Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Is the Gaming Industry Crashing Again?

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Viktor said:

oyunculugun sembolu kontrolordur cunki, konsolcuların urunlerini getirmediği üçüncü dünya ülkesinde oyun = pc olması heriflerin suçu diil

lel şu da çok içi boş bi argüman. sene 1996 olsa belki. şuan konsolda yapabildiğin herşeyi PC'de yapabiliyorsun ama konsolda sadece oyun oynayabiliyorsun. fakirsen sadece oyun oynamak için konsol alınabilir yoksa pek mantıklı görmüyorum ben yani controllersa controller TV ise TV hepsi pc'ye takılıyor zaten
Sosyal ağlarda paylaş

konsolcu ile tartışmaya girilmeyeceğini öğrenemediniz. fps ve rts gibi en önemli iki türü oynayamaz, rpg'yi doğru düzgün oynayamaz.

ama çıkıp cod 10 milyon satar konsola. niye? ---> konsol bebeleri
bi de çıkıp "oynanıyor gayet güzel fps" diye savunmuyorlar mı...
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

en kötüsü de şu fakirlikten sadece korsan pc oyunları ile 5 dolara inince steamden releaseden 2 sene sonra aldıkları oyunlarla HURR ME MUSTARD RACE diye takılanlar ya

Öncelikle şu fakir geyiği forumdaki en iğrenç geyik. Birinin parasının olmamasıyla dalga geçmek.

O bi kenara pc'de 2 ay sonra 20 dolara alabileceği oyuna konsolda çıktığı gün 150 lira vermekten gurur duymak gerçekten psikolojik vaka anlamına geliyor.

Savunacak argüman üretememek böyle bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana diyemezsin demedim sevgili konsolcu, genel olarak çirkin bir geyik dedim. Ama işte girilmez tartışmaya, Zira argümana yanıt yerine saldırı yapabiliyorsun sadece. Daha da girmem bu tartışmaya, konsolun ile başbaşa bırakıyorum seni.

lütfen forumdaki diğer tartışmacılara hitaben kullandığınız sözleri dikkatli seçin. -sam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...