onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Merhaba golf gti in reklam muzigini bilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Evet bende sorucaktım arkadas merhaba demis bırakmıs .reklamı soyle ozet gecicek olursam 81 den bugune kadar olan arabalı sıralıyor ozellikleri ile,bu sene cıkan a vs vs diyor.[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 74 ten bu yana 81 degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 bilen yokmu bende sevdim[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 kendi isini kendin yap demisler:) sarki jewel in adida bizarre love triangle kazaa dan buldum bulamazsaniz internete koyarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Onlyreal Saol valla ya ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ulan hayir baba modundayim ahanda gidin direk indirin http://www.goker.org/golf.mp3 adresinden indiriverin hayde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Heheh Allah Tuttuğunu altın etsin faln :-P ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Valla güzel oldu bir önceki reklam müziğini isteyenler de maillerini yazsın yollıyım mail lerina[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Ama Siteden Indirmiyor .. Sitede bir sorun var galiba?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 iniyor flashget e paste url yap veya ne kullanıyorsan ona paste url yap[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 valla süpersin ya... :) sağol varol ..:)[signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti , bende mi böyle uykusuz kalacaktim ? sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Eyw ...[signature][hline]Bir Gun Karanlık Tamamiyle Aydınlanacak. Bir Gun Tum Galatasaraylılar Fenerli Olacak. Bir Gun İnsanlar Ultimaya İnanacak...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Tatlı bir şarkı. Kim söylüyor bilen var mı?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ulam sonra bu ulkede niye iskence var diye sorarlar e bu tip adamlara baska napilir said: Private, 29 Ekim 2004 22:11 tarihinde demiş ki: Tatlı bir şarkı. Kim söylüyor bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Blendax'miydi Elidor'muydu onunda bi reklam muzigi var hastasiyim varmidir :)[signature][hline]Boş kafa mezara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Düzeltme: Şarkı Jewel'ın adı da Bizarre Love Triangle [signature][hline]Nothing's left here Leave it be It was meant for me Soul sacrifice... [Bu mesaj Ebemunkk tarafından 30 Ekim 2004 09:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 hadi ya? inanmam bak:) said: Ebemunkk, 30 Ekim 2004 09:28 tarihinde demiş ki: Düzeltme: Şarkı Jewel'ın adı da Bizarre Love Triangle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: onlyreal, 29 Ekim 2004 23:39 tarihinde demiş ki: ulam sonra bu ulkede niye iskence var diye sorarlar e bu tip adamlara baska napilir said: Private, 29 Ekim 2004 22:11 tarihinde demiş ki: Tatlı bir şarkı. Kim söylüyor bilen var mı? Bir tarafımla gülüyorum sana, insanlık hali görmemişim nesi acayip ? Ayrıca gel yap bakalım işkence.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 şarkının jewel la bi alakası olduğunu sanmıyorum,orjinal olarak bir new order şarkısıdır bizarre love triangle,reklamdakini donna lewis ın söylediği gibi bir duyum aldım,doru olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: othinn, 31 Ekim 2004 09:51 tarihinde demiş ki: bir new order şarkısıdır Türün adı bu mudur? Değilse bu türün adı nedir?[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 saolun bende tam thread acıcaktım.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ya sarkiyi jewel soyluyor kimin sarkisidir orjinalde bilmem ama sarkiyi jewel soyluyor o reklamda. Ya download adresine kadar koydum neyi tartisiyoz:) P.s private abicim orda ince bir espri var bole delikanli yikarim ederim tepkisine ne gerek var anlamadim. Neyse alindiysan ozur yani.(ama illede dovusceksek pm at:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Ne biliyim birden böyle söyleyince anlayamadım. :)[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 oh iyi oldu ya kim söylediyse eyv,çok sevdim bende parçayı.[signature][hline]sert kal,taviz verme! [Bu mesaj uncla tarafından 31 Ekim 2004 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar