aramil Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Varolan site tamamıyla değiştirildiğinde yeniden indexleme durumunu hızlandırmak için sitemap gönderme harici ne yapabiliriz? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Googleda aratip bikackere tiklayinca oluodu sanki o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 3 gündür çok yaptım onu, olmadı ıh ıh : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 kendi gelio botlar die biliorm belli bir sürede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 google webmaster tools'ta sanki öyle bir şey vardı.. en azından crawl istatistiklerini paylaşıyorlardı diye hatırlıyorum. bir bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 webmaster toolsta yeni sayfalardan 2-3 tanesi görünüyor şu an, gerisi eski sayfalar. bekleyeceğiz mecburen demek ki : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 http://stackoverflow.com/questions/4270294/how-to-force-google-to-re-index-a-page edit : 2010 yilindanmis, ozellik hala duruyodur diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 sitemap yolladım, beklemesi kaldı. bir şey çarptı gözüme az önce sayfalardan birini iPad'de incelerken okuyucu diye bir şey geldi adres barda. bastığımız takdirde daha okunabilir bir hale çevirdi safari, çok güzel ve salt bir görünüm kazandı fakat tüm sayfalar da yok. şimdi onu araştırıyorum. hoşmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 google webmaster toolsdan crawl a website secenegi ile yaptirabiliyorsun. Ancak onlar sadece queueye ekliyor, google cani istediginde gelip indexliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 pagerank sağlam olan sitelerden bağlantı verince de hızlandırıyormuş aslında viral mi yapsam sdfgv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Özgün içerikli keyword odaklı güncel içerikler paylaş. Metaları check et. Title, desc. canonical vs. Keyword odaklı landing pageler yap. Pagerank'i yüksek websiteleri üzerinden backlink ver. ( Ya da içlinklendirme yap. ) Sitemap'ten bahsedilmiş zati. kırık linkler olmaması lazım, onları check et. Sitenin yüklenme hızı ne kadar mesela? sitenin adına google plus hesabı aç. ( daha kolay indexleniyor diğer sosyal ağlara göre.) image yerine text kullan site içerisinde. Google botları sayfanı gün içerisinde yokluyor zaten güncel tutarsan uzun vadede toparlarsan. daha fazla bilgi paraylan.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Suark said: kendi gelio botlar die biliorm belli bir sürede suark çok datlısın :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Bak ya, ulu orta. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 metalar, landingler her şey tamam yavaş yavaş indexliyor bugün 6. gün. ilgili forumlarda viral reklam da yaptım sdfgv, geri dönüşler güzel analyticsten takip ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar