manve Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 simdi liste soyle; applev0dka said: Saat Bunun siparisini veriyorum bu h.sonu Masakari said: Abi senin ww3 survival kitin de siparisini veriyorum gonderdigin siteden. Asteroth said: abi sen de hangilerini alacagini karar verince haber verirsin. Frostbite said: hamur siparisini veriyorum abi bunun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 DoruK said: manve said: DoruK said: kaç istiyorsun bedeni ne :D ciddiyim ben bu arada olmadı ingiltere/almanya/italyadan gelen birinden de sipariş verebilirim abi valla kac beden hatirlamiyorum ki medium falan varsa ondandir, eve gidince burdaki kaskimin bedenine bakayim bi. http://www.motogiyim.com/main/marushin_tnt_888_nx_shivan_dragon_kask-424-0-58.html burda fiyati 700 diyor. 300'e falan uyar mi sana?fiyat iyi de sharp'tan 4 yıldız almış bu ya, 5 yıldızlı bişi istiyorum almışken. saol yine de, site iyiymiş bu arada :p abi bi de burada kullandigim shoei rf-1000 var ama onun puani kac bilmiyorum, sharp'ta da bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 http://www.ultraeverdrystore.com/bottom-coating-one-gallon/ şunu istiyorum please gelirken getir 250$ veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 manve said: simdi liste soyle; applev0dka said: Saat Bunun siparisini veriyorum bu h.sonu Masakari said: Abi senin ww3 survival kitin de siparisini veriyorum gonderdigin siteden. Asteroth said: abi sen de hangilerini alacagini karar verince haber verirsin. Frostbite said: hamur siparisini veriyorum abi bunun da. Abi yanlış vermişim resmi magnetic hole olanı nı al siparişi vermediysen np..gerçi hepsinde aynı özellik mi var bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 neyse :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Saolasın panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 cantug said: http://www.ultraeverdrystore.com/bottom-coating-one-gallon/ şunu istiyorum please gelirken getir 250$ veririm 1 glon sıvıyı nasıl getirsin yahu? getirilebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 öle bir dünya yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 4 litre gibi bir şey. bavulda yer varsa getirir neden gelmesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 abi adamlar kil zaten, cantada bir de 4 litre kimyasal bulurlarsa nolur bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 manve said: :) ya komisyon olayinda anlasiriz, oyle cok bir sey alma niyetinde degilim de.%10 falan olur heralde. samsung note 10.1 450 dolar diyo newegg'de arti vergisi. maket icin soz veremem hani kutusundan falan cikarsak olur mu ki :D ayakkabi olur getirebilirim sanirsam iphone 5 da getirebilirim, uzerimde tek telefon olacak zaten buyuk ihtimal. %10 komisyona aham şaham demiyorsun öylemi :O :O :O :O :O :O nasıl paralar kırıyorsunuz olm siz. MDV vergisi koymussun resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ahah abi siparis verme o zaman, 500 dolara iphone 5 alip 550 dolara sana mal olcakken, gidip turkcellden al 2000 liraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Frostbite said: Abi yanlış vermişim resmi magnetic hole olanı nı al siparişi vermediysen np..gerçi hepsinde aynı özellik mi var bilmiyorum.. Yok daha siparisi vermemistim zaten, ona gore alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 1 kilo meth istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Laorx şikayet ettim narkotiğe :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 crystal mi olsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 manve said: abi adamlar kil zaten, cantada bir de 4 litre kimyasal bulurlarsa nolur bilmiyorum :) Haklısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar