Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş Güç Kararsızlık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
imamizer topiki kilitleyibilirmis o postu attiktan sonra.

faal, gezenti insan isen istanbul
isten eve evden ise insaniysan corum.

2 mmo alirsin deli gibi para biriktirirsin corumda.
Mesaj tarihi:
Ben de İzmir'den İstanbul'a gidiyordum az daha ki İzmir'den bir firma İstanbul'dan bile beklemeyeceğim bir ücrete çıktı. Çok gönülsüzdüm İstanbul konusunda şu an baya huzurluyum.

Çorum hakkında zerre fikrim yok fakat en azından İstanbul'da sektöre biraz bulaştıysan bile daha rahatlık/tatmin oranı yüksek bir iş bak yine aynı şehirde. Sonuçta kız arkadaş faktörü de var.

Yani her iş söylendiği gibi 3 saatte gidilen tarzda olmayabilir, misal Ümraniye'de Delphi'da çalışıyor yakın bir arkadaşım Bostancı'da ikamet ediyor işten 17.40'da çıkıyor 18.00'da evde. Bu tarz olanaklar da var. Kurumsal yerlere bak
Mesaj tarihi:
Şöyle bir düşün, istanbul'un nelerini kullanıyorsun, seviyor musun, evinin yerini, sokağını, kaldırımlarını seviyor musun. Aynı şeyi çorum içinde yapmaya çalış. Hani böyle durumlarda gider taşınırsın, yanlış yere atılmış bir çöp, ya da mahallelinin davranışı dahi seni hayatından soğutabilir. Gerçekten önemli bir karar. Ne yaptığınıda yaz bilelim :) Ben olsam İstanbul'da kalıp iş değiştirmeye çalışırdım mesela.
Mesaj tarihi:
Istanbul'un trafiğinden başka hiç birseyini kullanmıyorum. Cok sevdigim tiyatroya veya maça gitmeyeli aylar var. Ne bileyim Çorum bile bunlari cok rahat yapabilecegim bir yer gibi duruyor.
Mesaj tarihi:
eşim kabul etse
antalya' ya kaçarım bir saniye düşünmem. antalya' da aile pansiyonumuz var. karnım doyar işte kışın yatarım. istanbul neymiş abi hiç gerek yok.
Mesaj tarihi:
Bodrum diğer yazlık muhitlere göre kışın kendi popülasyonu, ortamı, etkinlikleri olan biryer. Hem sadece yaz diye düşünme, yerli turist Mayıs başından başlayarak Eylül sonuna kadar 5 ay cılkını çıkarır Bodrum'un
  • Yeni Oluştur...