Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Is the Gaming Industry Crashing Again?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Viktor said:

oyunculugun sembolu kontrolordur cunki, konsolcuların urunlerini getirmediği üçüncü dünya ülkesinde oyun = pc olması heriflerin suçu diil

lel şu da çok içi boş bi argüman. sene 1996 olsa belki. şuan konsolda yapabildiğin herşeyi PC'de yapabiliyorsun ama konsolda sadece oyun oynayabiliyorsun. fakirsen sadece oyun oynamak için konsol alınabilir yoksa pek mantıklı görmüyorum ben yani controllersa controller TV ise TV hepsi pc'ye takılıyor zaten
Mesaj tarihi:
konsolcu ile tartışmaya girilmeyeceğini öğrenemediniz. fps ve rts gibi en önemli iki türü oynayamaz, rpg'yi doğru düzgün oynayamaz.

ama çıkıp cod 10 milyon satar konsola. niye? ---> konsol bebeleri
bi de çıkıp "oynanıyor gayet güzel fps" diye savunmuyorlar mı...
Mesaj tarihi:
en kötüsü de şu fakirlikten sadece korsan pc oyunları ile 5 dolara inince steamden releaseden 2 sene sonra aldıkları oyunlarla HURR ME MUSTARD RACE diye takılanlar ya
Mesaj tarihi:
valla az once isten eve donerken D&R a ugradim. steamde 12 dolar 49 cent e aldigim hitman absolution, ps3 de 110 TL ye satiliyor.

bir de klavye mouse falan kullanabiliyorsun 12 dolara.
Mesaj tarihi:
Kaede said:

en kötüsü de şu fakirlikten sadece korsan pc oyunları ile 5 dolara inince steamden releaseden 2 sene sonra aldıkları oyunlarla HURR ME MUSTARD RACE diye takılanlar ya

Öncelikle şu fakir geyiği forumdaki en iğrenç geyik. Birinin parasının olmamasıyla dalga geçmek.

O bi kenara pc'de 2 ay sonra 20 dolara alabileceği oyuna konsolda çıktığı gün 150 lira vermekten gurur duymak gerçekten psikolojik vaka anlamına geliyor.

Savunacak argüman üretememek böyle bir şey.
Mesaj tarihi:
Bana diyemezsin demedim sevgili konsolcu, genel olarak çirkin bir geyik dedim. Ama işte girilmez tartışmaya, Zira argümana yanıt yerine saldırı yapabiliyorsun sadece. Daha da girmem bu tartışmaya, konsolun ile başbaşa bırakıyorum seni.

lütfen forumdaki diğer tartışmacılara hitaben kullandığınız sözleri dikkatli seçin. -sam
  • Yeni Oluştur...