Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir Brain yaratmak istiyorum mümkünmü

AsdOs

Öne çıkan mesajlar

Memoryfindtype ları biliyorsan npc nin gorduğu playerın caos yada order olduğunu hesaplatırabilirsin .

Mesela eğer kişinin memoryfindtype'ı 400 olursa kişi bir guilde member dır flan flan[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
Sosyal ağlarda paylaş

POL de BrainAi adlı bir paket var.. Bu paketi yüklediğinizde, size NPC Ai i için bir API sağlıyor resmen.

Belirli node lara bölerek, combatta nasıl davranacağını, sleep de nasıl davranacağını, birini gördüğünde nasıl davranacağını, etc. etc. belirleyebiliyor, node dan node a rahatlıkla veri gönderip alabiliyorsunuz.

Enteresan NPCler yaratmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Sosyal ağlarda paylaş

O basit lan :D . Düşünsede bi kaç tanede speech ekleyince

- ŞŞ apla bah biii
-nedion ya sen
- ŞŞ apla öpiiimii
-page atıcam bak
- Apla page *na goyum sağa bişi olmasın ! nuauahahnıaha[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 24 Kasım 2004 11:24 tarihinde demiş ki:
kadınlara saldıran maganda npc si yapmak lasım. :)

intelligence ını yüksek tutun saldırmaz o zaman.
sen hiç aklı başında bir adamın kadınlarla uğraştığını gördün mü ?

eğer yüksek intelligence'da hala saldırıyorsa, bu da bugdır. Fixlenmesi için "yarabbimSenBunlaraAkilİ[email protected]" adresine mail atın.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler
Don't cheat be pro

[Bu mesaj nbl_silencer tarafından 24 Kasım 2004 13:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mail attım cevap gelmedi >)[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..

[Bu mesaj Lucas1 tarafından 24 Kasım 2004 13:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eheheh.neyse sıramızı bekliyicez :)[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

ben bi tane yapmıştım kapkaççı :D çok komik olmuştu ! Çantasındaki parayı çalıyodu :D Aslında scp sini koyacaktım ama silinmiş ama yeniden yazacam paticik e koyacam :D[signature][hline]BU DAĞLAR BİZİMDİR,
FERMAN GEREKMEZ !
BOZKURT UN OLDUĞU DAĞLARA
ÇAKALLAR GİREMEZ !!!!!!!!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Laf soktu ama espri olsun diye sanırsam. Ciddi miydin yoksa :lol:[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...