Pasha Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 yeni kasa c serisinin 2014 ilk çeyreği lansmanı, haziran-temmuz gibi türkiye pazarına girişi olacakmış. peki bu saatten sonra c 180 amg alınır mı? 3.16'ya çok baktım ama c serisi malzeme kalitesi olarak hala bir adım önde. işin içinden bi türlü çıkamadım. siz olsanız şu an alır mısınız yoksa bi sene daha bekler misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 alınır gayet 3.16 c180in rakibi olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 alıp lpg takardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Sokaklarda symbol ne kadar varsa o kadar c180 ve bmw 3 serisi var. Bmw daha az çünkü yeni kasası 2012. Yeni 1600 motoru da iyi. Ha o kadar para verip bunlardan birini almazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 C (1.8 motor) 273 tl ye fullenıyor 425 km cıvarı gıdıyor 320d 200 kusure fullenıp 850 km cıvarı gıdıyor bu detayı goz onunde bulundurmanı tavsıye ederım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 1.6 cgi motor kullanılıyo şu an c 180lerde. bu fiyatlara alınacak başka araba bulamadım malesef. vw cc, a4 vs kesinlikle düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 C kasasi makyaj yedi ve en onemlisi motoru degisti. Yeni cikicak c'de o motoru kullanicak cok buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 1.6 motoru hakkinda bir fikrim yok ancak assagi yukari ayni yakiyor diye tahmin ediyorum aracin tuketim ortalamasi 12 15 lt arasi diyorlar Masticore said: C kasasi makyaj yedi ve en onemlisi motoru degisti. Yeni cikicak c'de o motoru kullanicak cok buyuk ihtimal. en son makyajinda ic ekranindaki sari seritleri kirmizi yapmislar onun disinda pek bir degisiklik yok yani ben goremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Cairne said: 1.6 motoru hakkinda bir fikrim yok ancak assagi yukari ayni yakiyor diye tahmin ediyorum aracin tuketim ortalamasi 12 15 lt arasi diyorlar Masticore said: C kasasi makyaj yedi ve en onemlisi motoru degisti. Yeni cikicak c'de o motoru kullanicak cok buyuk ihtimal. en son makyajinda ic ekranindaki sari seritleri kirmizi yapmislar onun disinda pek bir degisiklik yok yani ben goremedim Ya allahını seversen. Diesel motorla 1.6 MB'i neden kıyasladın? CDI ile kıyaslayalım? Ayrıca kim ise o 12-15 lt diyen, bi gelsin buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 benzinli 1.6 da yakar şehir içi 10 litre istanbulda fabrika verisinde ortalama 6.4 zaten şehir içi 8.1 şehir dışı 5.4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 oncelikle kiyaslamamin sebebi 2 aracin da fiyatlarinin birbirine yakin olmasi 320D 124.000 tl c180AMG ise 115.000 tl ki bmw nin yakit tuketimi cok net mercedesten daha iyi, yakmiyor kokluyor resmen bide arkadastan resim istedim he ama diyorsa ki adam ici guzel olsun kesinlikle mercedesi tercih etmelisin derim(bana sorarsan dis gorunusu de daha iyi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Güzel resim. O hız ortalamasını görebiliyor muyuz? Yapılan kilometre'nin? 22km/h yazan kısım ise, arkadaş sadece trafikte çekmiş. En güzeli start/stop o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 492 saatten anlasildigi uzere arabayi satin aldigindan beri ortalamasi o sanirim. beklemelerde vs lerde ortalama hiza dahildir ve rakami cok dusurur. yaniltmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 c kasa kafadan tarihin en kotu c kasasi. O kotu motor da gayet 12-14 litre yakiyor. Bu saatten sonra alinmasini gectim, bence ilk ciktiginda mtv indirimi oldugu zamanlardaki fiyatlari disinda hic bir zaman alinir bi arac olmadi. bide beyaz ve amg paket, kabus kombinasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Arabanin ilk alindigi tarihten itibaren olan hiz ortalamasi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 e varken c alınmaz,s varken de e alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 O kadar saçma bir yorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 nedennn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Selam, 1. Aracın motoru daha 10k km'i yeni yapmış 2. 0km'den itibaren belirtilen bir ortalama 3. Kullanılan yol/trafik durumu belirsiz O tüketim gayet normal yahu :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Cipetpet said: nedennn Sen diyorsun ki C ve E alınmaz S alınır. S serisi fiyat olarak E'nin 2-3, C'nin 4-5 katı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Ben babamin arabada ortalamanin 10 a ulastigini gorunce sinir krizi geciriyorum bi adam nasil kullaniyor diye sgxgsv 14 gorunce simdi icim acidi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 paramecium said: Selam, 1. Aracın motoru daha 10k km'i yeni yapmış 2. 0km'den itibaren belirtilen bir ortalama 3. Kullanılan yol/trafik durumu belirsiz O tüketim gayet normal yahu :) Saygılar. Abi artik rodaj vs yok, o kriterler ortalamayi inanilmaz baglamiyor. isterse 70k km de normal trafikli bi sehirde kullanilsin, yine o araba o kadar yakiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 komp motorların o kadar yaktığı doğru. cgi turbo motorlar ortalama 8-10 lt arası değişiyo 100 kmde. dün itibariyle c almış bulunuyorum, dün hemen vergisini yatırdılar büyük ihtimalle yarın teslim alırım aracı. bayiiden eve gidene kadar gösterdiği ortalamayı yazarım buraya ama 9 u geçeceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Selam, O aracın kütlesi ne acaba? Abi rodaj etki ediyor ya; kuzenlerde Fiesta vardı ve 12 litre ortalama ile dolanıyorlardı ki 15k km olamadan aracı takla attırdılar :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 hayirli olsun, guzel secim. performans olarak sinifinin en iyisi olmasa da ic/dis goruntu olarak en iyisini almissin, umarim beyaz almadin ama cok fazla beyaz var, siyah alsaydin bari =) c serisi yakar ya 10-12 arasi normal sartlarda, biraz bassan 15 i bulur hatta. bence cok gazlamadan kullanacaksan cip taktirip hp'yi yukselt dusuk hizlarda daha az yakiyor, arkadasim aynisini yapti kendi c'sinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar