mascio Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 God of War: Ascension'ı satmaya karar verdim. oyunun online pass'i kullanılmadı. ps3'ümün internet şeysi bozuk sürekli gidp geliyor interneti ziyan etmeyeyim dedim ben de. oyun promo olarak adlandırılan ince kutudadır. en ucuz satan yer orijinal olarak 111 TL'ye satıyor internette. muhtemelen spotcular da böyledir. 70 lira istiyorum. kargo margo hallederiz bi şekilde. istanbul içi anadolu yakasında kadıköyde elden teslimat da yaparım. unutmadan bir de starcraft 2: heart of the swarm var. kutulu orijinal jelatini üzerinde. 60 TL'ye satışta o da hala. gerçi 50'ye inmiştim birisi için ama o da elinde asıl oyun olmadığı için vazgeçti. son olarak da simcity 2013'ü de sattığımı belirteyim. yalnızca bu oyun için açtığım origin hesabında duruyor oyun. hesabı komple devredeceğim. içerisinde battlefield 3 de bulunuyor hesabın. 100 TL'de bu hesap için istiyorum. hem bf3 hem de simcity oyunları dahilinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 İyi satışlar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hmmm Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 bu kadar mı parasızsınız anlamıyorum, review için aral'dan sony'den gönderilen oyunları açmadan satıp satıp duruyosunuz. şu ülkenin editörü bile nerden para kazanırım derdinde olacaksa, sektörün vay haline. hadi parayla ilişkisini geçtim işin etikliği nerde. merak ettiğim her seferinde fazladan mı oyun istiyosunuz yalakalık yaparak? yoksa online pass'ları kullanmadan paketleri açmadan multi kısımları c/p mi yapıyosunuz yabancı basından? belki de youtube videolarını izleyerek yorum yapıyosunuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Görende editörler ayda 5-7k arası para kazanıyor zanneder. Nerede editör olduğu ne kadar isim yaptığı vs çok önemli gereksiz bir yorum olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 kaç farklı internet sitesinde yazı yazdığımın farkında olmadan boş boş atıp tutma kafasız ha oyunlar satıldı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 benim oyunlar noldu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 arkadaş zan altında kalmasın ama korsan oyun inceleyip orijinalini satan fakir yazarlar var bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 zan altında kaldığım falan yok da editörlere 800-1.200 tl arası maaş vermeye devam ettikleri sürece şirketler bu iş böyle yürümeye devam edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 sen 3 kağıtçılığa devam ettiğin sürece o 800-1.2k yıda arasın arkadaş. Bari samimi ol, sıçmışın sıvama. Etiklik lafı geçmiş ve bu ülkede alınan para sorgulanmaş ikisinin birbirine etkisini bu ülkede sorgula ... ... ... ne kadar ironik değil mi ? düşününce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hmmm Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 mascio said: kaç farklı internet sitesinde yazı yazdığımın farkında olmadan boş boş atıp tutma kafasız ha oyunlar satıldı bu arada bilmediğimi nerden çıkardın? leş merlin yazarlarından biri olduğunu da biliyoruz sözlüğe reklamlar döşediğini de, kimsenin girmediği ve burada yaymaya çalıştığın leş kargayı da. çek git lan duvarın bu tarafında kargaların işi yok! zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar