Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 weeaboo'lar yine ağlamış konsol konsol diye. erkek adam pc'de oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Viktor said: oyunculugun sembolu kontrolordur cunki, konsolcuların urunlerini getirmediği üçüncü dünya ülkesinde oyun = pc olması heriflerin suçu diil lel şu da çok içi boş bi argüman. sene 1996 olsa belki. şuan konsolda yapabildiğin herşeyi PC'de yapabiliyorsun ama konsolda sadece oyun oynayabiliyorsun. fakirsen sadece oyun oynamak için konsol alınabilir yoksa pek mantıklı görmüyorum ben yani controllersa controller TV ise TV hepsi pc'ye takılıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 96 falan değil baya rts'ler vs. ortaya çıktığından beri pc>konsol. fps nin mouse gelişimi yine geç oldu da genel olarak bakarsak baya 1990a kadar gidiyor nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 konsolcu ile tartışmaya girilmeyeceğini öğrenemediniz. fps ve rts gibi en önemli iki türü oynayamaz, rpg'yi doğru düzgün oynayamaz. ama çıkıp cod 10 milyon satar konsola. niye? ---> konsol bebeleri bi de çıkıp "oynanıyor gayet güzel fps" diye savunmuyorlar mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 en kötüsü de şu fakirlikten sadece korsan pc oyunları ile 5 dolara inince steamden releaseden 2 sene sonra aldıkları oyunlarla HURR ME MUSTARD RACE diye takılanlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mustard lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 oyunların değeri zaten maks. 5 dolar daha fazla vermek kazık yemek oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 valla az once isten eve donerken D&R a ugradim. steamde 12 dolar 49 cent e aldigim hitman absolution, ps3 de 110 TL ye satiliyor. bir de klavye mouse falan kullanabiliyorsun 12 dolara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Kaede said: en kötüsü de şu fakirlikten sadece korsan pc oyunları ile 5 dolara inince steamden releaseden 2 sene sonra aldıkları oyunlarla HURR ME MUSTARD RACE diye takılanlar ya Öncelikle şu fakir geyiği forumdaki en iğrenç geyik. Birinin parasının olmamasıyla dalga geçmek. O bi kenara pc'de 2 ay sonra 20 dolara alabileceği oyuna konsolda çıktığı gün 150 lira vermekten gurur duymak gerçekten psikolojik vaka anlamına geliyor. Savunacak argüman üretememek böyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 ahah başkalarına LOL KONSOL BEBELERİ XDDDD diyebilirim ama KİMSE BANA FAKİR DİYEMEZ MUHHH FREEDOOOMMZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Kaede fatality çekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Bana diyemezsin demedim sevgili konsolcu, genel olarak çirkin bir geyik dedim. Ama işte girilmez tartışmaya, Zira argümana yanıt yerine saldırı yapabiliyorsun sadece. Daha da girmem bu tartışmaya, konsolun ile başbaşa bırakıyorum seni. lütfen forumdaki diğer tartışmacılara hitaben kullandığınız sözleri dikkatli seçin. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA http://i.imgur.com/1aHLL50.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 axedice'in,anadolu subesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Anadolunun anadolu şubesi nasıl olayyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 koylu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar