceri isteyen bir işle uğraştıktan sonra uyuyup, uyandığınızda o işi yapabildiğinizi ve ilerlediğinizi göreceksiniz. bunun uykuda olan bir şeyle ilgisi yok. o kadar çok başıma geldi ki ne olduğunu anlatayım direk. bir soruyu çözmeye çalışıyorsunuz çalışıyorsunuz soru hakkında üretebileceğiniz tüm fikirleri ve bakış açılarını üretiyorsunuz ama yorulduğunuz için hepsi bulamaç haline geliyor. sabah kalktığınız zaman soruyu çözmüş olmuyorsunuz tabi ki ama soru üzerine tekrar düşündüğünüz zaman beyniniz dinlenmiş olduğu için rahatlıkla daha önce oluşturduğunuz fikir ve parçaları doğru bir şekilde bir araya koyup çözüyorsunuz. Henri Poincaré şöyle yapıyormuş mesela. He never spent a long time on a problem since he believed that the subconscious would continue working on the problem while he consciously worked on another problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Poincare öyle diyorsa bana bok yemek düşer saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 sdfasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 nası okunuyo o ya, duyduğum her 7 kişiden 5i puankare diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 puankare diye okunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 en fazla yardımı dokunur eger böyle saçma birşey olsa kimse birşey ögrenmez geceleri kulaklıgı takar herşeyi ögreniriz mantıklı mı? bence değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 potikare kimki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 sorma abi aslında görelilikten kuantuma tut matematikteki bir sürü alana, hepsinin fikir babası olabilecek bir şahıs. insan var insan var. bir de puankare var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parlafungi Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 uykudada rahat yok amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mythbusters'da denediler. Busted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar