BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 korkunc turnuvanın nesini desteklicez anamadım ki basarısızsa basarısız ayrıca kimse memphise kotu dememiş ki 1080 yapabiliyosan 1080 yap denmiş anasılmıyo cok bulanık denmiş adam gelir abi baglantım kaldırmıyo derse eyvallah deriz olur biter kraldan cok kralcı doldu forum gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Memphis'in streamide oyunculuguda kotu , biraksin gitsin LOL falan oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 sen o yüzden mi bıraktın gosu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 reampage said: Partner olmaya gerek yokta 1080 icin ücretli bir software lazım yada işte o en yaygın olan broadcasterın aylık odemesi vardı. 720i bedava yapıosun aslında seri olmayan oyunlarda yapılıo, ama özellikle fps için hem ul hem sağlam makine lazım. 1080 için ücretli software gerek yok. OBS ile bilgisayarın kaldırıyorsa yapabiliyorsun 1080. Çoğu kişinin yapmamasının sebebi 1080'in gereksiz olması ve fazla bandwith yemesi. Normal bir stream için 720p ve 25-30 fps oldukça yeterli. Memphis'in streamini geçen izlemye çalıştım da 288p+ vardı ve pixeller aşırı dağınıktı o yüzden stream kalitesi acayip kötüydü. Bilgisayarının özellikleri ve interneti nasıl bilmiyorum ama daha kaliteli yayın yapabileceğini düşünmekteyim. Özellikle ben iki çekirdeki işlemciyle fazla kastırmadan 720p yayın yapabiliyorken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Benim workstation'dan yapayım o zaman bir ara turuu eyçdii yayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 memphis'e biri OBS'yi söylesin bence. ben laptop ile don't starve oynuyorum bi ara arkadaşlar izliyordu çok da güzeldi görüntü. OBS çok iyi cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 valla Bursat therru ve diger abonelerim 1080P+ izliyolar sizde verin ayda 5$ sizde güzel kalite izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 son 5 dolarımı grubbye verdim hacı :/ bidaki aya artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Therru said: sen o yüzden mi bıraktın gosu? Bırakmak için baslamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 başlamak için hiç oynanamak lazım OWWWWWWWWWWww goydum lafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 baba liselilere ayar vermeye hazır http://www.twitch.tv/memphispro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 http://www.twitch.tv/memphispro on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar