Redogski Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 bu aralar araba almayı düşünüyorum. düşündüğüm iki araç var fiestanın 1.6 (105) powershift versiyonu veya 1.0 lt 100bglik versiyonu. ikinci araç ise ibiza fr 1.4tsi dsgli 150 bg versiyonu. ford olursa bütün donanımlar olucak ibiza olursa yağmur sensörü ışık sensörü vb, ön arka ledli var ve bluetooth + 8 hoparlör donanımları olucak. bunların haricinde fiyat farkları ve yakıt tüketimleri çok önemli değil. şimdi benim aklım ibizaya kayıyo çünkü motoru ve şanzumanı beni cezbediyor fakat tek kapı aracı tercih etmem genelde ibiza tek kapı bide iç tasarımı olarak fiesta daha güzel. çevremde hiç ibiza hatta seat kullanan biri olmadı bu yüzden sizden yardım istiyorum :). seat veya ibiza kullanan var mı aranızda veya tek kapı araba kullanmak bana zor gelir bunun hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim? kısa olarak bu şartlar altında hangi arabayı seçmeliyim yardım lütfen? ps: aklımda bide reno clio fiyatı çok avantajlı çünkü :). ama motoru ve aracın kalitesi biraz kötü gibi. ama çok farklı diyosanız clioda düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 clioyu boşver tırt bu ijisinin yanında fiestayı şirketler seatı apaçiler tercih ediyor onun dışında zor bi karar ikisi de güzel fakat tek kapı dezavantaj ilersi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 1 senedir fiesta kullanıyorum. arka tarafın çok yuksek olması dısında çok çok memnunum. hemde 1.2 motor ve full olmamasına ragmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Fiestanin konsolundan daha kotu konsol dusunemiyorum, ibizanin konsolu nasil ki fiestadan kotu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 dsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 ibizanın içi şunun gibi ama o ekran gibi bişey var sağ üstte o yok. fiestanında içi aynen böyle: fiestanın normal içini bende çok sevmiyomda sony müzik sistemiyle güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Selam, Ibiza direksiyonu ile döver :P Bence Ibiza. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Fiesta kullanıcısı olarak Fiesta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 bugün ibizanın içine bindim tek kapı olanının. çok basık geldi bana. şu anda iyide 3-4 sene sonra başımı taşlara vurarım gibi geldi bana. sonra bitane ford bayisine gittim fiestayı bidaha detaylı inceliyim diye. ordaki satış danışmanı 45bine yakın para vericeksiniz bunun yerine kampanyalı olan bi aracımız var dedi. focus sedan 1.0lt 125 bg donanım olarakta otomatik park sistemine kadar herşey var fiyatıda 50500tl. benim gözüm ona kaydı bu sefer finansal durumumu gözden geçirdim(anne baba jokeri :D) fazladan 5000tl daha verebilceğimi gördüm. fakat bu sefer diğer markalarda 50000e ne var diye baktığımda seat leonu seçmeye karar verdim. seat leon 1.4 140bg modeli sensörler falan herşey var dokunmatik ekran ve artı olarak leonun yeni led far paketini koydurarak 50000e yeni seat leondan almayı planlıyorum. doğru bi seçim midir? yada 50000e golfün comfortline donanımınıda alabiliyoruz ama bu donanım paketinde adam akıllı hiç bişey yok. motorda 1.4 122bg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Astraya hiç bakmamışsın? Astra alabilirsin o fiyata. Hem HB hem sedan. Çok çok çok başarılı interior, yakıt da harika düşük. Sport paketi alırsan hem flexiride şaha kaldırabilir duygularını. Görünüşü de harika hem de. Bayilerde ellerinde kalan araçlar var, onlarda da kampanyalı. 2013 ile 2012 arasında 500 Tl fark var. Bence onu da bi gözden geçir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 DoruK said: clioyu boşver tırt bu ijisinin yanında fiestayı şirketler seatı apaçiler tercih ediyor onun dışında zor bi karar ikisi de güzel fakat tek kapı dezavantaj ilersi için leon bir parca da, ibiza pek apaci arabasi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Baya uzun sure seat kullandim, hatri sayilir bi sure de sirket araci olarak fiesta kullandim. ibiza ic mekanda biraz daha serttir, genel olarak yumusak=kaliteli anlayisi olmadigi icin kalitesiz etiketi yapistirilir. Kaliteli denemez de, kalitesiz de demezdim. Hic bir zaman trim sesi olduguna, bosluk vs rastlamadim. Ama fiesta da rastladim malzemenin daha iyi hissettirmesine ragmen. izolasyon ibiza nin en kotu tarafiydi, hala oyle. Motor sesi (tsi da cok yok gerci) oldugu gibi icerdedir, kiminin hosuna gider , kimini korkutur ama farklidir kafadan. Fiesta izolasyon konusunda hem yol sesi hem de motor sesi alma acisindan daha basarili. Yol hissi konusunda fiesta nin ibiza/polo/fabia ya yanasmasi icin biraz calismasi lazim. kafadan seat winner. Tek kapi ise baska bi mesele. Kafadan zor bisey; siz alissaniz bile misafiriniz asla alisamiyor bi kere asdfasd. Kimsenin aklina getirmeyecegi park mevzusu bile mesele; kapim rahat acilsin maymun olmadan iceri girip cikabileyim diye her zaman sol kapiyi kolon arkasina getirip birinin fazla yanasmayacagindan emin oldugum yerlere koyarim vs. Bi yere 2+ kisi gidecekseniz herkesin gozunde buyur arabaya girmek. Arka koltuklarin daimi fonksiyonu bilgisayar cantasi platformu ve portmantodur. arka koltugu kullanmasam da olur diyebilene onerirdim sadece. Benim cocugum olana kadar vazgecmem o ayri. fiesta vs ibiza yi ise soyle ozetleyeyim; seneler evvel ibizayi satarken yeni sahibine ne kadar sansli lan diye bakiyordum. Arkadasin gayet iyi durumdaki fiestasini satarken adama cok mu haksizlik ediyoruz diye bakiyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Sonraki fiesta>>focus , ordan leon gelismelerini okumamistim. leon dan bu sene uzak durmak lazim, yenisi cok iyi , bu kadar deger kaybedecek bi aracin 0 i goz gore gore alinmaz. focus 1.0 gayet iyi. ama ben tercihimi bos da olsa golf den yana kullanirdim. tdi dsg golf ile yaptigim sehir ici yol kadar keyifli yolu daha ucuza hic bir araba yaptirmadi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Yeni Leon'lar satışa çıkmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 en son siparis bile almiyorlardi. Yeni leon dan konusuyorsak golf kadar iyi secim. edit: otomatik vites siparisi almiyorlardi. dsg komple yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Hmm ben de web sitesinde fiyat listesini filan görünce satış başladı sanmıştım. Bu arada Golf cidden çok güzel. Ama TDI ve DSG alayım dersen bir iki de donanım koydursan 75i buluyor yav :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Namessar said: DoruK said: clioyu boşver tırt bu ijisinin yanında fiestayı şirketler seatı apaçiler tercih ediyor onun dışında zor bi karar ikisi de güzel fakat tek kapı dezavantaj ilersi için leon bir parca da, ibiza pek apaci arabasi degilapaçi arabası demedim ki zaten apaçiler ilgi gösteriyor dedim yoksa beğeniyorum seatları malzeme kalitesi ve sürüş konforu zaten kimin ürettiği belli fiestanın sürüşü çok iyi ama seatın malzeme kalitesi azcık daha tok hissettiriyor bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Teşekkürler kharon. Yeni leondan bahsediyorum. Eskisini hiç sevmezdim :). Golfte aynı paraya 1.4 122bq comfortline alınabiliyo fakat. Daha iyi donanım ve 140bg olmasından dolayı golfe tercih ettim leonu. Sonuçta mqb platform ikiside. Bide internette yapılan yorumlarda hep golfe benzerliği anlatılıyo. İnş vardır ellerinde gerçi ben 2 ay beklemeye hazırım yarın gidip bi konuşucam galerilerle. Bide o led far olayı çok hoşuma gidiyo :) geçen yoldada gördüm güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 İzmir'de Pazar günü seat'a gittim ben. Yanlış hatırlamıyosam orda 1 tane beyaz 1.4tsi yeni kasa leon vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 evet o leona bakıyorum bende işte :). ama bugün işler karıştı. ailemde destek çıkıcak diye arabayı göstermeye götürdüm bide golfe bakalım dediler ve almışken iyisi olsun bari diye golfte olabilir dediler. yani son durum şöyle oldu. leonun en dolusu mu yoksa golfün en dolusu(highline) mu? leon 140bg golf 122bg ikiside düz vites. böyle bakınca kafadan golf alınır gibi duruyo ama mayısta leonun dsglisi gelicekmiş onu bekliyip golfle aynı fiyata ondan mı alsam? bu arada golfün en dolusunda oto. katlanır ayna yokmuş ama leonda var bu nası iş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Atna paketi opsiyonel vw da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Öyleymiş araştırınca gördüm 770tl hatta yarın öbür gün bi bayiye sorucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Bayiler yanyana olduğu için biz de seata girmişken vw'e girelim dedik. Fiyat/donanım olarak seat açık ara ezdi. Biz altea xl ile jetta'yı kıyaslamıştık daha çok. Yok yani kıyaslancak gibi değil. Altea deli gibi donanım sunarken jetta comfortline'ı alteaya göre 5bin tl civarı fazla sunuyo ve otomatik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Selam, Altea XL'de diesel seçeneği yok değil mi? Alhambra da sunmuyordu sanırım : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar