monoscope Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 merhaba, devlet üniversiteleri için bu yüksek lisansın ödemeleri nasıl gerçekleşiyor. trink diye tüm dönemin parasını çıkarıp masaya koyuyor muyuz yoksa taksitlendirme falan yapıyorlar mı ? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 kredi kartına 10taksit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 cevap ciddimiydi bilmiyorum ama hani ona göre bir nakit planlaması çıkarıcam yardımcı olursanız gerçekten sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 madem durum ciddi niye gidip okula görüşmüyor, aramıyorsun ki? forumdan gelen bilgiye güven mi olur allahasen.. ulan böyle dedim de donanımdan çok yardım aldım, sen yine de ara öğren, para bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 niye olmasın ? değişiyor o okuldan okula taksit yapanda var peşin alanda var http://www.beykent.edu.tr/WebProjects/Web/OgrenciIsleri.php?CategoryId=764&ContentId=792 devlet üniversitesi demişsin ben tezsiz yaparken 3000 lira bişeydi dönemlik taksit yada ödeme seçeneği sormadım gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 nvm adam donanımhaber tiermiş ya sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 akşamın bu vakti aklıma takıldı okulu arayamam tabi, bir soru sorayım dedim neyse teşekkürler cevaplar için. yarın okulu ararım. donanımhaber tier derken nasıl bir hakaret ettin anlamadım ama gene de sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar