mithras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Büyük bir ihtimal çoğunuz izlemişiniz dir.. Çok güzel bi$i ya :) aeuahea küfürlere koptum eheauhaa[hline][b]Bizimle Uğraşmak.. [G]üven [Ö]zveri [T]ecrübe ister.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Everman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 cidden güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 shit head cockmaster uzahza[hline][b]Bizimle Uğraşmak.. [G]üven [Ö]zveri [T]ecrübe ister.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 bende türkçe düblajlısı war kız kardeşimle beraber seyretme gafletinde bulundun "ta$$ak uzmanı hede hodosu" falan salak salak çevirimler wardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 yok abi onu öle izlemicen ingilizce daha bir manyak oluyor .. Müdür var ya o çok komik M'kay dio zauhza[hline][b]Bizimle Uğraşmak.. [G]üven [Ö]zveri [T]ecrübe ister.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 düblajda gayin tekine "taaammı" dedirtmişler ahah biliom aslınıda izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Everman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 en beyendiim şarki "it's easy m'kay" zaten benim ya süfer hhea . bu arada beavis and butthead in simnif hocasi van diessen de m'kay der, yani o okul hocalariyla filan bağdaşlaştirilmiş bi durum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Aman aman sakın Türkçe izlemeye kalkmayın SouthPark'ı! O küfürlerdeki ince espirileri Türkçeleştirmek mümkün değil![hline]Semi-Dr. Quinthalus ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 orjinal dublaj türkçe alt yazı izledim süperdi. hele "m'kay" lafı bitiriyor beni.. uncle fucker şarkısını çok uzun zamandır bilirdim de bir türlü kısmet olmamıştı filmini izlemeye, en sonunda ben de izleyebilidim :)[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar