Ekmek Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Avrupa ayağı http://www.humanbrainproject.eu/index.html Büyük ihtimalle DNA nın yapısında sonraki en büyük adım biyoloji için. Bişeyler yazasım var bir ara ama arabanın silecek suyunu koymaya üşendiğim için 2 haftadır önümü görmediğimi hesap edersek asla yazmayacağım sanırım. Takip edin okuyun ne bileyim banane ya akşam akşam sinirliyim zatne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Ben hala silikondan protein'e geçmemizi bekliyorum, bi 50 yıl sonra bio-bilgisayarlar aksın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Ekmek kızma ne olursun okuyoruz bak şuan, teşekkür ederiz :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 sonraki büyük soru ne birader? bana bunlarla gel, bir soruya cevap bulacağım diye 100000 tane yeni soruyla gel. yoksa sen de boş konuşyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Sonraki büyük soru bu. Tonla yeni tree unlock edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Ben beynimi download etmek istiyorum. Bunu yaptıklarında mail atarlarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 ondan sonra yok skynet yok insanlığın sonu bildiğin kaşınıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar