Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu saatten sonra c?

Pasha

Öne çıkan mesajlar

yeni kasa c serisinin 2014 ilk çeyreği lansmanı, haziran-temmuz gibi türkiye pazarına girişi olacakmış.

peki bu saatten sonra c 180 amg alınır mı? 3.16'ya çok baktım ama c serisi malzeme kalitesi olarak hala bir adım önde. işin içinden bi türlü çıkamadım.

siz olsanız şu an alır mısınız yoksa bi sene daha bekler misiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

1.6 motoru hakkinda bir fikrim yok ancak assagi yukari ayni yakiyor diye tahmin ediyorum aracin tuketim ortalamasi 12 15 lt arasi diyorlar

Masticore said:

C kasasi makyaj yedi ve en onemlisi motoru degisti. Yeni cikicak c'de o motoru kullanicak cok buyuk ihtimal.

en son makyajinda ic ekranindaki sari seritleri kirmizi yapmislar onun disinda pek bir degisiklik yok yani ben goremedim
Sosyal ağlarda paylaş

Cairne said:

1.6 motoru hakkinda bir fikrim yok ancak assagi yukari ayni yakiyor diye tahmin ediyorum aracin tuketim ortalamasi 12 15 lt arasi diyorlar

Masticore said:

C kasasi makyaj yedi ve en onemlisi motoru degisti. Yeni cikicak c'de o motoru kullanicak cok buyuk ihtimal.

en son makyajinda ic ekranindaki sari seritleri kirmizi yapmislar onun disinda pek bir degisiklik yok yani ben goremedim

Ya allahını seversen.
Diesel motorla 1.6 MB'i neden kıyasladın? CDI ile kıyaslayalım?
Ayrıca kim ise o 12-15 lt diyen, bi gelsin buraya.
Sosyal ağlarda paylaş

oncelikle kiyaslamamin sebebi 2 aracin da fiyatlarinin birbirine yakin olmasi

320D 124.000 tl c180AMG ise 115.000 tl

ki bmw nin yakit tuketimi cok net mercedesten daha iyi, yakmiyor kokluyor resmen

bide arkadastan resim istedim

he ama diyorsa ki adam ici guzel olsun kesinlikle mercedesi tercih etmelisin derim
(bana sorarsan dis gorunusu de daha iyi )
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

1. Aracın motoru daha 10k km'i yeni yapmış
2. 0km'den itibaren belirtilen bir ortalama
3. Kullanılan yol/trafik durumu belirsiz

O tüketim gayet normal yahu :)

Saygılar.

Abi artik rodaj vs yok, o kriterler ortalamayi inanilmaz baglamiyor.

isterse 70k km de normal trafikli bi sehirde kullanilsin, yine o araba o kadar yakiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

komp motorların o kadar yaktığı doğru. cgi turbo motorlar ortalama 8-10 lt arası değişiyo 100 kmde. dün itibariyle c almış bulunuyorum, dün hemen vergisini yatırdılar büyük ihtimalle yarın teslim alırım aracı.

bayiiden eve gidene kadar gösterdiği ortalamayı yazarım buraya ama 9 u geçeceğini sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

hayirli olsun, guzel secim. performans olarak sinifinin en iyisi olmasa da ic/dis goruntu olarak en iyisini almissin, umarim beyaz almadin ama cok fazla beyaz var, siyah alsaydin bari =)

c serisi yakar ya 10-12 arasi normal sartlarda, biraz bassan 15 i bulur hatta. bence cok gazlamadan kullanacaksan cip taktirip hp'yi yukselt dusuk hizlarda daha az yakiyor, arkadasim aynisini yapti kendi c'sinde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...