_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Ahaha sayfayı benim açtığımı mı sandınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 sen kimsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 incredible açmış sayfası en azından bana öyle dedi. sen de terransın abla, gel beğen şu sayfayı da spartacus oyuna geri dönsün gibi bişeyler söylemişti. tanımam dedim kapattım konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 abla mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 teyze demesi gerekirdi yaş farkı yüzünden, abla dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 spartacus açmadı o kösede sinsice reklamın iyisi kötüsü olmaz die ellerini avusturuo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mempfıs senin niye fanların acmiyor sayfa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Senin fanlar klan kurmuş harris. Bi facebook fan page değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 harristhegosu said: Mempfıs senin niye fanların acmiyor sayfa? nicki kötü seçmişim tutmaz o sayfa diolar açmıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Adam viral oynuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnageFactor Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 doubtful said: Kıskanmayın kardişim adamın fan sayfasını. Meyve veren ağaç taşlanıyor bizim kültürde. This. squ said: benim bildigim fan sayfasını fanlar açar, sizin kültür farklı heralde aslında ilk hedef sleeepdi. sonra bi düşündük bu cocuk bayagi dreamhack falan kasiyo yurt dısına falan gitmeye calisiyo. sonra harrisden O Mesaj geldi. "Comm link on-line. Target Designated" neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnageFactor Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 eren "snail" öner iğrenc bir stalker gibi surdaki herşeyi okuyup pis pis gülümsedğini biliyoruz ortaya cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 bu kadar kötü bir troll görmedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnageFactor Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 huun un toggie e yaptigi gibi cümlelerimle yoketmek isterdim seni , malesef ole bi yeteneğim yok. deneyelim aslında Ne kadar erkeksi ve sertsin sen öyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 şu an sert değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Sonra 100000000 tane mesaj nasıl atıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 yok mu olmusum ben sdfghjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar