huun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 260 milyon dolar harcayip yari fiyatina stinger fuzesi uretebilecek teknolojiyi gelistirmis . dunyada bu fuzeleri uretebilen 3 ulke varmis ve hatta diger stinger lardan teknik olarak 1-2 ustunlugu de varmis . simdilik detaylar bu kadar . yarin obur gun forumlarda daha detayli bilgilere ulasabiliriz . zaten bu ulkenin gururu bir kurulustu simdi kalbimizdeki yerini daha da saglamlastirdi :D .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 adam gibi telefon yapsin ilk önce (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 telefonla nie uğraşsın ?[signature][hline]ı was soldier ----------------------------------- 195.174.96.4 MHZ Radio Paticik
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 aselsanın görevi telefon yapmak değil bildiğim kadarıyla Askeri Elekronik Sanayi hatta açılım füze müze yapıo onlar..[signature][hline]İmza buysa Kral benem
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 stinger ın kullanımı çok yaygın çok iyi kar edebilirler[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı
screamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Aselsan ın daha kar ettiği görülmedi adamlar senelerdir asker çocuklarını def etmekle uğraşıyorlar[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: MrMedia, 24 Kasım 2004 19:25 tarihinde demiş ki: adam gibi telefon yapsin ilk önce (: zaten adam gibi telefon yapıyorlar. Nokia gibi Ericsson gibi gösterişli cıvıl cıvıl telefonlar üretmiyorlar belki, ama zaten clubberlar için değil askeler için üretiyorlar. Multimediamessage hede hödölerinden çok askeri yetenekleri çok daha önemli. Ve okuduğuma göre bu alanda da çok başarılarmış[signature][hline]mono - life in mono
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 araştırdım biraz, 10 küsur yıldır bu işe kasıomuş aselsan. The armed forces have ordered 208 Stinger rockets and related systems at a cost of $380 million. böyle rakamlar geçio.. yanlız anladığım kadarıyla software i falan hala dışarıdan alıyoruz ihale ile.[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Aselsan iletşim teknolojileri üzerine kurulmuş bir şirket arkadaşlar irtibat namına bir çok askeri silahın multimedia kontrolünde parmağı mevcut fakat füze ürettiğini ilk defa sizden duydum...Yani füzeyi kumanda eden başlıklar,kart lar ayrı,başlık ayrı füze ayrı ani...[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ben bunun simuletörünü çok çok çok yakından biliyorum. askeriyenin ikinci derece gizli diye bildirdiği bi projeydi.hatta 1-2 kullanmışlığımda vardır.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fıtınalar Estirirdim.
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 füze roketsan yardımcı yazılım ve kontrol üniteleri aselsan diye duydum. ama tabiki bunu aselsan yapmıyo.çok gizli kısımlar hariç taşeronlara yaptırılıyo[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fıtınalar Estirirdim.
huun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ya ben fuzeyi uretiyorlar demedin . fuzeyi yari fiyatina uretecek teknolojiyi bulmus adamalar . onumuzdeki sene ortalarinda ilk parti fuzeleri teslim edeceklermis orduya . demek ki aslinda epey once calismalar bitmiste daha yeni duyuruyorlar . telefon konusuna gelince aselsan 1919 zamaninin bariz otesinde bir telefondu (turkiyedeki piyasaya gore dedim yurtdisinda nasil telefonlar vardir bilemem) . sonucta devletle iliskili bir kurumun cep telefonu piyasasini ele gecirmesi pek hos olmazdi . piyasadan cekildi iste adamlar bilerek isteyerek .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 :tebrikz: yuru be aselsan kim tutar seni :-p benim bi tanidigim orada calisiyordu sormak lazim..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 70)
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 malzemeden fln caldılarsa yandık.g.tümüzde patlamasın.
sheref Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 aselsan 1919 du dimi o takoz :lol:[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 aselsan nokia , ericsson gibi sadece cep telefonu üretmeye kalksa nokiayla ericssonu birbiriyle çarpar motorolaya böler.[signature][hline]i love this game! tractor pulling
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Arabalara Kartal,Doğan,Şahin diye isimler takan,buna ne der acaba :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 yarın öbür gün başbakan çıkar da "bizdeki füzeler hepinizi üzer" derse şaşırmayın :)[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 sevindirici bir haber,keşke böyle birkaç kuruluş olsa.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 milletin 80lerde bulduklarını değilde yeni birşeyler bulcak kuruluşlar daha iyi olur bence..[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm
wanderer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 aselsanin cep telefonlarini piyasaya cikartmasi bir hatadir, zira tasarlanmasindan uretimine kadar piyasa telefonu olarak dusunulmemistir. siz piyasadaki civcivli telefonlarinizi 'ekstrem' kosullarda (dusuk sicaklik vs gibi) calistirmaya calisin bakalim, noluyor? aselsaninkiler canavar gibi calisir ama. zira o telefonlar o kosullar icin uretildi, piyasa icin degil. piyasaya cikartmak kimin fikriyse kamuoyunda aselsana karsi negatif bi izlenim yaratmak disinda bi ise yaramadi.[signature][hline]templars of steel
screamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Aselsan genel olarak AR-GE olsada genelde SA-GE üzerinden iş yapıyorlar yani adamlar yaptıkları cep telefonunun fos çıkması adamların umurlarında bile olmaz ama adamların yaptığı askeri telsizin fos çıkması onlara bayağı bir patlar ki artık tekelde değiller rakipleri var artık[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away [Bu mesaj screamer tarafından 24 Kasım 2004 22:48 tarihinde değiştirilmiştir]
golgotha Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 oha türkiye teknolojiyemi yatırım yapmış.. hayretler içerisindeyim[signature][hline]fantastik kuntastik
screamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ASELSAN , HAVELSAN , TAİ ...[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ELROKSAN varrrrrr ki Stinger ları bunlar yapıyo olması lazım askerdeyken bize Compozit başlıklar gelmişti bu başlıklar normal amerikada üretiliyor ve maliyeti 600 $ ama bizde Ordudonatım fabriklaarında 300 $ civarı bir fiyata üretilebiliyor ki Compozit sadece başlık yapımında değil hafif olduğu için Helikopter zırhlarında da kullanılıyo[signature][hline]ı was soldier ----------------------------------- 195.174.96.4 MHZ Radio Paticik
Öne çıkan mesajlar