Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigarayı bırakıyorum

Memphis7

Öne çıkan mesajlar

Wolas said:

tuna elektronik sigara al çok yardımcı olur 20 gün falan kullandım sonra kökten bıraktım

kafada hazır olup champixle sonlandırmayı dusunuyorum suaralar
elektonik sigara çektigimi hayal edince biri beni skiomus gibi hissediyorum kullansam tribe girerim heralde nabıom ben die
Sosyal ağlarda paylaş

9 sene içtim 4 aydır içmiyorum
aptallık etmişim

*boyle imba nefes almayalı uzun zaman olmus
*böyle güzel uyumayı unutmuşum mis mis
*kokusu sandığımdan daha rezilmiş içmeyince daha kesin alıyor insan haliyle 500 km öteden alıyorum artık asfd
*zırt pırt soğuk algınlığı bilmem ne ıvır zıvır olurdum bağışıklık kendine geldi bırakınca artık himenim resmen
*kapkaraydım lan sigara içerken elim yüzüm açıldı rengim yerine geldi

günde 2 paket içen adamdım hayatta bırakmam ne bırakıcam lan derdim -bak bak gerizekalılığa bak- çat diye bıraktım bırakamıyorum yavaş yavaş azaltıp bırakıcam vs filan hikaye bunlar bi anda bitecek abi

yalnız bu yemeklerden tat almaya başlıyosun cnmmmmm olayı yok bende hala aynı tatlar yemişler beni asfd

son olarak bende tek olumsuz yanı ilk ay aftlarla boğuşmak oldu düşmanımın başına gelmesin o derece
Sosyal ağlarda paylaş

Marquezetto said:

*kokusu sandığımdan daha rezilmiş içmeyince daha kesin alıyor insan haliyle 500 km öteden alıyorum artık asfd

Ben de bırakalı ay oluyor neredeyse. Evimin kokusu bile iğrenç geldi ilk hafta. Şimdi sigara içen biriyle muhabbet etmek çok kötü. Hep ben de böyle kokuyor muydum diyorum.

Bu arada zart diye değil, elektronik sigara ile bıraktım ben de. Aldığımdan beri ağzıma bir tane sigara koymadım. Son iki haftadır da elektroniğini de içmeyi azalttım. Ego-T'nin 1,5ml lik başlığı 4 gün gidiyor artık.

Ama insanı en zorlayan şey, önünüzde yürüyen birinin yaktığı sigaranın çıkardığı ilk duman hala feci çekici geliyor. İşte bu noktalarda abanıyorum elektroniğe. Geçiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

benimde bırakalı 20 gün kadar oluyo.bu 20 günde kendimi en zor şartlar altında test ettim. 5-6 kere çok içkili ve ben hariç herkesin sigara içtiği ortamlarda bulundum.içkinin dibine dibine vurdum ama yakmadım lan o sigarayı :) birazdan rakı mangala gidecez gene arkadaşlarla hepsi içiyo sigara, ben gene içmiycem. ama rüyalarımda her gece içiyorum hemen hemen, birde sahici olmuyomu o rüyalar içince pişman oluyorum asdhasjd. birde ilk 1-2 hafta hiç sigara içme isteği yoktu bende, son 4-5 gündür tavan yaptı. şeytan diyo git yak bi tane, ama yok bu kadar iradesiz bi adammıyım lan ben
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Marquezetto said:

Ben de bırakalı ay oluyor neredeyse. Evimin kokusu bile iğrenç geldi ilk hafta. Şimdi sigara içen biriyle muhabbet etmek çok kötü. Hep ben de böyle kokuyor muydum diyorum.

Bu arada zart diye değil, elektronik sigara ile bıraktım ben de. Aldığımdan beri ağzıma bir tane sigara koymadım. Son iki haftadır da elektroniğini de içmeyi azalttım. Ego-T'nin 1,5ml lik başlığı 4 gün gidiyor artık.

Ama insanı en zorlayan şey, önünüzde yürüyen birinin yaktığı sigaranın çıkardığı ilk duman hala feci çekici geliyor. İşte bu noktalarda abanıyorum elektroniğe. Geçiyor.

işte zart diye bırakabilirdin inanmalıydın kendine kullanmamalıydın elektronik zımbırtısını asfd

yolda yürürken alayına küfrediyorum içenlerin ben
Sosyal ağlarda paylaş

ekmekin dediği doğru, baya baya ikinci sınıf insanız. kendimize hiç yoktan bir gereksinim doğuruyoruz, açlık ve susuzluk gibi. yoksunluğunu yaşadığımızda ise kullanıp keyif aldığımızı falan sanıyoruz ama aslında öyle değil, sadece acımızı dindiriyoruz, yoksunluğumuzu. bu da keyif veriyormuş gibi geliyor yani aynı mantıkla kendimize iğne batırırken veya başka bir acı çektirirken bunu durdurduğumuzda aldığımız rahatlama hissi işte.

tam low tier adam işi hakkaten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...