Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barça - Real Madrid

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
saat 23.00 da maç

hangi kanal veriyor acaba bilgisi olan varmı ?

bu arada favorim Los Cules

[Bu mesaj khala tarafından 20 Kasım 2004 19:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ispanya ligi maclarini vermiyo hic bi kanal bakmayin bosuna[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
kanalturk diye bi kanal var a.bilbao&parma maçını vermişti ispanya'dakini,bi ihtimal o kanal veriyor olabilir[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock:
Mesaj tarihi:
said:
Eternal, 20 Kasım 2004 19:42 tarihinde demiş ki:
Real Madrid alıcaktır.

benide buna inandırdın =) mantıgım barça diyo ama kalbim real =)[signature][hline]Pilavcı (prawler), 15 Kasım 2004 03:19 tarihinde msnde demiş ki:
kafana at boku sıçsın
Mesaj tarihi:
Bakın ben neden alıcagını sölüyorum size
Real Madrid çok iyi bir takım.bakmyın böle ispanyadaki takımlara yenildigine veya iyi bir grafik çıkartamadıgına
iyi takıma iyi oynayan bir club bu real madrid.kalite olarak yediremiyolar cünkü kendilerine.Şuan Arsenal le Real oynasa direk real derim ben çünkü taviz vermez bu futbolcular owen olsun , beckham olsun kimse kıçını kaldıramamazlık etmez.
Karsındaki rakip iyiyse sen o kadar iyi olursun.[signature][hline]puô comprare il sesso
ma non l'amore
Mesaj tarihi:
Figo ya sevgi sösterisi var mıydı :D[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Mesaj tarihi:
2-0,barça eziyor tahmin etmeliydim aslında antrenör farkı remon tecrübesiz bi adam,bu arada hiç bir tv vermiyor kesin dimi ?[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock:
Mesaj tarihi:
peh yattık be =)
eternal haftaya böle olmıcak =P[signature][hline]Pilavcı (prawler), 15 Kasım 2004 03:19 tarihinde msnde demiş ki:
kafana at boku sıçsın
  • Yeni Oluştur...