Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SATILIK z500 1450TL


Kemarlos

Öne çıkan mesajlar

TEKNOSA’da Ayıpsız/Arızasız Ürün Değişimi (Üründen Vazgeçme):
Teknosa’da fatura tarihi itibari ile ilk 30 günlük süre içerisinde ürünün tekrar satışa uygun olması, ambalajı ve aksesuarları ile birlikte eksiksiz getirdiğinizde farklı bir ürün ile değiştirebilir, tüm Teknosa mağazalarında süresiz olarak faydalanabileceğiniz iade çeki ya da ödeme tipinize göre para iadesi talep edebilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kemarlos said:

nerden bu yazı? arıyorum teknosayı yok almıyoruz diyolar sürekli.

şimdi aradım tekrar, iade almıyoruz diyo, paketi açtım diye.


Yanlis bilmiyosam ilk 7 gun icinde almak zorundalar. Almiyoruz diye birsey deme haklari yok kanunen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gidip kavga edebilirsin + teknosayi kart uzerindeki islemin calinti sebebi ile yasandigini iptalini istedigini belirtebilirsin. Zaten mecbur geri alacak yoksa sen parani alirken teknosa da urunden olacaktir.

Edit: Islemi banka uzerinden iptal edecegini belirtmen yeterli. Telefon ile olmaz orada olay cikarman yeterli. Teknosanin almam deme luksu yok cunku hijyenik bir urun degil zaten. Epilator fln olsa neyse.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Memnun Kalmazsam Ürünü İade Edebilir Miyim?
Teknosa mağazalarından yaptığınız alışverişlerde, satın aldığınız üründen vazgeçmeniz durumunda, fatura tarihinizden itibaren 30 gün içinde ürün ve faturanız ile birlikte size en yakın Teknosa mağazamızı ziyaret ederek tüm mağazalarımızda süresiz olarak kullanabileceğiniz iade çeki hizmetimizden faydalanabilir ya da değişim/iade işlemi yapabilirsiniz.Satın aldığınız ürünün, kullanılmamış, paketi hasar görmemiş, tüm aksesuarları ile birlikte tekrar satılabilirliği bozulmamış olması gerekmektedir. Değişim/iade işlemlerinde ürün faturasının da ürün ile birlikte ibrazı zorunludur.

https://www.teknosa.com.tr/tekno-yardim

para iadesi almanı zorlaştıracaklardır yanlız hediye ceki yada değerinde başka bir ürün vs deseler de para iadesi bile alırsın.


Tüketici hakları türkiye'de kanunlarla belirlenmiş olsa da senin bu haklardan ne kadar faydalanabileceğin tamamen senin çirkefliğine(kötü bir mana da algılanmasın) kalmış amaan boş ver dersen hiç bir şey elde edemezsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

izmir :)

teşekürler arkadaşlar. z580 almayı düşünüyordum, fakat vazgeçtim çünkü benceki z500 kadar ince değilmiş. kısaca bu dertten de kurtulmuş oldum, ama bi daha teknosa ile uğraşmayacağım kesin. vatan'dan almaya devam herşeyi. onlar hiç böle saçma sapan problemler yaratmıyor. ama en azından istesem, uğraşsam, bi şekilde teknosaya ürünü geri aldırttırabileceğimi bilmek de rahatlattı :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kapağını kapattığım zaman alt tarafı ile kapağın birbirine oturduğu yerde en sol ile en sağ köşelerde bir taraf 1 mm içerde bi taraf 1 mm dışarda, bu bi kusur bence gıcık etti beni mesela, bu sebeple ayıplı ürün kardeşim bu alın bunu diyebilir miyim?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...