swarthy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Duello Taşı Scpsi Yollayabilicek Varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 [itemdef i_duello_Stone] name Duello Ta$i id i_gravestone on=@dclick sysmessage @0810 Duello Taşıyım Ben. alsana duello taşı.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ahha güzeldi :) ben yollayayım bir tane said: [Defname Pvpuid] Duelstone 040000ea34 Kafes 09cbb [Itemdef i_link_them] Name = Linkc ID = i_handr_1 Type = t_eq_script [Itemdef i_stone_pvp] Name = Duello Tasi ID i_grave_Stone Type = t_script [Function duel] src.smX *Simdiye kadar duello kazandin. ON=@Create Color=0b65 ATTR attr_move_never | attr_decay TAG.Daveteden TAG.daveteden_uid TAG.scripter asd ON=@Click IF (>2)&&(>0) message Uid: endif message @021,,1 return 1 ON=@DClick IF ( >1) src.sysmessage @095,,1 Sadece oyuncularla duello yapabilirsiniz return 1 ENDIF IF (==1) src.sms * ile .name> Duello yapiyor. elseIF (>0) src.sms *Lutfen Sabirli olun ! ELSE Target src.Smg Karsilasmak istediginiz kisiyi secin... Endif return 1 ON=@Targon_Char IF src.sms * Bu fonksiyon sadece oyuncular icin gecerlidir! ELSEIF (==) src.sms * Kendinizi secemezsiniz ! ELSE Timer 5 Var.Old_act Tag.teklifeden Var.teklifeden_uid Link If link.i_dialog.timer 1 endif link.newitem i_dialog link.act.cont link.act.timer 0 src.act ENDIF return 1 ON=@Targon_item return 1 [itemdef i_res_pad] id=i_rune_alchem_6 name Res Tasi On=@Create attr attr_invis on=@step src.spelleffect s_resurrection 1000 src.go pazar alani src.sayua 920,6,6,0 *Duelloda kaybetti* [dialog d_cagri] 150,100 Nomove resizepic 0 0 2620 300 150 htmlgump 10 15 280 65 0 1 1 Button 15 85 4006 4007 1 0 1 Button 15 115 4018 4019 1 0 0 Text 50 85 1152 1 Text 50 115 1152 2 [dialog d_cagri TEXT] > >size Duello teklif ediyor. Kabul ediyor musunuz ? Kabul ediyorum. Hayir, kabul etmiyorum. [dialog d_cagri BUTTON] ON=1 Var.Duel 1 serv.allclients smg ** PvP Basliyor ** serv.allclients smg vs. [10 saniye] Alansec pvpbasla ON=0 sms *Duello reddedildi. try uid..smg* Duello reddedildi. Try uid.duelstone.link 0 [plevel 2] special [Function Special] IF (strmatch(,1)) tag.special 1 sysmessage Special ON return 1 endif IF (>0) tag.special 0 Sysmessage Special OFF else tag.special 1 sysmessage Special ON endif [Function fly] p fix [Itemdef i_dialog] Name dialoger id i_handr_1 Type t_eq_script ON=@Create ATTR attr_decay ON=@Unequip cont.cagri [Function Cagri] var.br var.center var.centerb var.a var.ab var.b var.bb var.font1 var.font2 dialog d_cagri endif ON=@Timer remove [Function alansec] Dorand 3 VAR.X 1 VAR.X 2 VAR.X 3 enddo IF (X==1) fly 5879,1966 try uid..fly 5879,1947 elseif (X==2) fly 5905,1966 try uid..fly 5905,1947 elseif (X==3) fly 5929,1966 try uid..fly 5929,1947 endif [Function PvPbasla] Var.old_act newitem i_kafes_timer act.equip Kafesle_duel Newitem i_kafes_timer act.cont .serial> act.timer 1 Try uid..kafesle_duel act events +e_pvp try uid..events +e_pvp [Function Kafesle_duel] NEWITEM=0822 ACT.TYPE=t_normal ACT.COLOR=0b4d ACT.P= ACT.MOVE 1,1 ACT.ATTR=00002 ACT.TIMER=10 NEWITEM=0821 ACT.TYPE=t_normal ACT.COLOR=0b4d ACT.P= ACT.MOVE 1,0 ACT.ATTR=00002 ACT.TIMER=10 NEWITEM=0821 ACT.TYPE=t_normal ACT.COLOR=0b4d ACT.P= ACT.MOVE -1,0 ACT.ATTR=00002 ACT.TIMER=10 NEWITEM=0821 ACT.TYPE=t_normal ACT.COLOR=0b4d ACT.P= ACT.MOVE -1,1 ACT.ATTR=00002 ACT.TIMER=10 NEWITEM=0823 ACT.TYPE=t_normal ACT.COLOR=0b4d ACT.P= ACT.MOVE 0,1 ACT.ATTR=00002 ACT.TIMER=10 NEWITEM=0823 ACT.TYPE=t_normal ACT.COLOR=0b4d ACT.P= ACT.MOVE 0,1 ACT.ATTR=00002 ACT.TIMER=10 NEWITEM=0823 ACT.TYPE=t_normal ACT.COLOR=0b4d ACT.P= ACT.MOVE 0,-1 ACT.ATTR=00002 ACT.TIMER=10 NEWITEM=0823 ACT.TYPE=t_normal ACT.COLOR=0b4d ACT.P= ACT.MOVE 1,-1 ACT.ATTR=00002 ACT.TIMER=10 [Itemdef i_Kafes_timer] Name Kafes Id i_handr_1 type t_eq_script ON=@Create ATTR attr_decay MORE1=9 COLOR=0480 ON=@Equip TIMER=1 ON=@Timer if ( ) if ( ) cont.sysmessage )> more1=-1 TIMER=1 return 1 endif endif cont.sayua 920,6,6,0 * Basla * Remove RETURN 1 [Events e_Pvp] ON=@Click Message [Duello yapiyor] ON=@Death var.duel 0 Serv.allclients SMX , 'i teke tek duelloda yendi. //src.hits 25 //src.resurr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… AlicanK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Criminallik vs. Ne Olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoruK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 onu da siz ayarlayın artık bu örnek paticik/scripts de var biraz değiştirdim onu da eklersiniz bir yere.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… AlicanK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Tamamda bunu ayarlamak kolay birsey degil scriptin tam olmasi lagzim . Yapabilen biri varmi bu criminallik sorununu halledebilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 oooow :/ her savaştan sonra pvpnin bittiği anda oyunculardaki birbirine linkli olan memory itemları sildirmen gerekiyor.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow [Bu mesaj thelegbra tarafından 21 Kasım 2004 16:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoruK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 buraya tıkla bakiyim gavurlar güzel birşey yapmış sanırım.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Smokey Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 mueheheu said: Lucas1, 21 Kasım 2004 13:39 tarihinde demiş ki: [itemdef i_duello_Stone] name Duello Ta$i id i_gravestone on=@dclick sysmessage @0810 Duello Taşıyım Ben. alsana duello taşı. [signature][hline]www.gamerbug.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… simonare Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: -DoruK-, 21 Kasım 2004 14:04 tarihinde demiş ki: onu da siz ayarlayın artık bu örnek paticik/scripts de var biraz değiştirdim onu da eklersiniz bir yere. Çalmak nekadar kolay :) Bu script benim modlu scriptime benziyor. aceba ben varken niye sen yayınlıyosun. Ukalaca bir soru olmadı inşallah.[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Çalmak ne kadar kolay ! Senin modlu scriptin mi ? Yanlış okuyorum galiba. Senin Indinolla Scriptlerinden aldığın scp olmasın o ? Ayrıyetten bu script /scripts bölümünde var. Indinolla'da bu scripti ordan aldı geliştirdi. sysmessage SMX olayından da anlarsınız bunun Amentes yada Indınolla'da kullanıldığını. Scriptleri sahiplenmek ne kadar kolay ![signature][hline]to the victory... Darknesstime ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… simonare Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Modlu script demek benim modifiye ettiğim script demek. altında gateleri dahi koymuş adam. yani koyacaksa 1 e 1 alıp koymaz insan bari izin alır. Sahiplenmek demişsinde ben script benim zaten demedim ben modifiye ettim dedim. Scripti çaldımmı onada cevap vereyim DIEMASTER yani indinollanın / emantesin scripterliğini yapmış arkadaşım verdi bu scripti. ve hatta tazın yazdığını ve kendininde değiştirip kullandığını benimde kullanabileceğimi söyleyip verdiği scripttir. Lütfen dikkatli olalım sormadan veyahutta bilmeden iftira atmak ayıptır.[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lucas Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Xcrack, 22 Kasım 2004 13:37 tarihinde demiş ki: Çalmak ne kadar kolay ! Senin modlu scriptin mi ? Yanlış okuyorum galiba. Senin Indinolla Scriptlerinden aldığın scp olmasın o ? Ayrıyetten bu script /scripts bölümünde var. Indinolla'da bu scripti ordan aldı geliştirdi. sysmessage SMX olayından da anlarsınız bunun Amentes yada Indınolla'da kullanıldığını. Scriptleri sahiplenmek ne kadar kolay ! biz bu scripti ilk olarak amentesde : sms , smx , smy , smk olarak 4 değişik renk grubu olarak kullandık.oradan ayrıldıktan sonrada indinollada kullandık.amentes scriptleri dağtılıncada paticik/scripts bölümüne yazılmış..[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Duello sistemini Amentes'de kullandınız ve bu sistemi siz yazdınız. Bunu mu söylemek istiyorsun ? p.s. smx,smy,smg,sms ; 4 farklı renk fasalitesi . Bunları biliyorum ve söylemek istediğimde oydu zaten.[signature][hline]to the victory... Darknesstime ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lucas Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 hayır.renk fasalite script'i bizim scriptimiz.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Xcrack, 22 Kasım 2004 13:37 tarihinde demiş ki: sysmessage SMX olayından da anlarsınız bunun Amentes yada Indınolla'da kullanıldığını. Burdada zaten renk fasalitesinin Amentes ve Indinolla tarafından kullanıldığını belirtmişim sanırım.[signature][hline]to the victory... Darknesstime ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lucas Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Xcrack, 22 Kasım 2004 13:37 tarihinde demiş ki: Ayrıyetten bu script /scripts bölümünde var. Indinolla'da bu scripti ordan aldı geliştirdi. paticik/scripts'den almış demişsin indinolla.yok öyle birşey bizim olan şeyi neden paticik/scripts'ten alalım :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. [Bu mesaj Lucas1 tarafından 22 Kasım 2004 15:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ///////////////////////04:05 25.04.2004 // Tazmanyak arkından aldı geliştirdi ben ondan aldım //geliştirip bizim server a uyarladım /DIEMASTER //04:06 25.04.2004 //------------------------------------------- Bu sana ne hatırlatıyor o zaman :)[signature][hline]to the victory... Darknesstime ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ///////////////////////04:05 25.04.2004 // Tazmanyak arkından aldı geliştirdi ben ondan aldım //geliştirip bizim server a uyarladım /DIEMASTER //04:06 25.04.2004 //------------------------------------------- Duello sistemi için attgım nottur. Sms,Smx,Smy li fasalite benim yazdıgım scp dir ve kökü amentes den başlar [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 22 Kasım 2004 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 22 Kasım 2004 16:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lucas Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 yukarıdaki msj sana ne hatırlatıyor ozmn ? >)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 İyide renk fasalitesini niye karıştıyonuz olaya ben onu başka bi yerden aldılar demedim ki :) Ayrıyetten orda da yazdığı gibi demekki o duello sistemini diemaster veya indinolla veya amentes yazmamış, başka bi yerden alıp editlemiş :) Benim anlatmak istediğim buydu ve sanırım haklıyım ;)[signature][hline]to the victory... Darknesstime ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lucas Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 çevir kazı yanmasın.yenilince böyle yenince şöyle ...[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Xcrack, 22 Kasım 2004 16:17 tarihinde demiş ki: İyide renk fasalitesini niye karıştıyonuz olaya ben onu başka bi yerden aldılar demedim ki :) Ayrıyetten orda da yazdığı gibi demekki o duello sistemini diemaster veya indinolla veya amentes yazmamış, başka bi yerden alıp editlemiş :) Benim anlatmak istediğim buydu ve sanırım haklıyım ;) :) Uzatmaya gerek yok heralde ben yanlış anladım Tazdan alıp bi kaç ufak eklemeyle çeşitli serverlarda zevk amaçlı kullandıgımda dogrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Lucas1, 22 Kasım 2004 16:25 tarihinde demiş ki: çevir kazı yanmasın.yenilince böyle yenince şöyle ... Alttaki mesajda anlaşılmıyor galiba RENK FASALİTESİnden bahsetmediğim , yani RENK FASALİTESİnin indinolla veya amentesde kullanıldığını bildiğim , yada konunun RENK FASALİTESİ ile ilgili olmadığı . said: Xcrack, 22 Kasım 2004 15:02 tarihinde demiş ki: said: Xcrack, 22 Kasım 2004 13:37 tarihinde demiş ki: sysmessage SMX olayından da anlarsınız bunun Amentes yada Indınolla'da kullanıldığını. Burdada zaten renk fasalitesinin Amentes ve Indinolla tarafından kullanıldığını belirtmişim sanırım. Kısaca konu RENK FASALİTESİ ile ilgili değil de Simonare isimli arkadaşın , indinolla (amentes) scriptleri içerisindeki duello sistemini kendininmiş gibi göstermesine olan tepkimdi. Bende biliyorum RENK FASALİTESİ'nin Amentes'de ve Indinolla'da kullandıldığını. Çevir kazı yanmasın demekte bu konu ile ilgili yanlış bir deyim kullanmak oluyor ve umarım sen bunun farkına varmışsındır sevgili Lucas1 ![signature][hline]to the victory... Darknesstime ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… simonare Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Xcrack anlamamaktaki ısrarını komik karşılıyorum öncelikle bunu belirteyim. paticik scripts e bu scriptleri Eray diğer bir ismiyle Prodigy yazmıştır. bu sistemi ben diemasterden aldım. Kendisi kullanabileceğimi söyledi. Kendim kendime göre modifiye ettim!! Scripti Sahiplenmedim!! Tepkim scripti izinsiz yayınlayanlaradır. Dikkat ederseniz burda ne scripti yazan nede bana veren kişi durumdan hoşnutsuzluğunu belirtmemiştir. Scripti kendiminmiş gibi gösterecek bir egom kesinlikle yoktur. Sevdiğim ve saydığım kişilerin scriptlerini kesinlikle yere vurmam vede izinsizde kullanmam. Gereksiz polemik veya tartışma yaratmaya gerek yok. İyi akşamlar.[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
AlicanK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Criminallik vs. Ne Olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 onu da siz ayarlayın artık bu örnek paticik/scripts de var biraz değiştirdim onu da eklersiniz bir yere.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AlicanK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Tamamda bunu ayarlamak kolay birsey degil scriptin tam olmasi lagzim . Yapabilen biri varmi bu criminallik sorununu halledebilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 oooow :/ her savaştan sonra pvpnin bittiği anda oyunculardaki birbirine linkli olan memory itemları sildirmen gerekiyor.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow [Bu mesaj thelegbra tarafından 21 Kasım 2004 16:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 buraya tıkla bakiyim gavurlar güzel birşey yapmış sanırım.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 mueheheu said: Lucas1, 21 Kasım 2004 13:39 tarihinde demiş ki: [itemdef i_duello_Stone] name Duello Ta$i id i_gravestone on=@dclick sysmessage @0810 Duello Taşıyım Ben. alsana duello taşı. [signature][hline]www.gamerbug.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: -DoruK-, 21 Kasım 2004 14:04 tarihinde demiş ki: onu da siz ayarlayın artık bu örnek paticik/scripts de var biraz değiştirdim onu da eklersiniz bir yere. Çalmak nekadar kolay :) Bu script benim modlu scriptime benziyor. aceba ben varken niye sen yayınlıyosun. Ukalaca bir soru olmadı inşallah.[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Çalmak ne kadar kolay ! Senin modlu scriptin mi ? Yanlış okuyorum galiba. Senin Indinolla Scriptlerinden aldığın scp olmasın o ? Ayrıyetten bu script /scripts bölümünde var. Indinolla'da bu scripti ordan aldı geliştirdi. sysmessage SMX olayından da anlarsınız bunun Amentes yada Indınolla'da kullanıldığını. Scriptleri sahiplenmek ne kadar kolay ![signature][hline]to the victory... Darknesstime ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Modlu script demek benim modifiye ettiğim script demek. altında gateleri dahi koymuş adam. yani koyacaksa 1 e 1 alıp koymaz insan bari izin alır. Sahiplenmek demişsinde ben script benim zaten demedim ben modifiye ettim dedim. Scripti çaldımmı onada cevap vereyim DIEMASTER yani indinollanın / emantesin scripterliğini yapmış arkadaşım verdi bu scripti. ve hatta tazın yazdığını ve kendininde değiştirip kullandığını benimde kullanabileceğimi söyleyip verdiği scripttir. Lütfen dikkatli olalım sormadan veyahutta bilmeden iftira atmak ayıptır.[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Xcrack, 22 Kasım 2004 13:37 tarihinde demiş ki: Çalmak ne kadar kolay ! Senin modlu scriptin mi ? Yanlış okuyorum galiba. Senin Indinolla Scriptlerinden aldığın scp olmasın o ? Ayrıyetten bu script /scripts bölümünde var. Indinolla'da bu scripti ordan aldı geliştirdi. sysmessage SMX olayından da anlarsınız bunun Amentes yada Indınolla'da kullanıldığını. Scriptleri sahiplenmek ne kadar kolay ! biz bu scripti ilk olarak amentesde : sms , smx , smy , smk olarak 4 değişik renk grubu olarak kullandık.oradan ayrıldıktan sonrada indinollada kullandık.amentes scriptleri dağtılıncada paticik/scripts bölümüne yazılmış..[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Duello sistemini Amentes'de kullandınız ve bu sistemi siz yazdınız. Bunu mu söylemek istiyorsun ? p.s. smx,smy,smg,sms ; 4 farklı renk fasalitesi . Bunları biliyorum ve söylemek istediğimde oydu zaten.[signature][hline]to the victory... Darknesstime ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 hayır.renk fasalite script'i bizim scriptimiz.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Xcrack, 22 Kasım 2004 13:37 tarihinde demiş ki: sysmessage SMX olayından da anlarsınız bunun Amentes yada Indınolla'da kullanıldığını. Burdada zaten renk fasalitesinin Amentes ve Indinolla tarafından kullanıldığını belirtmişim sanırım.[signature][hline]to the victory... Darknesstime ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Xcrack, 22 Kasım 2004 13:37 tarihinde demiş ki: Ayrıyetten bu script /scripts bölümünde var. Indinolla'da bu scripti ordan aldı geliştirdi. paticik/scripts'den almış demişsin indinolla.yok öyle birşey bizim olan şeyi neden paticik/scripts'ten alalım :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. [Bu mesaj Lucas1 tarafından 22 Kasım 2004 15:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ///////////////////////04:05 25.04.2004 // Tazmanyak arkından aldı geliştirdi ben ondan aldım //geliştirip bizim server a uyarladım /DIEMASTER //04:06 25.04.2004 //------------------------------------------- Bu sana ne hatırlatıyor o zaman :)[signature][hline]to the victory... Darknesstime ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ///////////////////////04:05 25.04.2004 // Tazmanyak arkından aldı geliştirdi ben ondan aldım //geliştirip bizim server a uyarladım /DIEMASTER //04:06 25.04.2004 //------------------------------------------- Duello sistemi için attgım nottur. Sms,Smx,Smy li fasalite benim yazdıgım scp dir ve kökü amentes den başlar [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 22 Kasım 2004 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 22 Kasım 2004 16:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 yukarıdaki msj sana ne hatırlatıyor ozmn ? >)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 İyide renk fasalitesini niye karıştıyonuz olaya ben onu başka bi yerden aldılar demedim ki :) Ayrıyetten orda da yazdığı gibi demekki o duello sistemini diemaster veya indinolla veya amentes yazmamış, başka bi yerden alıp editlemiş :) Benim anlatmak istediğim buydu ve sanırım haklıyım ;)[signature][hline]to the victory... Darknesstime ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 çevir kazı yanmasın.yenilince böyle yenince şöyle ...[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Xcrack, 22 Kasım 2004 16:17 tarihinde demiş ki: İyide renk fasalitesini niye karıştıyonuz olaya ben onu başka bi yerden aldılar demedim ki :) Ayrıyetten orda da yazdığı gibi demekki o duello sistemini diemaster veya indinolla veya amentes yazmamış, başka bi yerden alıp editlemiş :) Benim anlatmak istediğim buydu ve sanırım haklıyım ;) :) Uzatmaya gerek yok heralde ben yanlış anladım Tazdan alıp bi kaç ufak eklemeyle çeşitli serverlarda zevk amaçlı kullandıgımda dogrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Lucas1, 22 Kasım 2004 16:25 tarihinde demiş ki: çevir kazı yanmasın.yenilince böyle yenince şöyle ... Alttaki mesajda anlaşılmıyor galiba RENK FASALİTESİnden bahsetmediğim , yani RENK FASALİTESİnin indinolla veya amentesde kullanıldığını bildiğim , yada konunun RENK FASALİTESİ ile ilgili olmadığı . said: Xcrack, 22 Kasım 2004 15:02 tarihinde demiş ki: said: Xcrack, 22 Kasım 2004 13:37 tarihinde demiş ki: sysmessage SMX olayından da anlarsınız bunun Amentes yada Indınolla'da kullanıldığını. Burdada zaten renk fasalitesinin Amentes ve Indinolla tarafından kullanıldığını belirtmişim sanırım. Kısaca konu RENK FASALİTESİ ile ilgili değil de Simonare isimli arkadaşın , indinolla (amentes) scriptleri içerisindeki duello sistemini kendininmiş gibi göstermesine olan tepkimdi. Bende biliyorum RENK FASALİTESİ'nin Amentes'de ve Indinolla'da kullandıldığını. Çevir kazı yanmasın demekte bu konu ile ilgili yanlış bir deyim kullanmak oluyor ve umarım sen bunun farkına varmışsındır sevgili Lucas1 ![signature][hline]to the victory... Darknesstime ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Xcrack anlamamaktaki ısrarını komik karşılıyorum öncelikle bunu belirteyim. paticik scripts e bu scriptleri Eray diğer bir ismiyle Prodigy yazmıştır. bu sistemi ben diemasterden aldım. Kendisi kullanabileceğimi söyledi. Kendim kendime göre modifiye ettim!! Scripti Sahiplenmedim!! Tepkim scripti izinsiz yayınlayanlaradır. Dikkat ederseniz burda ne scripti yazan nede bana veren kişi durumdan hoşnutsuzluğunu belirtmemiştir. Scripti kendiminmiş gibi gösterecek bir egom kesinlikle yoktur. Sevdiğim ve saydığım kişilerin scriptlerini kesinlikle yere vurmam vede izinsizde kullanmam. Gereksiz polemik veya tartışma yaratmaya gerek yok. İyi akşamlar.[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar