uncla Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 detroit maçında sanırım şimdi duydum felaket kavga çıkmış bilen varmı net olarak seyirciler fln da dalmış lol.[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 jermaine le artest tribündeki detroitlileri dövdüler, detroit seyircisi de ne varsa bunlara attı çıkışta yiyecek&içecek falan. şopar oldu adamlar.. eheh[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 keşke görseymişim ya pf[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 indiana - detroit maçında çıkmış ben de yeni konu açıcaktım son anda gördüm bunu, başlık düzeltilirse sevinirim. görüntüleri birkaç defa izledim cidden büyük olay çıkmış ron arnest bitime 50 saniye kala ben wallace sayıya yükselirken arkadan geçiriyor, wallace sinirlenip üstüne yürüyüp çota geçiriyor arnest ın suratına.ortam iyicene geriliyor.arnest kenarda yatarken bir seyirci içeceğini atınca arnest ve 1-2 indianalı detroitli seyircilerle yumruk yumruğa kavga ediyorlar. o içeceği atan denyoya kıl oldum eheh.x dolar ödemiş en kral yerden bilet almış diye öyle bi hareketi yapma hakkını kendinde görmüş, kendinden o kadar emin ki, o kadar güvende ki arnest üstüne koşarken bile aynı ukala ifade var suratında.şaşırdım cidden orada ölmediğine, temiz bi dayakla kurtulduğuna şükretsin.. jermaine o neil özellikle baya bi hırs yapmış taraftara karşı, yıkadılar adamı içecekle, patlamış mısırla. ortam maç sonunda nasıl o kadar gerildi anlamadım maçı izlememiş olduğumdan, görüntülerde de yoktu.o kadar gıpta ile izlediğim nba ortamının, centilmenlikti seyircinin davranışıydı.. bir anda ortam gerilince nasıl rezil birşeye dönüştüğünü gözlemledim.[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Jermaıne de ne dower warya off[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 jermaine yumruk atıp kaçayım derken yumruğu atıp yıktığı adamla birlikte yere düşüyor, ilginç bir sahneydi. ben asıl ben wallace ı tutmasalarmış arnest a ne yaparmış onu düşünüyorum hulk gibi bir üstüne yürüyüşü var, arnest bile tırstı ki bunlar 2 metrelik adamlar eheh..[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Eeuheu çelımsız bırıne bır wursa olur heralde adam..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Pacers oyuncuları hatalıydı bir kere ne olursa olsun taraftara saldırma hakkı yok! Hele hele taa yukarlara cıkıorlar vede adamı dovmeye kalkıorlar bunlar ornek oyuncular goya ama sonunda yıkanarak cıkıorlar sahadan.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 zaten kavga ve detroit diyince aklıma direk ben wallace geldi,direk yokeder adam kim var kim yok[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Wallace gibi adamı bile sinirlendiren Artest e burdan tebriklerimi yollar aynı hareketi Shaq a da yapmasını diler ve Shaq ın onu ezip geçmesini savurmasını izlemek isterim[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Naa, 20 Kasım 2004 20:24 tarihinde demiş ki: Pacers oyuncuları hatalıydı bir kere ne olursa olsun taraftara saldırma hakkı yok! Hele hele taa yukarlara cıkıorlar vede adamı dovmeye kalkıorlar bunlar ornek oyuncular goya ben hiç bişi yapmıcam karşı takımın oyuncusu bana yumruk atacak. sonra ben kendi çapımda olayların dinmesini beklerken üstüme su bardakları ve bilimum şeyler atılacak. küfürler yicem. sonunda tam kafama bi tane su bardağı isabet edecek ben bu 1.70 boyumla gider 10.000 detroit'li arasına dalardım. ron artest az bile yaptı[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 sevgili detroit taraftarinin bad boys lakabinin bokunu cikarmasiyla ortaya cikmis bi olay... indiana gayet ezmisken macta, son saniyelerde ron artest potaya yuklenen ben wallace'a faul yapiyor, faulde oyle bir anormallik yok, centilmenlik disi falan da degil, ama ben wallace malubiyetin acisiyla herhalde kalkip ron arteste geciriyor... Artest sinirli adamdir boyle seylerin altinda kalmaz, ama ona ragmen tepkisi yok ben wallace'a, ortalik biraz karisiyor falan, sonra ron artest gidip masa hakemlerinin oraya yatiyor, ve yuzune tribunden bira midir nedir atiyor detroitin cins seyircilerinden biri... Artest'in tepesi atiyor, tribune cikip seyirciyi patakliyor, bu arada cins seyircimizin yuzundeki "bad boys karizmamizi yaptik sahaya madde bile atariz" havalarindan sonra Artest'in tribune ustune geldigini gorunce olusan yuz ifadesi "aha simdi yan bastik" bakislari gorulmeye deger. Bundan sonra enteresan olan bir olay Stephen Jackson'in da "baba kavga varmis" mantalitesiyle seyircilere dalmasi, ondan sonra bi kisim seyirci sahneye inaniyor arada bi indiana'li saglam bir dayak yiyor bi seyirciden, Jermaine O'Neal (kendisi pati literaturune Kobe'ye yaptigi allstar faulunden dolayi Dallama O'Neal olarak da gecmistir) bir garibana oyle bir ucan yumruk atiyorki garibanin hayati kayiyor, indiana'li birilerine tribunden koltuk atiliyor, Indianalilar popcorn ve bira yagmuruna tutuluyolar, O'Neal soyunma odasina giderken elinde sopamsi bir aletle geri donemeye ve birilerini pataklamaya calisirken geri cekilip sakinlestiriliyor... Sonuc olarak nba yonetimi olaylari inceleyecez karar vericez diye aciklama yapmis, Artest, Jackson, O'Neal, Ben Wallace ve Detroit'e ceza bekleniyor... ki agir cezalar ozellikle Detroit'e ve Artest'e[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 detroit fana ceza alacak[signature][hline]dillere destan bir öykü: Günün birinde çiftçi tarlaından kısırlık için ilaç olan havuçları topluyormuş adam kısır kalmış niye:??? havuç kısırlık içinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Bencede cok kotu oldu detroıt pıstons gıdışatı etkılemez işallah bu kawga[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bence pacers oyuncuları sonuna kadar haklı seyirciyi dövmekle. bu arada artest ı da arnest yapmışım kusura bakmayın ehe.[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Seyircinin yaptıgı zaten sacmalıkda nasıl adamın yaptıgını dogru buluorsunuz onu anlamıorum. Ben wallece olayi baslatıorsa zaten cezasini alacaktır. seyirci yabancı madde atıorsa detroit ceza alacaktır gidip cezasii kendi vermek istemesi yanlıs.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 nba oyuncusuda en az bi boksör kadar ii yumruk atabiliyomuş aslında şaşmamak gerek o kadar maç,antreman... izleyemenler ve tekrar izlemek isteyenler için video burda[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 eyv forgiver[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 jermain'in ucan yumrugunu yiyen adamin halini dusunmek bile istemiyorum yani adamlarda hiç mi akıl yok kardesim nba oyuncusunun 1 metre onunden bisiy atiosun kufrediosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bu arada kavga son periyod'da oluyor dimi NBA Tv maçı veriyorda şu 2'inci çeyrekte inşallah kaçırmamşımdır ?[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ne son periyodu son 55 sn de oluyor[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ben wallance ın yapılan harekey "normal" bir fauldu da herhalde önceden bir ateşleme var ben wallacedan yumruk yeseydi komaya girerdi heralde iyiki shaqa yapamış kimse shaq duramazdı :D[signature][hline]dillere destan bir öykü: Günün birinde çiftçi tarlaından kısırlık için ilaç olan havuçları topluyormuş adam kısır kalmış niye:??? havuç kısırlık içinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 izledim görüntüleri.Orda herif ben wallace ın tepesine çıkıo sonra bu ben wallace yapılır mı?ben wallacda adamı bi itti.adam tribüne uçtu be,sonra zaten ipler koptu bam güm o basketçi seyirceye yumruk attıktan sonra biri uçan tekmeyle falan girişti.sonra herkes soyunma odasına giderken kafasına koltukla vurdu seyirciler adamın :).[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 İyiki turkiyede olmamıs varya kıyamet kopardı burda tabi hic bir yerde olmasini tasvip edmiourz.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 benim orda anlamadığım seyircilere noluo.1 2 itişirler tatlıya bağlanır olay.Hurra allah ekber giriştiler be.Yoksa başka bişi mi oldu seyircilere bişi mi yaptılar adamlar?[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar