Redogski Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Golfte karar kılındı :). Bu hafta içinde sipariş vericem indirim yaptırmaya çalışıyom yapmıyolar. 2 ay sonra teslim ediceklermiş. İstanbuldan alıcaktım aracı bi bayiden %2 indirim kopardım ama 4 ay dedi bekleme süresine... Yardım edenlere teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Abim mart başında sipariş vermişti, haziranda geldi geçen sene. 2 ay yine iyi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Araba kullanmak istiyorsan net olarak Ibiza. Bende 1.2tsi dsg var.Motor şanzıman uyumu mükemmel.Konfor arıyorum diyorsan Ibiza'yı es geçebilirsin ama performanssa istediğin şey mutlaka Ibiza.Gerçi golf alıyorum demişsinde TR'de golf alınmaz ya. 70 bin TL istiyorlar full versiyonuna.Bu aralar sıkça I30 ile karşılaştırıyorlar GOlf'u ve I30 hiç aşağıda kalan bir araç değil hatta donanım ve tasarım olarak döver de.Biraz aklını karıştırayım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 paramecium said: Selam, Altea XL'de diesel seçeneği yok değil mi? Alhambra da sunmuyordu sanırım : Saygılar. Görmemişim kusura bakma yeni cevap veriyorum. Dizel seçeneği var hatta dizel otomatik seçeneği var. Yanlış hatırlamıyosam sen çoluk çombalak nedeniyle station wagon tarzı arabalara biniyosun.Eğer değiştirmeyi düşünüyosan bi bak derim altea'ya test sürüşü falan yapmadık ama donanım olarak ve iç-dış tasarım olarak çok başarılı buldum ben. Bi de 7ileri dsg sonuçta :) Fiyat olarak 55 civarıydı donanımlı ve dizel otomatik seçeneği olan versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Selam, Şu anki dönem resmen 'elektronik oyuncak dokunmatik/yalamatik' ekleme dönemi. Her çıkan araçta bir panel. Araç kullanırken düğmeleri falan dokunarak konum belirleyip basıyorsun da bu dokunmatiklerde nasıl olacak bu? Dokunmasız teknoloji ile hâlâ araç bulabilecekken 'acaba' diye düşünüyorum :) Hatta bir arkadaşa 50bin TL'e kadar araç bakıyoruz, ona bile düşünülebilir. Tekrar seat.com.tr.... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Asriel said: Araba kullanmak istiyorsan net olarak Ibiza. Bende 1.2tsi dsg var.Motor şanzıman uyumu mükemmel.Konfor arıyorum diyorsan Ibiza'yı es geçebilirsin ama performanssa istediğin şey mutlaka Ibiza.Gerçi golf alıyorum demişsinde TR'de golf alınmaz ya. 70 bin TL istiyorlar full versiyonuna.Bu aralar sıkça I30 ile karşılaştırıyorlar GOlf'u ve I30 hiç aşağıda kalan bir araç değil hatta donanım ve tasarım olarak döver de.Biraz aklını karıştırayım:) geçen haftasonu verdim siparişi bile :). artık sabırsızlıkla beklyiorum haziranın ilk haftasını :). yalnız rengini seçmekte çok zorlandım. günün sonunda siyahı seçtik yine bide içi bej inşallah bakımında zorlanmam. golfte öyle çok sizi cezbeden bi renk yok kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 b sınıfıyla başlayıp yine golfle sonlanan bir hikaye daha :) bu türklerdeki golf hastalığı ne zaman son bulacak çok merak ediyorum kötü araba değil ama bu satış rakamlarını haketmiyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Golf biraz pahalı gibi ama ne yazık ki o fiyat/performans oranını yakalayan bir araba TR'de yok. Ben de hiç sevmezdim hatta direk senin gibi düşünürdüm. Lan bu ne herkes hemen Golf'e yöneliyor başka araba mı yok diye. Ancak cidden niyetlenip işin içine girince Golf'e karar kılıp onu zorlamaya başlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 allah kaza bela vermesin, anladın zaten beni golf iyi araba ama C sınıfı araç satışlarının %80 i olacak kadar değil fiyatıda gayet pahalı 10 K daha versem Audiye binecem lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Ama tam takır Audi'ye bineceksin o da var. Dizel DSG Highline alayım desen tabi ki çok pahalı araç. Ama 1.4 TSI DSG filan alınabilir gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 ben dizelciyim :) comford DSG golf 66 indirim yapmıyor tok satıcı, attr sportbck audi DSG 75 ~2-5 arası indirim alabiliyorsun hesap ortada :) Bu arada aç herifler nasıl satış rakamlarına ulaştılarsa trendline yok artık yada tr ye getirme gereği görmüyorlar min 66 ödemek zorundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Trendlineın adı değişti. Artık Midline-plus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Tamamda dizelde oda yok direk 66 ya öpüyorlar, tr de satış dizel ağırlıklı olduğundandır heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 VW'nin politika hep öyle. DSG için 8k dizel için 12k civarı fark alıyor hibineler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 bu konudan sonra başlayan ibiza araştırmam şu an bana 2.el 1.2tsi dsg arattırıyor. 26-27bin gibi bir bütçem var. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 cacodemon said: bu konudan sonra başlayan ibiza araştırmam şu an bana 2.el 1.2tsi dsg arattırıyor. 26-27bin gibi bir bütçem var. teşekkürler. Kazasız 1.2 tsi dsg ibiza 26-27'ye bulamazsın hocam style paket alıcaksan.Reference belki bulursun ama ona da pişman olursun söylim.Style paketi bile dolu dolu bir araç değil çünkü Ibiza.Yalnız araba kullanmak istiyorum dersen o paraya da daha iyi yeni araba yok bence.Arabanın konforu zayıf ama yakıt tüketimi nerdeyse dizel kadar abartmıyorum.Bastın mı da beklentinin çok üzerinde performans alırsın emin ol:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Boyalı falan belki olabilir, pek takıntım yoktur o konuda. Sonuçta ilk aracım olacak ve eşim de kullanacak. Biz de çizeceğiz muhtemelen. En azından sonra içimiz acımasın. Peki bu bütçeye muadil başka öneriniz olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Selam, Çizikten dolayı boyalı araç caizdir. Değişen parçalar çamurluk (ama sadece ön), kaput ve tamponlar olduğu sürece de alımda mani yoktur. Bunlar her türlü sen aracı kullanmaya başladığın ilk yarım saat içerisinde olabilecek basit şehir içi kazaların eseri olabiliyor. 'Tampon değişti' diyenlerde de mutlaka kaputu açıp iki far arasındaki plastik parçada olması gereken yağ firmasına ait etiketi ara. Etiket yoksa araç %95 kazalıdır ve o parçanın değişmesi demek radyatörün değişmesi demektir ki amcam alüminyum babaları yamultacak kadar çarptı anlamına gelir ve bu da şasede büyük bir ihtimalle (ufak da olsa) deformasyona neden olmuş olabilir. Alıp da stres yaşamaya gerek yoktur :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Sevgili Para, Böyle ufak bilgiler hayat kurtarır. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 paramecium said: Selam, Çizikten dolayı boyalı araç caizdir. Değişen parçalar çamurluk (ama sadece ön), kaput ve tamponlar olduğu sürece de alımda mani yoktur. Bunlar her türlü sen aracı kullanmaya başladığın ilk yarım saat içerisinde olabilecek basit şehir içi kazaların eseri olabiliyor. 'Tampon değişti' diyenlerde de mutlaka kaputu açıp iki far arasındaki plastik parçada olması gereken yağ firmasına ait etiketi ara. Etiket yoksa araç %95 kazalıdır ve o parçanın değişmesi demek radyatörün değişmesi demektir ki amcam alüminyum babaları yamultacak kadar çarptı anlamına gelir ve bu da şasede büyük bir ihtimalle (ufak da olsa) deformasyona neden olmuş olabilir. Alıp da stres yaşamaya gerek yoktur :) Saygılar. ahaha aynen benim arabayı tarif etmişsin 2 kere vurdum/vuruldum radyotöre bir şey olmadı ama ne varsa değiştirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Fiesta titanium aldım gerçi daha 4 gün oldu ama tavsiye ederim. Resmen sürerken keyif alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Ibiza almış olsaydın bir kaç tavsiye verirdim.neyse hayırlı olsun.Yalnız bağyan arabası almışın sadsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar