Chemical Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 hayirlisi, bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 hangi bölüm eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 paket de varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resaypi Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 oradan da ablana taşın direk hiç zahmetsiz AHAHAH takip etme lan kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 sdf bu yaşta ablamın evinde kalmak istemem ben zaten geliyorum orada kalıcam desem, parasını verip başka yere yollayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 allam bir ay oldu hadi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 aaa eşyalarımı satcam satamıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 olm niye tek yere basvuruyosun gerci seni almazlarsa kimi alirlar bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 caltech, mit, tit buralara niye başvurmuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 tit mi? nerden basvuruyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 senin de işin gücün makara tukara be şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Dalga geçerim kimi zaman da, O da benim vazifem; Bir baş düşünürüm başımda, Bir mide düşünürüm midemde, Bir ayak düşünürüm ayağımda, Ne haltedeceğimi bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 skype ver iki tek atalım karşılıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 chrome said: caltech, mit, tit buralara niye başvurmuyorsun? endtas bölümü yok stanford da 1 sene life experience istiyodu, 1 sene yatamadım ben mezuniyetten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 ha girmenin imkansız gibi bişey olmasını geçiyorum sdfd 2.99 not ortalamam var, ha bölüm ikincisi mezun oldum o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 tit ne, nerden girioz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Tokyo teknoloji enstitusu abi. Mekatronikte malzemede fenalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 abi o kadar projeden sonra bence tudelftten daha iyi yerlerde de şansın olabilir. bir stanford, mit zor o ortalamayla çünkü ortalama konusunda çok tutucular. eğer ordan tanıdık biri yoksa genelde riske girip 3.5 altı adam almıyorlar adamlar olaya çeşitlilikten doğan başarılı sonuçlar kafası ile değil risk minimizasyon kafası ile bakıyorlar. istersen yaratıcılık sıfır bir çinli ol lisansta hayvan gibi çalıştıysan ama pek bişey yapmadıysan mühendislikte uygulamalı matta falan şansın daha yüksek. ama endtasda falan projelerin daha ağırlıklı olacağını umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 hayırlısı olsun master da ne kadar para alıyolar dönemlik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 endüstriyel tasarım bölümü çok yerde yok biraz sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 12k yüro iyi para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Ardeth said: bir stanford, mit zor o ortalamayla çünkü ortalama konusunda çok tutucular. eğer ordan tanıdık biri yoksa genelde riske girip 3.5 altı adam almıyorlar adamlar olaya çeşitlilikten doğan başarılı sonuçlar kafası ile değil risk minimizasyon kafası ile bakıyorlar. istersen yaratıcılık sıfır bir çinli ol lisansta hayvan gibi çalıştıysan ama pek bişey yapmadıysan mühendislikte uygulamalı matta falan şansın daha yüksek. ama endtasda falan projelerin daha ağırlıklı olacağını umuyorum Survival of the fittest'ın on numara tanımı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 okulda fittest olmak, okulun okunma amacına fittest olman anlamına gelmiyor tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar