AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 1.85 - 100 göbekliyim aga şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Oh bizden siklet :) Devamli 60 70 kg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 aquila said: niye olmus? kalp krizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 genç bıdıciler panikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Bi bok olmaz. Erkek olun azcik. Kiz gibi herseyden korkuyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 calm down brother. you know your audience Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 yazik olmus elemana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Ops gay dedim bende. Olmusmu ?? Pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Arastirdimda cocukta aileden gelen kalp sorunu varmis otopside cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Simdi bu baslikta kiz gibi calismayan kac kisi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 troll'leri spotlasan anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 U mirin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Beyler şimdi en son hastalandığımda açtığım 1-2 ürün vardı protein tozu kreatin multivit vs. o zamandan beri soğuk bir yerde tutuyorum ağızları kapalı şekilde şimdi tekrar başlıyorum spora da sizce kullanıyım mı ürünleri bir sıkıntı çıkmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 kucuk fifililerin topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 hah geldi bitane daha sdfa olm bana sordun iç dedim. ya SANA BİŞEY OLMAZ DEDİM YA. iç içmiyosan yolla içerim ben. alt tarafı kusarsın 2gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 SATAYIM KARDAŞ SANA YÜZELLİ OLUR! ODA BAK SANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 açılmış kullanmıyos bilae asfasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 İlk ben açıcam diyosun vay çakal sübliminal veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 olm bu arada bişey hatırladım ilk başladğmda aldığım kreatini ben geçen sene çöpe atmıştım adam gibi kullanmadığım içn. ama yine 3 sene kullandım yani ölçek dramını hatırlayanlar vardır kullan gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Motive edin lan beni minor depresyondayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Creatine ve yuksek karb ile gir olaya comeback yaparken. Kaslar icebildigi kadar icsin besinleri :) Supplementleri de ic gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 BİZ VARIZ LAN BURDA MOTİVEYİ DİREK ORDAN ALMALISIN DKFDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Perfectionist said: Creatine ve yuksek karb ile gir olaya comeback yaparken. Kaslar icebildigi kadar icsin besinleri :) Supplementleri de ic gitsin. Aynen hatta %90 olarak gereksiz gördüğüm bir gainer bile alıp kullanmayı düşünüyorum ya. Şu anda iştah yok çünkü. Tabi bide supplement kullanıyor olmanın psikolojik rahatlığı ve etkiside işe yarayabilir. Ayrıca şu hal ve motivasyonla salona gitmek istemiyorum ya 1 ay evde takılıcam zaten anca toplarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Salona git bence ,gittikçe gidesin gelir abi hiç kasma kendini öyle ,yok evde takılayım 1 ay falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 gainer al candır sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar