Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fiesta vs ibiza

Redogski

Öne çıkan mesajlar

Golfte karar kılındı :). Bu hafta içinde sipariş vericem indirim yaptırmaya çalışıyom yapmıyolar. 2 ay sonra teslim ediceklermiş. İstanbuldan alıcaktım aracı bi bayiden %2 indirim kopardım ama 4 ay dedi bekleme süresine... Yardım edenlere teşekkür ederim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Araba kullanmak istiyorsan net olarak Ibiza. Bende 1.2tsi dsg var.Motor şanzıman uyumu mükemmel.Konfor arıyorum diyorsan Ibiza'yı es geçebilirsin ama performanssa istediğin şey mutlaka Ibiza.Gerçi golf alıyorum demişsinde TR'de golf alınmaz ya. 70 bin TL istiyorlar full versiyonuna.Bu aralar sıkça I30 ile karşılaştırıyorlar GOlf'u ve I30 hiç aşağıda kalan bir araç değil hatta donanım ve tasarım olarak döver de.Biraz aklını karıştırayım:)
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

Altea XL'de diesel seçeneği yok değil mi? Alhambra da sunmuyordu sanırım :

Saygılar.

Görmemişim kusura bakma yeni cevap veriyorum. Dizel seçeneği var hatta dizel otomatik seçeneği var.

Yanlış hatırlamıyosam sen çoluk çombalak nedeniyle station wagon tarzı arabalara biniyosun.Eğer değiştirmeyi düşünüyosan bi bak derim altea'ya test sürüşü falan yapmadık ama donanım olarak ve iç-dış tasarım olarak çok başarılı buldum ben.

Bi de 7ileri dsg sonuçta :)

Fiyat olarak 55 civarıydı donanımlı ve dizel otomatik seçeneği olan versiyonu
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Şu anki dönem resmen 'elektronik oyuncak dokunmatik/yalamatik' ekleme dönemi. Her çıkan araçta bir panel. Araç kullanırken düğmeleri falan dokunarak konum belirleyip basıyorsun da bu dokunmatiklerde nasıl olacak bu? Dokunmasız teknoloji ile hâlâ araç bulabilecekken 'acaba' diye düşünüyorum :) Hatta bir arkadaşa 50bin TL'e kadar araç bakıyoruz, ona bile düşünülebilir.

Tekrar seat.com.tr....

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Asriel said:

Araba kullanmak istiyorsan net olarak Ibiza. Bende 1.2tsi dsg var.Motor şanzıman uyumu mükemmel.Konfor arıyorum diyorsan Ibiza'yı es geçebilirsin ama performanssa istediğin şey mutlaka Ibiza.Gerçi golf alıyorum demişsinde TR'de golf alınmaz ya. 70 bin TL istiyorlar full versiyonuna.Bu aralar sıkça I30 ile karşılaştırıyorlar GOlf'u ve I30 hiç aşağıda kalan bir araç değil hatta donanım ve tasarım olarak döver de.Biraz aklını karıştırayım:)

geçen haftasonu verdim siparişi bile :). artık sabırsızlıkla beklyiorum haziranın ilk haftasını :).
yalnız rengini seçmekte çok zorlandım. günün sonunda siyahı seçtik yine bide içi bej inşallah bakımında zorlanmam. golfte öyle çok sizi cezbeden bi renk yok kanımca.
Sosyal ağlarda paylaş

Golf biraz pahalı gibi ama ne yazık ki o fiyat/performans oranını yakalayan bir araba TR'de yok. Ben de hiç sevmezdim hatta direk senin gibi düşünürdüm. Lan bu ne herkes hemen Golf'e yöneliyor başka araba mı yok diye. Ancak cidden niyetlenip işin içine girince Golf'e karar kılıp onu zorlamaya başlıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ben dizelciyim :) comford DSG golf 66 indirim yapmıyor tok satıcı, attr sportbck audi DSG 75 ~2-5 arası indirim alabiliyorsun hesap ortada :) Bu arada aç herifler nasıl satış rakamlarına ulaştılarsa trendline yok artık yada tr ye getirme gereği görmüyorlar min 66 ödemek zorundasın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
cacodemon said:

bu konudan sonra başlayan ibiza araştırmam şu an bana 2.el 1.2tsi dsg arattırıyor.

26-27bin gibi bir bütçem var. teşekkürler.

Kazasız 1.2 tsi dsg ibiza 26-27'ye bulamazsın hocam style paket alıcaksan.Reference belki bulursun ama ona da pişman olursun söylim.Style paketi bile dolu dolu bir araç değil çünkü Ibiza.Yalnız araba kullanmak istiyorum dersen o paraya da daha iyi yeni araba yok bence.Arabanın konforu zayıf ama yakıt tüketimi nerdeyse dizel kadar abartmıyorum.Bastın mı da beklentinin çok üzerinde performans alırsın emin ol:)
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Çizikten dolayı boyalı araç caizdir. Değişen parçalar çamurluk (ama sadece ön), kaput ve tamponlar olduğu sürece de alımda mani yoktur. Bunlar her türlü sen aracı kullanmaya başladığın ilk yarım saat içerisinde olabilecek basit şehir içi kazaların eseri olabiliyor.

'Tampon değişti' diyenlerde de mutlaka kaputu açıp iki far arasındaki plastik parçada olması gereken yağ firmasına ait etiketi ara. Etiket yoksa araç %95 kazalıdır ve o parçanın değişmesi demek radyatörün değişmesi demektir ki amcam alüminyum babaları yamultacak kadar çarptı anlamına gelir ve bu da şasede büyük bir ihtimalle (ufak da olsa) deformasyona neden olmuş olabilir. Alıp da stres yaşamaya gerek yoktur :)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

Çizikten dolayı boyalı araç caizdir. Değişen parçalar çamurluk (ama sadece ön), kaput ve tamponlar olduğu sürece de alımda mani yoktur. Bunlar her türlü sen aracı kullanmaya başladığın ilk yarım saat içerisinde olabilecek basit şehir içi kazaların eseri olabiliyor.

'Tampon değişti' diyenlerde de mutlaka kaputu açıp iki far arasındaki plastik parçada olması gereken yağ firmasına ait etiketi ara. Etiket yoksa araç %95 kazalıdır ve o parçanın değişmesi demek radyatörün değişmesi demektir ki amcam alüminyum babaları yamultacak kadar çarptı anlamına gelir ve bu da şasede büyük bir ihtimalle (ufak da olsa) deformasyona neden olmuş olabilir. Alıp da stres yaşamaya gerek yoktur :)

Saygılar.

ahaha aynen benim arabayı tarif etmişsin
2 kere vurdum/vuruldum radyotöre bir şey olmadı
ama ne varsa değiştirdiler
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...