Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Turkıyede gordugum uzere bu nazılık anlayısını sarışın mavı gozlu dışında nerde karakuru adam var onlar desteklıyor bu nasıl çelişkidir anlam veremıyorum bilen biri varsa anlatabilir mi?[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 biraz daha açıklar mısın ?[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 adanalı bir arkadaşım var mesela. odasında nazi bayrağı var. böyle kocaman. daha sarışın neonazi görmedim.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Sarışınlıkla naziliğin alakası olmamasının bunda etkisi olabilirmi? Örneğin Waffen SS'de bir sürü Türk'de savaşmıştı II. Dünya Savaşında. Gerçeklerin Holywood filmlerinde anlatılandan farklı olmasının bunda etkisi olabileceği gibi o arkadaşın nazi sempatisinin sadece II. Dünya savaşı ve silahlarına olan ilgisinden de geliyor olabileceği de akıldan çıkmamalıdır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 fedaykin doğru söylüyor. Benim arkadaş da nazi almanyasının mühendislik harikası tankları nedeniyle nazi hayranı oldu. Tabi aşırı sağcı ve hitlerin görüşlerini destekleyen nazi partizanı abisinin de payı var[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 türkiyedeki naziler extreme gorunmeye calısan gamalı haclarla dolasıp black metal dinleyen (yada dinlediğini sanan) tiplerdir, elleşmeyiniz, özentidir onlar. neonazi diye birşey yoktur, olamaz zaten.[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: fedaykin, 25 Kasım 2004 12:00 tarihinde demiş ki: Sarışınlıkla naziliğin alakası olmamasının bunda etkisi olabilirmi? sanırım bu yüzden olsa gerek :)[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 türkiyede nazileri seviyorum, yok dövme yaptırdım nazi bayrağı, falan diyenler özentiden başka bişey değil.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 evet oyle(ydi). ama nazilerle ozdeslesmis durumda su an. mesela pentagram da hz suleymanın muhrudur ama defterde tshirtte goren "ahanda satanik!" damgasını yapıstırıyor (satanik ne ya eueheue)[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 O daire içinde gamalı haçın anlamı "Fethedilemez" dir, Hitler'in çıkardığı bir işaret değildir. Ama o bayrağı dizayn eden Hitler olduğundan, Nazi işareti direk ayırt edilebilir.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls [Bu mesaj Penthesilea tarafından 25 Kasım 2004 15:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Nazi anlayışına gelince, Almanlar'ın her iki dünya savaşında da yerle bir olup, her seferinde tekrardan süper güç olmaları, hem takdire değer hem de inanılmaz bir şey gerçekten de. Almanya'nın 2. dünya savaşı'ndaki büyük başarılarının arkasında Hitler gibi bir ruh hastası, deli ama iyi bir hatip değil, çok başarılı mühendisler ve generaller vardır. Hitler'in düşüncelerini de sevmem, onları savunanı da.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: fedaykin, 25 Kasım 2004 12:00 tarihinde demiş ki: Sarışınlıkla naziliğin alakası olmamasının bunda etkisi olabilirmi? Örneğin Waffen SS'de bir sürü Türk'de savaşmıştı II. Dünya Savaşında. Gerçeklerin Holywood filmlerinde anlatılandan farklı olmasının bunda etkisi olabileceği gibi o arkadaşın nazi sempatisinin sadece II. Dünya savaşı ve silahlarına olan ilgisinden de geliyor olabileceği de akıldan çıkmamalıdır. Ben SS demiyorum ki SN Fedaykin ben Arian ırkcılıgının ortaya atıldıgı mistik Nazi lugatından bahsediyorum ama yinede gerekli kanaatinizi sundugunuzdan dolayı teşekkürler..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 turkiyedeki nazilerin hepsi OZENTİDİR[signature][hline]i've been here i've been there i've been every fuckin where Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar