manve Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 simdi liste soyle; applev0dka said: Saat Bunun siparisini veriyorum bu h.sonu Masakari said: Abi senin ww3 survival kitin de siparisini veriyorum gonderdigin siteden. Asteroth said: abi sen de hangilerini alacagini karar verince haber verirsin. Frostbite said: hamur siparisini veriyorum abi bunun da.
manve Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 DoruK said: manve said: DoruK said: kaç istiyorsun bedeni ne :D ciddiyim ben bu arada olmadı ingiltere/almanya/italyadan gelen birinden de sipariş verebilirim abi valla kac beden hatirlamiyorum ki medium falan varsa ondandir, eve gidince burdaki kaskimin bedenine bakayim bi. http://www.motogiyim.com/main/marushin_tnt_888_nx_shivan_dragon_kask-424-0-58.html burda fiyati 700 diyor. 300'e falan uyar mi sana?fiyat iyi de sharp'tan 4 yıldız almış bu ya, 5 yıldızlı bişi istiyorum almışken. saol yine de, site iyiymiş bu arada :p abi bi de burada kullandigim shoei rf-1000 var ama onun puani kac bilmiyorum, sharp'ta da bulamadim.
cantug Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 http://www.ultraeverdrystore.com/bottom-coating-one-gallon/ şunu istiyorum please gelirken getir 250$ veririm
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 manve said: simdi liste soyle; applev0dka said: Saat Bunun siparisini veriyorum bu h.sonu Masakari said: Abi senin ww3 survival kitin de siparisini veriyorum gonderdigin siteden. Asteroth said: abi sen de hangilerini alacagini karar verince haber verirsin. Frostbite said: hamur siparisini veriyorum abi bunun da. Abi yanlış vermişim resmi magnetic hole olanı nı al siparişi vermediysen np..gerçi hepsinde aynı özellik mi var bilmiyorum..
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 cantug said: http://www.ultraeverdrystore.com/bottom-coating-one-gallon/ şunu istiyorum please gelirken getir 250$ veririm 1 glon sıvıyı nasıl getirsin yahu? getirilebilir mi?
Holy Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 4 litre gibi bir şey. bavulda yer varsa getirir neden gelmesin?
manve Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 abi adamlar kil zaten, cantada bir de 4 litre kimyasal bulurlarsa nolur bilmiyorum :)
Xht Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 manve said: :) ya komisyon olayinda anlasiriz, oyle cok bir sey alma niyetinde degilim de.%10 falan olur heralde. samsung note 10.1 450 dolar diyo newegg'de arti vergisi. maket icin soz veremem hani kutusundan falan cikarsak olur mu ki :D ayakkabi olur getirebilirim sanirsam iphone 5 da getirebilirim, uzerimde tek telefon olacak zaten buyuk ihtimal. %10 komisyona aham şaham demiyorsun öylemi :O :O :O :O :O :O nasıl paralar kırıyorsunuz olm siz. MDV vergisi koymussun resmen
manve Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ahah abi siparis verme o zaman, 500 dolara iphone 5 alip 550 dolara sana mal olcakken, gidip turkcellden al 2000 liraya.
manve Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Frostbite said: Abi yanlış vermişim resmi magnetic hole olanı nı al siparişi vermediysen np..gerçi hepsinde aynı özellik mi var bilmiyorum.. Yok daha siparisi vermemistim zaten, ona gore alirim.
cantug Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 manve said: abi adamlar kil zaten, cantada bir de 4 litre kimyasal bulurlarsa nolur bilmiyorum :) Haklısın :)
Öne çıkan mesajlar