BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 yok lan adam gerçek, yada çok başarılı her iki durumda da saygı duyuyorum kendisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Adam gercekse kesin ruh hastasi, ama ihtimal vermiyorum. Cok Basarili Troll bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Ninja said: Anladim yine saygisizligi surdureceksiniz ben yinede istegimi belirttim. Soylenmistir belki lakin ben yine de yazayim. "Yine de" yazarken -de ayri olacak. Hani dil bilgisinden girip de -de'yi bitisik yazmak garip olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 NoTwisT said: nincamidir geysamidir neyse artik, patinin gelmis gecmis en basarili trolu. Kurdistandan girdik adam caponyadan cikardi bizi. adam troll değil spor geneldeki muhabbetinden anlarsınız Dworgian said: Killer, altta teyze konusu varken rahat aggro alırsın =) ne var orda dasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Ninja said: Rasmon said: al önlemini öldürürürm olm seni Tehdit ettiginizin farkinda misiniz? Internette tehditin tehlikesi yuksek bir durumdur saka olarak aliyorum :) ne korktun hea ninja olcaksın bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crymearivercia Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 hah bir sen eksikyin kadro tamamlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 ahahahahaha nerdesin mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Dur allaşkına babacım zaten ortalık karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 buda burda dursun: http://www.online-games-zone.com/pages/fighting/trolls-rage.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 accountlar karisti cia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crymearivercia Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Uzun zamandir sahadayim baya yiprandim rss ten takip ediyorum forumu konuyu gorunce fake im mi cikti yine diye girip bakim dedim. Bu aralar cok fazla denetimlerimiz var eger rahat birakirlarsa donecem size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 acemi birliğin nere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 bazı insanlar ercik seviyesinde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Bana ruh hastasi diyorsunuz yada troll diyorsunuz bunlara anlam veremiyorum. Ruh hastasi olmamin sebebi Ninja tarihi anlatmam mi yada bagli bulundugum citizenship i mi savunmam mi anlamiyorum. Ama birseyi iyi anladim ben genel forumda saygi davet ettikce troll kabul edilecegim bu sebeble ben bildiklerimi tarih ve film bolumunde paylasmakla yeterli kilayim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Killer said: Dworgian said: Killer, altta teyze konusu varken rahat aggro alırsın =) ne var orda dasf "ninjayım ama teyzeden çekindim" de gör bakalım ne var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crymearivercia Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 BabacumMostors said: bazı insanlar ercik seviyesinde ya Cipete soyledigini varsayiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 ne o? alındın bakıyorum, hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Alınsam küfür ederdim babacuma demekki sen alındın cryme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 alındın mı? koyim de alın o zaman. diye espriler vardı ilkokulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 shalom mutherfuckers http://www.ahavat-israel.com/eretz/eimages/future-map1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Ekmek keser gibi cetvelle ülke mi kesilir... :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 çölün ortasındaysa kesilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar