Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bak sen şu aselsana

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
260 milyon dolar harcayip yari fiyatina stinger fuzesi uretebilecek teknolojiyi gelistirmis . dunyada bu fuzeleri uretebilen 3 ulke varmis ve hatta diger stinger lardan teknik olarak 1-2 ustunlugu de varmis . simdilik detaylar bu kadar . yarin obur gun forumlarda daha detayli bilgilere ulasabiliriz .

zaten bu ulkenin gururu bir kurulustu simdi kalbimizdeki yerini daha da saglamlastirdi :D .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
stinger ın kullanımı çok yaygın çok iyi kar edebilirler[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus
Baba parası + Easy UO...
Gururlu BTR üyesi
Barbar Şamanı
Mesaj tarihi:
Aselsan ın daha kar ettiği görülmedi adamlar senelerdir asker çocuklarını def etmekle uğraşıyorlar[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Mesaj tarihi:
said:
MrMedia, 24 Kasım 2004 19:25 tarihinde demiş ki:
adam gibi telefon yapsin ilk önce (:

zaten adam gibi telefon yapıyorlar.
Nokia gibi Ericsson gibi gösterişli cıvıl cıvıl telefonlar üretmiyorlar belki, ama zaten clubberlar için değil askeler için üretiyorlar.
Multimediamessage hede hödölerinden çok askeri yetenekleri çok daha önemli.
Ve okuduğuma göre bu alanda da çok başarılarmış[signature][hline]mono - life in mono
Mesaj tarihi:
araştırdım biraz, 10 küsur yıldır bu işe kasıomuş aselsan.

The armed forces have ordered 208 Stinger rockets and related systems at a cost of $380 million.

böyle rakamlar geçio..
yanlız anladığım kadarıyla software i falan hala dışarıdan alıyoruz ihale ile.[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus
Baba parası + Easy UO...
Gururlu BTR üyesi
Barbar Şamanı
Mesaj tarihi:
Aselsan iletşim teknolojileri üzerine kurulmuş bir şirket arkadaşlar irtibat namına bir çok askeri silahın multimedia kontrolünde parmağı mevcut fakat füze ürettiğini ilk defa sizden duydum...Yani füzeyi kumanda eden başlıklar,kart lar ayrı,başlık ayrı füze ayrı ani...[signature][hline]Shôlvèr Stâ®
Design Everywhere
Mesaj tarihi:
ya ben fuzeyi uretiyorlar demedin . fuzeyi yari fiyatina uretecek teknolojiyi bulmus adamalar . onumuzdeki sene ortalarinda ilk parti fuzeleri teslim edeceklermis orduya . demek ki aslinda epey once calismalar bitmiste daha yeni duyuruyorlar .

telefon konusuna gelince aselsan 1919 zamaninin bariz otesinde bir telefondu (turkiyedeki piyasaya gore dedim yurtdisinda nasil telefonlar vardir bilemem) . sonucta devletle iliskili bir kurumun cep telefonu piyasasini ele gecirmesi pek hos olmazdi . piyasadan cekildi iste adamlar bilerek isteyerek .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
yarın öbür gün başbakan çıkar da "bizdeki füzeler hepinizi üzer" derse şaşırmayın :)[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Mesaj tarihi:
milletin 80lerde bulduklarını değilde yeni birşeyler bulcak kuruluşlar daha iyi olur bence..[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Mesaj tarihi:
aselsanin cep telefonlarini piyasaya cikartmasi bir hatadir, zira tasarlanmasindan uretimine kadar piyasa telefonu olarak dusunulmemistir. siz piyasadaki civcivli telefonlarinizi 'ekstrem' kosullarda (dusuk sicaklik vs gibi) calistirmaya calisin bakalim, noluyor? aselsaninkiler canavar gibi calisir ama. zira o telefonlar o kosullar icin uretildi, piyasa icin degil. piyasaya cikartmak kimin fikriyse kamuoyunda aselsana karsi negatif bi izlenim yaratmak disinda bi ise yaramadi.[signature][hline]templars of steel
Mesaj tarihi:
Aselsan genel olarak AR-GE olsada genelde SA-GE üzerinden iş yapıyorlar yani adamlar yaptıkları cep telefonunun fos çıkması adamların umurlarında bile olmaz ama adamların yaptığı askeri telsizin fos çıkması onlara bayağı bir patlar ki artık tekelde değiller rakipleri var artık[signature][hline]Your feelings

[Bu mesaj screamer tarafından 24 Kasım 2004 22:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ASELSAN , HAVELSAN , TAİ ...[signature][hline]Your feelings
Mesaj tarihi:
ELROKSAN varrrrrr ki Stinger ları bunlar yapıyo olması lazım
askerdeyken bize Compozit başlıklar gelmişti bu başlıklar normal amerikada üretiliyor ve maliyeti 600 $ ama bizde Ordudonatım fabriklaarında 300 $ civarı bir fiyata üretilebiliyor ki Compozit sadece başlık yapımında değil hafif olduğu için Helikopter zırhlarında da kullanılıyo[signature][hline]ı was soldier
-----------------------------------
195.174.96.4 MHZ Radio Paticik
  • Yeni Oluştur...