TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 amazondan alsam 400$ tutucak gerçi eger muhasebesini yaparsak ama,hediyeye vergi vermek bir yana,vsaçma sapan havaya 125lira gömmek kanıma dokunuyor a.k.a fakirlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Chemical said: Başına gelen olay evrensel insan haklarına aykırı. hemen bakıyoruz. Article 12, interference with privacy. Paketinin alınıp incelenmesi, herhangi bir suç vs işlemeden gerçekleştiği, sadece random olduğu için insan haklarına aykırı. Article 7, everyone is equal before the law. Paketini almak için gümrük müşaviri vs istemeleri bence insan haklarına aykırı. Yasalar tarafından belirlenen bir durum var ortada, senin bir müşavirin sahip olduğu haklara sahip olman gerekiyor. Article 17, right to own property, can't be arbitrarily deprived of property. Paketinin sana ait olması senin bir hakkın. Paketinin senden havadan sebepler göstererek alınması insan haklarına aykırı. Açıkca senin paketinin ekonomiye zarar verdiğini kanıtlamadıkları sürece paketini senden alamazlar çünkü. Article 11, not guilty until proven otherwise. Ekonomiye zarar verdiğin açıkca kanıtlanmadığı sürece paketini alamamaları lazım bence. Ah be abi keşke türkiyede başıma gelmese şu olay (ki sanmıyorum başka ülkede gelsin) eyvallahta TR de ne insan haklarından bahsediyosun ki. Keşke şu gerekçelerle kendimi savunabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 türkiye insan haklarına dahil yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 türkiyede insanlara insan muamelesi yapıldığını düşünüyor musun. askerlik reddi de insan haklarından ama hakkını aradığında işkence yapılıyor askeri cezaevlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Soylendimi bilmiyorum ama fedex ile gümrüğe takılmayan ürün görmedim bir çıkar ilişkisi olabilir yurtiçi kargo ve gümrükçülerin (fedex ürünleri tr de yurtiçi taşıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Ben söyledim sanirim onu :D 10$ lık ürünü bile geçirmemişler başka bir forumdaki üyenin mesela eheh birisi 100$ siparise 450 lira ödemek zrnda kalis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Tekrar görüştüm, gümrüğe takıldığına dair resmi bir belge istedim, öyle bir belge olmadığını söyledi. Gümrük müdürlüğü şikayet hattıyla görüştüm, 125tl ardiye ücretiyle ilgili ilk defa sıkıntı yaşayan birini gördüklerini söyledi içimden oha dedim. Beni ankaraya yönlendirdi, ordaki lavuk burası çok yoğun diye nerdeyse yüzüme telefon kapadı. Fedex i tekrar arayıp yetkiliyi istedim eh doğal olarak yetkili burda yok yarın arayın dedi. HotShotGG ile konuştum arattırdım fedexi ingilizce bilen biri yok galiba ne dediğimi anlamadılar kapatmak zorunda kaldım dedi. Ben bu işin peşini bırakmıcama PTT nin aldığı ardiye masrafı 3-5 liraymış DHL 40-50 lira alıyormuş 125lira ney lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 scorch said: Soylendimi bilmiyorum ama fedex ile gümrüğe takılmayan ürün görmedim bir çıkar ilişkisi olabilir yurtiçi kargo ve gümrükçülerin (fedex ürünleri tr de yurtiçi taşıyor) Bu arada fedex mng ile çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 allah sabır versin kardeşşş daha çok uğraşırsın asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Valla Allah kolaylık versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 telefon faturan 125 tl olcak yakında zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ahahah saolun beyler, aynen fatura daha kabarık gelicek ama inat ettim yani insanları aptal yerine koyuyorlar. Bide telefonda sizin adınıza işlemleri yapıcak olan müşavire para vermiceksiniz biz sizin yerinize ücretsiz yapıyoruz diyo,ulan mal zaten yapıcan işin o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 TeemoMid said: scorch said: Soylendimi bilmiyorum ama fedex ile gümrüğe takılmayan ürün görmedim bir çıkar ilişkisi olabilir yurtiçi kargo ve gümrükçülerin (fedex ürünleri tr de yurtiçi taşıyor) Bu arada fedex mng ile çalışıyor softy pardon Ben firmalari karistirdim mng dir yurtici diye yanlis bilgi vermis olmiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Hangi firmayla çalıştıkları önemli değil zaten hacıt, gümrüğe takıldımı afedersin anal çalışıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Benim de siparis ettigim bi mal takildi, bugun gideyim bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Günlerdir yetkiliye ulaşamıyorum,başbakana daha kolay ulaşırdım herhalde bu ne arkadaş. 125TL ardiye ücretinin 50TL si fedexe gidiyormuş,ardiye ile görüştüm 75tl masrafı var ardiye olarak dedi,bana 125tl deniyor dedim kalanı fedexin yapıcağı işlemler için komisyon blabla dedi,ulan kağıtta bu işlemlerin ücretsiz yapılıcağı yazıyor. O zaman kendiniz gelin işlem yapın diyor,şehir dışındayım nasıl gelebilirim burada gümrüğe aktarın yapıyım işlemimi diyorum burası kargo değil gümrük diyor,ulan biliyoruz gümrük olduğu,insan sevmeye çıkmışlar, vekalette 70-80 lira masraf diyorum yapabiliceğim birşey yok diyor yetkiliyle görüşün e zaten günlerdir ulaşmaya çalışıyorum her aramada size yönlendiriliyorum dedim, bulabilirsem mail yada başka telefon ulaştırıcam diyor. Resmen soygun yapıyorsunuz diyince de bozuldu kızcağız ltfn düzgün konuşunmuş,la bsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Selamlar, uzun görüşmelerin ardından ardiye ücretini almamayı kabul ettiler,sadece vergi masrafını ödemem yeterliydi,gittim ödedim gerekli belgeleri faxladım,cuma 5e yaklaşırken yaptığım için bunu sanırım uğraşmak istemediler pazartesi işleme alınacağı söylendi,eyvallah dedim. Şimdi aynı tracking number ile takip etmeye çalıştığımda böyle bir gönderi yok yazıyor,şok olmuş durumdayım, neden böyle birşey olabilir herhangi bir fikri/deneyimi/bilgisi olan var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Haftasonu, mesai saatleri dışında sistem çalışmıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Oha sistemi kapatıp mı çıkıyolar haftasonu elektrik yakmasın diye nedir dfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Benimde başıma ibb beyaz masa da geldi. Haftasonu dilekçe gönderemedim. Linkten dene istersen. Sanırım hack olayları için yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Hmm sanırım saatlerle ilgili, şafağa doğru falan calısmıyor sistem :) bugün denedim gördüm paketi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 beyler paketim gümrüğe takıldı. toplamda 6 parça ürün almıştım, içinden 3 adet ürün tek fiyat olarak 75euro altında. Şimdi adamlar benden tüm paketin üzerinden mi %18vergi alıcak, yoksa sadece 75 öro üzeri ürünlerde mi sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 hepsinin kutusu ayrı ayrı mı yoksa tek kutu içinde total bir meblağ mı mevcut ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 hepsi tek kutu içinde:S ama fatura vardır içinde, gösterirsem bunlar 75 örö altında vergi alamazsınız desem, yer mi memur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 muhtemelen tek kutu üzerinden muamele görmüştür ,öyle takılmıştır peşinden koşarsan onları kurtarıp diğerlerinin vergisini ödeyerek alma şansın olabilir ama koşturman lazım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar