KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 @redeagle... gülemezsin dostum,bence ağlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Marty said: yalniz burda kadin cidden hakli. hukumet bile gidip apoyla konusurken, biz konustuk diye bizi yargilamaya kalkmasinlar diyo. bunun dile getirilmesi bu sekilde olmaz ama (tabi medya orgutleri kadinin dediklerini carpitmiyorsa). Ocalanla temas sureci icersinde yasal guvence istiyoruz der. Politikada her sozun altindaki anlama cok dikkat etmek lazim, hic bir soz bosuna soylenmez ozellikle "yasadisi orgut uyesi olarak gozukuyor" gibi sozler belki de bu soylemin arkasinda neler donuyordur belli olmaz sonucta teror suclusu olarak yargilandigi icin bu konuda insanlarin yasal guvence almasi da mumkun olmayabilir ya cok buyuk, kalici yasa degisiklikleri gerekebilir ya da ocalanin mahkumiyet sebebinin degisitirlmesi. yani kadinin istedigi sey o kadar basit olmayabilir suc teror kapsamina girdigi icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 evet orda bi yamukluk var. yasadigi orgut uyesi olarak gozukuyor demis. sanki normalde degilmis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Yaşadışılıktan çıkarırlarsa apo yu ne olacak. Bu sefer neden hapis te yasa dışı değil diyeceklerdir. Apo çıkınca bu sefer seçimlere girebilir+parti başkanı olabilirlere engel yok. Yakında şu adam cumhurbaşkanı falan da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Avellone Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 24 dizisinde mr president a immunity imzalatmak gibi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 KuddusiMavra said: Ben hala mhplilerin ne zaman uyanacaklarını merak ediyorum? neden partinin yayın organı olan bengütürk televizyonunda sabahtan akşama kadar orta asyadaki türklerin namaz kılmalarını, orta asyadaki camileri gösterdiklerini bakalım ne zaman soracaklar? ya da ne zaman bu din kartının TÜRKlüğü yediğini anlayacaklar? Lan nasıl mantık? Bugünlere gelme nedenimiz TÜRK-İSLAM sentezi adı verilen soytarılık değil midir? Ne oldu? TÜRK-İSLAM sentezindeki TÜRKlük bizlere ömür?! İslam'ın yanına da KÜRT'ü koydular. Oldu mu bize KÜRT-İSLAM sentezi?! Ne ala memleket? MHP'liler Bahçeli ile yaşıyor, Bahçeli ile kalkıyor. Belki bir ihtimal Koray Aydın ile adam olurlardı ama artık bu şekilde gider. Eski MHP bitti Türkeş'ten sonra, ha bir çok insan bittiğine seviniyordur, Muhsin Yazıcıoğlu'nun "kaza"ya kurban gitmesi de şu an kimin işine yarıyor acep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 bahçeli bu olayların ertesi gün bursa mitingi yaptı ya, VUR DE VURALIM DİYENLERE VURMA ZAMANI DA GELİCEK diye gaz verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 yekeyeke said: Muhsin Yazıcıoğlu'nun "kaza"ya kurban gitmesi de şu an kimin işine yarıyor acep.. muhsin denen katil dönmesi herifte ölünce badem gözlü oldu iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Flassh said: yekeyeke said: Muhsin Yazıcıoğlu'nun "kaza"ya kurban gitmesi de şu an kimin işine yarıyor acep.. muhsin denen katil dönmesi herifte ölünce badem gözlü oldu iyice Şimdi bir Turan Hoca'ya el çektirdiler, ondan oldu bu işler dicem, anlayan olmayacak, o nedenle Muhsin dedim. Muhsin'e gelmeden daha kimler vardı da işte, adamlar çok kuvvetli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Gorunsun, Tayyip de neler gorunuyodu, bak simdi basbakan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 fenn said: Yaşadışılıktan çıkarırlarsa apo yu ne olacak. Bu sefer neden hapis te yasa dışı değil diyeceklerdir. Apo çıkınca bu sefer seçimlere girebilir+parti başkanı olabilirlere engel yok. Yakında şu adam cumhurbaşkanı falan da olur. o adam parti başkanı olur da öyle meclise girerse bu ülkede türk kürt bir daha barışmaz antikürt milliyetçiliği tavan yapar. ya gram zeka yok adamlarda ya da türkler kürtlere girsin diye uğraşıyorlar ki destek toplayıp özerklik elde edecekler bilmiyorum. azcık zekası olan bir insan çünkü böyle bir hamlenin türk kürt insanını barıştırmayacağını tam tersine daha fazla düşman yapacağını bilir. böyle zamanlarda her zaman barış mesajlarına ağırlık veren yeni, etkileyici ve entel yüzler tercih edilmelidir. 1-2 seçim önceki bağımsız adaylardan biraz umutluydum ben bu sebeple ve öyle bir amaçları olduğunu düşünüyordum ama pek sesleri çıkmadı onların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 apo serbest kalmadan da barış olmaz. 2 ucu boklu değnek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 http://www.itusozluk.com/goster.php/pkk+ter%F6r+%F6rg%FCt%FCn%FCn+kanl%FD+tarihi Şunların emrini veren şunların kanı elinde şerefsiz salınmadan barış olmucaksa şıçıyım öle barışın içine olmasın daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 KuddusiMavra said: Ben hala mhplilerin ne zaman uyanacaklarını merak ediyorum? neden partinin yayın organı olan bengütürk televizyonunda sabahtan akşama kadar orta asyadaki türklerin namaz kılmalarını, orta asyadaki camileri gösterdiklerini bakalım ne zaman soracaklar? ya da ne zaman bu din kartının TÜRKlüğü yediğini anlayacaklar? Lan nasıl mantık? Bugünlere gelme nedenimiz TÜRK-İSLAM sentezi adı verilen soytarılık değil midir? Ne oldu? TÜRK-İSLAM sentezindeki TÜRKlük bizlere ömür?! İslam'ın yanına da KÜRT'ü koydular. Oldu mu bize KÜRT-İSLAM sentezi?! Ne ala memleket? Yeni bir şey değil ki bu. Senelerdir türklül vücüdumuz islam ruhumuz muhabbeti. Alparslan Türkeşin vefatından sonra zaten direk doruk yaptı, savaşıcak bi komunizm kalmayınca ırk sevdasından ekmek çıkarmak zor hale geldi bide abileri Amerikadan emir geldi heralde "ırççılık yapmayın lan" diye. Bide baktılar Türkçülükten ekmek çıkmadı. Orta Asya devletlerinden ekmek çıkaramadılar. Kimse sallamadı Turan idealini felan onlarda işte kendilerince Türk İslam sentezidnen ekmek yemeye çalışıyolar. http://www.youtube.com/watch?v=ebt9fhMlUk4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar