Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garip ruyam

dory

Öne çıkan mesajlar

Sapığın biri beni kovalıyordu. Vücudumu sürekli bir yerlere çarpıyor, sürekli yardım istiyordum, ama kimse yoktu. Sonra beni yakaladı. Sesim çıkmıyor ve sanki yavaşlatılmış bir filmde gibi hareket ediyordum. Ve bodrum gibi bir yerde olduğumuzu fark ettim, büyük kalın paslı bir zincirle kafes gibi bir yere bağladı. Eline kancalar aldı, ufak.
Tek tek sapladı, omzuma, bacağıma, koluma.. Artık hareket edemeyecek noktaya geldiğimde ise çengelli bir (iğne veya demir gibi birşey) nesne ile kolumu boylamasına yardı. Damarlarımı gördüm, kancanın ucuna takılmış, kopmuş damar. Sonrada ağlayarak uyandım.
Çok sık buna benzer rüyalar görüyorum ve çoğu zaman gece korkarak uyandıktan sonra uyuyamıyorum. Gecem gündüzüm birbirine girdi ve oss döneminde böyle bir mazeret soru çözmenizi engelleyemiyor ne yazık ki. Yardım edin demek geliyor içimden ama muhtemelen online olmayacağım. Aslında düşünürsek sadece rahatlamak için yazdım:) okuyan herkese teşekkürler, iyi geceler:)[signature][hline]Fish are friends, not food!!!
Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow
Sosyal ağlarda paylaş

bende geçenlerde bi rüya görmüştüm, çok sevdiğim bir kız olmasına rağmen, okulda hiç muhabbetim olmayan sadece bi kaç kere gördüğüm biriyle beraberdim. hiç anlam veremedim.. varsa yorumlayacak özele yorum beklerim :)[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Sosyal ağlarda paylaş

Öss zamanında bana da olurdu sık sık rüya problemleri. Ben aşırı gerçekçi görürdüm. Uyandığım da 4-5 sn salak salak etrafa bakardım. Ayağa fırlardım direk uyanır uyanmaz nerdeyim ben diye. Hatta annem 1-2 kere annem sakinleştirirdi beni. Ama allahtan fazla kabus görmüyordum. Bu kafanın çok dolu olması ile alakalı bişi sanırım. Beyin kısa devre yapıyo sonra çok gerçekçi görüntüleri fazla saçmalamadan veriyo sana. Alıştıkça fazla koymamaya başlıyo rahat ol o yüzden :)

[Bu mesaj McFrenzy tarafından 24 Kasım 2004 22:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben öss döneminde hiç rüya görmemiştim (ciddiyim)
Ha bu sırada bu topic i açan arkadaş eyer bu kadar kırıldıysan özür dilerim. Şaka olsun diye yapmıştım ama çok ciddiye almışsın özür...[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...