Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Adam bunu bi yerden bulduysa (ki paticik/scripts olduğunu söylüyor) bunu yayınlama yada birilerine yardım etme amaçlı ortaya koyma hakkı vardır diye düşünüyorum. Ayrıca bu script senin modifiye ettiğin bir script ise ve paticik ile paylaştıysan veya isteyerek ve bilerek dağıttıysan bu senin sorumluluğundadır ve kimseye karışamazsın . ( şu an bronx'un nbl ocak scriptlerini kullananlara karışamadığı gibi) Tartışma ortamı yaratmıyorum , yaratmakta istemiyorum. Ancak senin konuşmaların sanki scripti sahiplenmişsin havası vermişte ondan böyle dedim.[signature][hline]to the victory... Darknesstime ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Tartismanız ne kadar gereksiz farkındamısınız "delinin biri kuyuya bir taş atar 40 akıllı onu cıkarmaya çalışır" olayina dönmüş :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Albendende o kadar :) +1[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Yahu Bir Scp Sordum Cevabımı aldım Keşke Doruk Abiye Msnden Sorup alsaydım ya Uzamışta Uzamış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Allaah ya simo var ya bunu senin yazdığına inanamadım bunu yazman beni çok üzdü emin ol başka biri olsa şimdi onca scp içinden mesajda attığım scp in nosunu bulur da bayağı bir kızdırırdı seni bu insanlar içinde. Çalmak ne kadar kolay mı? Sen bana scp mi gönderdin ben hatırlamıyorum ayrıca ben bunları sahiplenmedim yerini de belirttim çok az bir yerlerini değiştirdim kabaca birkaç yazı vardı ve sıralamayı yaptım o kadar sahiplenen yok simo senin de neleri sahiplendiğini biliyorum ya neyse bunları söylemen hiç hoş değil. üstelik birisine yardım etmeye çalışan birine.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 sahiplendiğim script yok benim. bana kullanabilirsin denilen scriptleri izin alarak kullanırım ben. tabiki publish edilmemişse. publish edilmiş scriptlerde kimsenin izin alması gerekmez tabiki. Doruk msn de konuşmuştuk hala bir sorun varsa, tatmin olmadıysan msn'ime bekliyorum. Burada tartışılması gereken bişey yok. iyi akşamlar .[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 seninle konuşmadan önce yazdım bunları sen yoktun o an. tatmin olunacak olunmayacak bir şey yok olay yapan sendin. benim için önemli birşey yok evet publish edildi bu dosya. neyse eğer bir sorunun olursa konuşabiliriz daha fazla başkalarını rahatsız etmeye hakkımız yok bu tür aleni konuşmalar hoş karşılanmaz haklı olunarak.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ben Bu Duello taşını Kullanamadım? Ne yapacam. Duello Taşını Çıkarıyorum Çıkardıktan Sonra İŞlemler Neler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunayuyar39 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konu cıgrından cıkmıs kapatılsa iyi olur herhalde baslıga bak dewam a bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Swarty taş çok hatalı bence kullanma farklı bir sistem bul yada yaz. örnek vermek gerekirse mavi ile mavi duello yapınca criminal oluyor :) illeki kullanıcam dersen yardımcı olurum. msn'ime gel.[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Teşekkürler Simo ABi :P Online Oldugun Bir zmAn Konuşalaım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar