Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık God of War: Ascension (online pass dahil)

mascio

Öne çıkan mesajlar

God of War: Ascension'ı satmaya karar verdim. oyunun online pass'i kullanılmadı. ps3'ümün internet şeysi bozuk sürekli gidp geliyor interneti ziyan etmeyeyim dedim ben de.

oyun promo olarak adlandırılan ince kutudadır. en ucuz satan yer orijinal olarak 111 TL'ye satıyor internette. muhtemelen spotcular da böyledir.

70 lira istiyorum. kargo margo hallederiz bi şekilde. istanbul içi anadolu yakasında kadıköyde elden teslimat da yaparım.

unutmadan bir de starcraft 2: heart of the swarm var. kutulu orijinal jelatini üzerinde. 60 TL'ye satışta o da hala. gerçi 50'ye inmiştim birisi için ama o da elinde asıl oyun olmadığı için vazgeçti.

son olarak da simcity 2013'ü de sattığımı belirteyim. yalnızca bu oyun için açtığım origin hesabında duruyor oyun. hesabı komple devredeceğim. içerisinde battlefield 3 de bulunuyor hesabın. 100 TL'de bu hesap için istiyorum. hem bf3 hem de simcity oyunları dahilinde.
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar mı parasızsınız anlamıyorum, review için aral'dan sony'den gönderilen oyunları açmadan satıp satıp duruyosunuz. şu ülkenin editörü bile nerden para kazanırım derdinde olacaksa, sektörün vay haline. hadi parayla ilişkisini geçtim işin etikliği nerde.

merak ettiğim her seferinde fazladan mı oyun istiyosunuz yalakalık yaparak? yoksa online pass'ları kullanmadan paketleri açmadan multi kısımları c/p mi yapıyosunuz yabancı basından? belki de youtube videolarını izleyerek yorum yapıyosunuzdur.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
sen 3 kağıtçılığa devam ettiğin sürece o 800-1.2k yıda arasın arkadaş. Bari samimi ol, sıçmışın sıvama. Etiklik lafı geçmiş ve bu ülkede alınan para sorgulanmaş ikisinin birbirine etkisini bu ülkede sorgula ... ... ... ne kadar ironik değil mi ? düşününce :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
mascio said:

kaç farklı internet sitesinde yazı yazdığımın farkında olmadan boş boş atıp tutma kafasız

ha oyunlar satıldı bu arada

bilmediğimi nerden çıkardın? leş merlin yazarlarından biri olduğunu da biliyoruz sözlüğe reklamlar döşediğini de, kimsenin girmediği ve burada yaymaya çalıştığın leş kargayı da. çek git lan duvarın bu tarafında kargaların işi yok! zaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...