PinkTelya Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 arkadaşlar yardımmmm!!! sims 2 aldım. içinde 4 cd vardı. ilk cd yi açtım. the sims orjinal bulunamadı die bir uyarı gelior.daha onceden simscity 3000 yuklemiştim. anlamadım gitti ben bu işten. neden oyunu yukleyemiorum. sims superstarda da aynı sorun çıkıor. yardım lutfenn[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 lutfen yardımmm[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Öncelikle The Sims yükle sonra yükle diğerlerini..Hem paketten nası 4 cd çıkıo diğer üçü exp. tir.The Simsi bul[signature][hline]İmza buysa Kral benem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 the sims demiyor sims 2 diyor. sims 2 4 cd zaten ayrıca sims 2 daha ek paket çıkmadı.. "sims orjinal istiyorum" diyorsa, o sims 1'in ek paketi olabilir. satan kişi sana sadece sims 1 ek paketi vermiş olabilir sim 2 adı altında.. yok orjinal almana rağmen böyle bir sorun çıktıysa bilemiyorum, EA ile temasa geç derim[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar