Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkek İç Çamaşırı Marka İsmi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar sizlerden bir isteğim var yeni tasarlanmakta olan bir erkek içgiyim markası için isim çalışması yapıyoruz ve aklınaza gelebilecek olası isimlere ihtiyacım var.Artık gerisi size kalmış kolay gelsin.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Mesaj tarihi:
tech wear nasıl :D türkiyede tek hesabı...
Şahsen çünkü absulud türkçe isimlerin yazdığı iç çamaşırları tercih edilmiyor kanımca malüm az da olsa gösterilecek ya...Mela düşünsenize orda sizin için Ne biliyim Gülay Don mu yazzsa iyi olur,Tech Wear mı.. :lol: salladım sadece bir örnek...sizin yaratıcılığıza kalmış[signature][hline]Shôlvèr Stâ®
Design Everywhere

[Bu mesaj Sholver tarafından 25 Kasım 2004 10:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi afedersin ama The DON yani boxerlarımın markası
Türkiye de Ya Şahinoğulları var, beyaz slip için ya da The DON, Bay DON, By DON falan var :P

BULDUM!!!!

YİĞİT'S TRUTH! (Victoria's Secret a atfen, yiğidin malı meydandadır sonuçta[signature][hline]I repeat myself when under stress
I repeat myself when under stress
I repeat myself when under stress
I repeat.

[Bu mesaj Volfied tarafından 25 Kasım 2004 10:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
LOL![signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Pardon , Fedon , Gordon[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
said:
Mum_Chamber, 25 Kasım 2004 09:55 tarihinde demiş ki:
don

ahahahahahahahaha

Blaster worm koyun.... ahahahahaha uyarda be

[Bu mesaj crocodile tarafından 25 Kasım 2004 12:12 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...