Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Wolas said: tuna elektronik sigara al çok yardımcı olur 20 gün falan kullandım sonra kökten bıraktım kafada hazır olup champixle sonlandırmayı dusunuyorum suaralar elektonik sigara çektigimi hayal edince biri beni skiomus gibi hissediyorum kullansam tribe girerim heralde nabıom ben die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 9 sene içtim 4 aydır içmiyorum aptallık etmişim *boyle imba nefes almayalı uzun zaman olmus *böyle güzel uyumayı unutmuşum mis mis *kokusu sandığımdan daha rezilmiş içmeyince daha kesin alıyor insan haliyle 500 km öteden alıyorum artık asfd *zırt pırt soğuk algınlığı bilmem ne ıvır zıvır olurdum bağışıklık kendine geldi bırakınca artık himenim resmen *kapkaraydım lan sigara içerken elim yüzüm açıldı rengim yerine geldi günde 2 paket içen adamdım hayatta bırakmam ne bırakıcam lan derdim -bak bak gerizekalılığa bak- çat diye bıraktım bırakamıyorum yavaş yavaş azaltıp bırakıcam vs filan hikaye bunlar bi anda bitecek abi yalnız bu yemeklerden tat almaya başlıyosun cnmmmmm olayı yok bende hala aynı tatlar yemişler beni asfd son olarak bende tek olumsuz yanı ilk ay aftlarla boğuşmak oldu düşmanımın başına gelmesin o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ben istedigim zaman bırakabiliyorum sigarayı mesela şuanda sigaramı söndürdüm 1 saat sigarayı bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Sigarayada sorsaydın acaba o seni bırakacakmı bakalım, balon olmasın 1 hafta sonra öllüüüyooğğğğğmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 abi zaten normalde içmemiz zorunlu olmayan birşeyi içip, kendini ona bağımlı hale getirip, bilerek zarar vermeye devam etmek fln ne tuhaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buraksk Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Sigarayı tamamen bırakmak gibi bir durum çok zor başarırsan helal olsun. İnsanın nikotin isteği vs. geçse de keyfini özlüyorsun be illetin. En güzeli sen onun kölesi olmayacaksın o senin kölen olacak 2-3 günde 1 tane yakacaksın bakacaksın keyfine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 sigaranın tek güzel şeyi içkinin yanına çerezden kuruyemişten daha iyi gitmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Ben de çok arttırdım ya. Şu üstteki mesajda sigarayı bırakınca değişti denen sorunların hepsi var bende arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Marquezetto said: *boyle imba nefes almayalı uzun zaman olmus *böyle güzel uyumayı unutmuşum mis mis *kokusu sandığımdan daha rezilmiş içmeyince daha kesin alıyor insan haliyle 500 km öteden alıyorum artık asfd Ben de bırakalı ay oluyor neredeyse. Evimin kokusu bile iğrenç geldi ilk hafta. Şimdi sigara içen biriyle muhabbet etmek çok kötü. Hep ben de böyle kokuyor muydum diyorum. Bu arada zart diye değil, elektronik sigara ile bıraktım ben de. Aldığımdan beri ağzıma bir tane sigara koymadım. Son iki haftadır da elektroniğini de içmeyi azalttım. Ego-T'nin 1,5ml lik başlığı 4 gün gidiyor artık. Ama insanı en zorlayan şey, önünüzde yürüyen birinin yaktığı sigaranın çıkardığı ilk duman hala feci çekici geliyor. İşte bu noktalarda abanıyorum elektroniğe. Geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 abi nalet olsun ki içkinin pezevengi bu arkadaş.Özellikle bira-rakı bunsuz resmen öksüz kalıyor, ağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 bi de mal gibi 23 yaşında sigaraya başlayanlar var ya onları napmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Akşam koşuya çık 20-30 dk ben bıraktığımda bana çok iyi geliyordu. Daha sağlıklı olucam kafasıyla motive et kendini baya işe yarıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 benimde bırakalı 20 gün kadar oluyo.bu 20 günde kendimi en zor şartlar altında test ettim. 5-6 kere çok içkili ve ben hariç herkesin sigara içtiği ortamlarda bulundum.içkinin dibine dibine vurdum ama yakmadım lan o sigarayı :) birazdan rakı mangala gidecez gene arkadaşlarla hepsi içiyo sigara, ben gene içmiycem. ama rüyalarımda her gece içiyorum hemen hemen, birde sahici olmuyomu o rüyalar içince pişman oluyorum asdhasjd. birde ilk 1-2 hafta hiç sigara içme isteği yoktu bende, son 4-5 gündür tavan yaptı. şeytan diyo git yak bi tane, ama yok bu kadar iradesiz bi adammıyım lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 vaperon said: Marquezetto said: *boyle imba nefes almayalı uzun zaman olmus *böyle güzel uyumayı unutmuşum mis mis *kokusu sandığımdan daha rezilmiş içmeyince daha kesin alıyor insan haliyle 500 km öteden alıyorum artık asfd Ben de bırakalı ay oluyor neredeyse. Evimin kokusu bile iğrenç geldi ilk hafta. Şimdi sigara içen biriyle muhabbet etmek çok kötü. Hep ben de böyle kokuyor muydum diyorum. Bu arada zart diye değil, elektronik sigara ile bıraktım ben de. Aldığımdan beri ağzıma bir tane sigara koymadım. Son iki haftadır da elektroniğini de içmeyi azalttım. Ego-T'nin 1,5ml lik başlığı 4 gün gidiyor artık. Ama insanı en zorlayan şey, önünüzde yürüyen birinin yaktığı sigaranın çıkardığı ilk duman hala feci çekici geliyor. İşte bu noktalarda abanıyorum elektroniğe. Geçiyor. işte zart diye bırakabilirdin inanmalıydın kendine kullanmamalıydın elektronik zımbırtısını asfd yolda yürürken alayına küfrediyorum içenlerin ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 26 yaşındayım sigara gibi biçok konuda harika olan şeyi bırakmayı hiç düşünmüyorum 40-50 yaşında belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 az önce iş yerimde sigara yakan bir kezbanla tartıştım. uyuşturucu iğne ile bayıltıp doğal ortamına saldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 aferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Sigara dinden daha komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 20-30 yaş arasındaki insanların böyle küçük konularda bilinçlenmesi en komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 azaltma taktigim fail oldu bi gun 7 içiorum ertesi gün alkolle o içmedikleriminde acısını cıkartıorum champix denicem ama iyice bi arastırcam ilacı, bundan 4 yıl sonra gazatede champix kansere yol acıo yazısını okuyunca gözler dolmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Merak ettiğim tek şey acaba bırakmak gerçekten bu kadar zor mu yoksa 2. sınıf insanlar içtiği için mi bırakamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 ahaha loser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 ekmekin dediği doğru, baya baya ikinci sınıf insanız. kendimize hiç yoktan bir gereksinim doğuruyoruz, açlık ve susuzluk gibi. yoksunluğunu yaşadığımızda ise kullanıp keyif aldığımızı falan sanıyoruz ama aslında öyle değil, sadece acımızı dindiriyoruz, yoksunluğumuzu. bu da keyif veriyormuş gibi geliyor yani aynı mantıkla kendimize iğne batırırken veya başka bir acı çektirirken bunu durdurduğumuzda aldığımız rahatlama hissi işte. tam low tier adam işi hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar