Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben Kimim.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir de şu yalan mı?

"
Another major difference between the samurai and the ninja is the manner on how they fight. Samurais are guided by an ancient code of ethics which is called the bushido. That being the case, they ensure that they adhere to certain principles even while they are in combat. In contrast, ninjas do not follow any code of ethics when they fight so much so that their fighting and combat style is considered to be unorthodox. In fact, the manner on how ninjas fight is the complete opposite of samurais."
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

Ninja said:

Ayrica Samurai ve Ninja farkini soyle ozetleyeyim.
Samurai Kopektir.Kopegin sahibi vardir.
Ninja kedi. Kedinin ailesi.

şu çok ağır olmamış mı?

Bir gercektir. Tarihi arastirmanizi dilerim.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

copry said:

tüylerim tiken tiken oldu

bir konuda seni summonlamaya kastık profession dolayısıyla, ama sen ninjaya takıldın =/

edit; http://forum.paticik.com/read.php?13,6829484

görmemişim sorry , summonlarken alıntılayın yahu
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

Bir de şu yalan mı?

"
Another major difference between the samurai and the ninja is the manner on how they fight. Samurais are guided by an ancient code of ethics which is called the bushido. That being the case, they ensure that they adhere to certain principles even while they are in combat. In contrast, ninjas do not follow any code of ethics when they fight so much so that their fighting and combat style is considered to be unorthodox. In fact, the manner on how ninjas fight is the complete opposite of samurais."

Oncelikle Ingiltere bu konu da dezenformasyonun yuzyildir surduruyor nedeni kendilerinede buyuk kayip verdirdi ninja cultures. Kisaca Ninjutsu bir dou degildir yasamda kalma insiyatifidir. Samurai in boyle bir derdi yoktur hem zengindir hem zorbadir. Ama sizlere anlatilan samurai filmlerindeki iyi samurai lar ( samurai degil Onmitsu kendir ve onlarda Ninja aileleri kokenlidir ve gercekte Ninja ailelerine yardimci olmuslardir.) Ama ABD basta olmak uzere islerine gelmedikleri icin bu dezenformasyonu surduruyorlar. Cunku Ninjalar her tapinagi tek tek korudular Hristiyan akinindan bu Kraliceyi ve ABD yi cok sinirlendiren bir husustur.
Mesaj tarihi:

Ninja filmlerde gordugunuz gibi yuzyuze dovusen yada kilic cekip saldiran bir kisi degildir aslinda su video yu izlerseniz butun sorulariniza yanit bulacaksiniz.

Bir Iga Ailesi Ninjasi canlandirmasidir buyrun izleyiniz.

Mesaj tarihi:
Ninja said:

Ayrica Samurai ve Ninja farkini soyle ozetleyeyim.
Samurai Kopektir.Kopegin sahibi vardir.
Ninja kedi. Kedinin ailesi.

hiiii ne dediiiii Samuray duymasın
Mesaj tarihi:
Bushidou kavrami acalim oyle ise

Bushidou izlenen yol oldugu dogrudur fakat Samurailarin cogununda bu yolu o donemde izledigi soylenemez. Cunku duzensizlik yukarida olan donemde Samurailar icip sarhos olup koyun halkindaki kizlari kendi kadinlari yapmak vaadi ile alip kenara atmaklariyla da buyuk sorunlar cikariyorlardi. Ama halk bu sikayetini Daimyou evine getirdiginde kapidan kovuluyorlardi. Iste bu donemlerde halkin sesi olarak dogmustur Ninjalar.

Ninjutsu kullanan halkin tek istegi zorbaligin altinda ezilmemek ve dinlerini ve yasayislarini dis casuslara yada daimyoularin yaptigi pisliklere karsi Japonya yi korumakti. Bunu da basardilar buyuk olcude.
Mesaj tarihi:
Evet Japonyada yasiyorum.
Gelseniz gezdirirmiyim konusu evet gezdiririz fakat donemsel olarak yogun oluyoruz. Yogun olmadigimiz donem ayi Eylulden Aralik donemine dek seyrek calisiyoruz. Onun disinda yogun calisiyoruz. 3 is birden yapiyorum cunku.
Performist
Grafiker
Ninja evi guide ligi.

Bu sebeble bos vaktim oldugu surece gezdirebilme olanagim mevcuttur.

Yasadigim yer Iga dir.
Mesaj tarihi:
Nako san

Evler vardir onceden Ninjalar tarafindan kullanilmis o evler tanitilir. Tarihleri kucuk olcude anlatilir ve gezdirilir. Bizlerde ninja kiyafetleri icinde bunun guide ligini gerceklestiririz.
Mesaj tarihi:
Sabbahiler uzerine yazilan lara baktigimda Ninjalardan cok ayrilar cunku neye ve ne icin ayaklandiklarini bilmiyorum bu isin uzmani birisi var ise aydinlatirsa daha iyi olur. Bilmedigim konularda konusmak prensibim geregi yanlistir.
Mesaj tarihi:
Ultima online oynamadigimi Umuruk san a belirtmistim. Ben cok az vaktim oldugu icin daha cok eyecandy oyunlari tercih ediyorum.
Samurai agzimi kirarmi diye sormustunuz. Evet agzimi kirabilir ama neden agzimi kirmasini istiyoruz onu dusunmemiz lazim.
Eger ki o donemde yasiyorsak buyuk ihtimalle Ninja saflarina katilirdim cunku haksizlik sevmem.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...