AsdOs Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Çok Aradim scp sini bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AsdOs Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Aslında soruyu bukadar saptirmanin mantiği yok ben direk ne istediğimi yazayim istiyorum ki bi npc yapayim yanlizca chaoslara saldirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 scp. den hiç çakmam ama bişi sorcam..hani saga sola saldıran npcler varya hıh onlarla bi oynasan fln değiştirsen?[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir löp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AsdOs Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 hmm iyi fikir bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AsdOs Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Malesef herkeze dalan npc bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 sadece chaos'lara saldırması için brain ile oynamana gerek yok. on=@npcseenewplayer eğer player chaos ise return 1 böyle bir mantığın çalışması lazım.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AsdOs Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 hımm bi deniyeyim tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Memoryfindtype ları biliyorsan npc nin gorduğu playerın caos yada order olduğunu hesaplatırabilirsin . Mesela eğer kişinin memoryfindtype'ı 400 olursa kişi bir guilde member dır flan flan[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 on=@npcseenewplayer if () salute sayu Hosgeldiniz Efendim. return 0 elseif !() attack elseif !( == 2) attack bunun gibin bişe olcak chaoslara ve naturellere saldırıo orderlara saldırmıo.... [Bu mesaj LeBaaL tarafından 24 Kasım 2004 11:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 POL de BrainAi adlı bir paket var.. Bu paketi yüklediğinizde, size NPC Ai i için bir API sağlıyor resmen. Belirli node lara bölerek, combatta nasıl davranacağını, sleep de nasıl davranacağını, birini gördüğünde nasıl davranacağını, etc. etc. belirleyebiliyor, node dan node a rahatlıkla veri gönderip alabiliyorsunuz. Enteresan NPCler yaratmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 kadınlara saldıran maganda npc si yapmak lasım. :)[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir löp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 O basit lan :D . Düşünsede bi kaç tanede speech ekleyince - ŞŞ apla bah biii -nedion ya sen - ŞŞ apla öpiiimii -page atıcam bak - Apla page *na goyum sağa bişi olmasın ! nuauahahnıaha[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 lafla degil sadece.. yanına gelip attack verdiginde kıyafetler yok olcak kadının:)..kadın karsı koyamassa paralyse olcak fln :).[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir löp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Suark, 24 Kasım 2004 11:24 tarihinde demiş ki: kadınlara saldıran maganda npc si yapmak lasım. :) intelligence ını yüksek tutun saldırmaz o zaman. sen hiç aklı başında bir adamın kadınlarla uğraştığını gördün mü ? eğer yüksek intelligence'da hala saldırıyorsa, bu da bugdır. Fixlenmesi için "yarabbimSenBunlaraAkilİ[email protected]" adresine mail atın.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro [Bu mesaj nbl_silencer tarafından 24 Kasım 2004 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 mail attım cevap gelmedi >)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. [Bu mesaj Lucas1 tarafından 24 Kasım 2004 13:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 yoğun talepten dolayı beklemeye alınmışsındır. Çok erkek var bu konuda şikayetini bildiren.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 eheheh.neyse sıramızı bekliyicez :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenavar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ben bi tane yapmıştım kapkaççı :D çok komik olmuştu ! Çantasındaki parayı çalıyodu :D Aslında scp sini koyacaktım ama silinmiş ama yeniden yazacam paticik e koyacam :D[signature][hline]BU DAĞLAR BİZİMDİR, FERMAN GEREKMEZ ! BOZKURT UN OLDUĞU DAĞLARA ÇAKALLAR GİREMEZ !!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 cenavar seninki yankesici olmuş kapkaççı elindeki shield sword vs calan adamdır :P sora tinerci balici keş fln da eklemek lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ya harbi ekleyin olee..Bİde taraftar ekleyin "Britisihn dotuu kocamann fln desin"[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir löp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ahah bunuda eklerim harbi yazcam bunnarı geyiq olsun die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 siz önce kendinize beyin yazın lol p.s (human lara) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ne dmk istion ceday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Laf soktu ama espri olsun diye sanırsam. Ciddi miydin yoksa :lol:[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 walla beni koyun olle suark die.. lol :).. laf atim geiyk ceviiirim paso... eger olursa ole bisi bi suru dıyalog yazarım :).[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir löp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar