Kemarlos Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 4 gün önce aldığım Lenovo z500'ü (2gb nvidia 635G, 8gb ddr3 ram, i5 2.5ghz to 3.2 ghz, 1tb hdd) 1450TL ye satıyorum. z580 almak istediğim için. İlgilenen pm vs bi şekilde iletişime geçsin. teknosa iade kabul etmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 TEKNOSA’da Ayıpsız/Arızasız Ürün Değişimi (Üründen Vazgeçme): Teknosa’da fatura tarihi itibari ile ilk 30 günlük süre içerisinde ürünün tekrar satışa uygun olması, ambalajı ve aksesuarları ile birlikte eksiksiz getirdiğinizde farklı bir ürün ile değiştirebilir, tüm Teknosa mağazalarında süresiz olarak faydalanabileceğiniz iade çeki ya da ödeme tipinize göre para iadesi talep edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 nerden bu yazı? arıyorum teknosayı yok almıyoruz diyolar sürekli. şimdi aradım tekrar, iade almıyoruz diyo, paketi açtım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 sitesinde varmış sanırım (şu an giremiorum ben ama) bkz; http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1167792/teknosa-urun-iadesi-kabul-edilmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Kemarlos said: nerden bu yazı? arıyorum teknosayı yok almıyoruz diyolar sürekli. şimdi aradım tekrar, iade almıyoruz diyo, paketi açtım diye. Yanlis bilmiyosam ilk 7 gun icinde almak zorundalar. Almiyoruz diye birsey deme haklari yok kanunen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 şikayet var'a girdim valla kaç kere aradım hep aynı sonuç, ne yapmalıyım bilmiyorum, bilenler yardımcı olsun lütfen. mağaza ile de görüştüm, onlar da bi kayıt oluşturdular kimbilir ne kaydı, geri dönüş olacakmış da şuanda bu şekilde iade yapamazmışımda bilmemne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Gidip kavga edebilirsin + teknosayi kart uzerindeki islemin calinti sebebi ile yasandigini iptalini istedigini belirtebilirsin. Zaten mecbur geri alacak yoksa sen parani alirken teknosa da urunden olacaktir. Edit: Islemi banka uzerinden iptal edecegini belirtmen yeterli. Telefon ile olmaz orada olay cikarman yeterli. Teknosanin almam deme luksu yok cunku hijyenik bir urun degil zaten. Epilator fln olsa neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 paketin üzerine bi sticker yapıştırıyorlar, onu açınca almayız da almayız ayağı çekiyorlar. mağazadaki yetkilinin sorumluluğu aslında. adam istese alabilir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Memnun Kalmazsam Ürünü İade Edebilir Miyim? Teknosa mağazalarından yaptığınız alışverişlerde, satın aldığınız üründen vazgeçmeniz durumunda, fatura tarihinizden itibaren 30 gün içinde ürün ve faturanız ile birlikte size en yakın Teknosa mağazamızı ziyaret ederek tüm mağazalarımızda süresiz olarak kullanabileceğiniz iade çeki hizmetimizden faydalanabilir ya da değişim/iade işlemi yapabilirsiniz.Satın aldığınız ürünün, kullanılmamış, paketi hasar görmemiş, tüm aksesuarları ile birlikte tekrar satılabilirliği bozulmamış olması gerekmektedir. Değişim/iade işlemlerinde ürün faturasının da ürün ile birlikte ibrazı zorunludur. https://www.teknosa.com.tr/tekno-yardim para iadesi almanı zorlaştıracaklardır yanlız hediye ceki yada değerinde başka bir ürün vs deseler de para iadesi bile alırsın. Tüketici hakları türkiye'de kanunlarla belirlenmiş olsa da senin bu haklardan ne kadar faydalanabileceğin tamamen senin çirkefliğine(kötü bir mana da algılanmasın) kalmış amaan boş ver dersen hiç bir şey elde edemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Almak zorundalar,adam sattığı ürünü tabiki alamıyoruz bahanesiyle geri almıcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Almak zorundalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Kardeş hangi şehir, geleyim yardımcı olayım. Birlikte olay çıkaralım. İzbandut gibi herifim, çok fena dayak yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 izmir :) teşekürler arkadaşlar. z580 almayı düşünüyordum, fakat vazgeçtim çünkü benceki z500 kadar ince değilmiş. kısaca bu dertten de kurtulmuş oldum, ama bi daha teknosa ile uğraşmayacağım kesin. vatan'dan almaya devam herşeyi. onlar hiç böle saçma sapan problemler yaratmıyor. ama en azından istesem, uğraşsam, bi şekilde teknosaya ürünü geri aldırttırabileceğimi bilmek de rahatlattı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Hepsi aynı. Vatan'da da aynı sorunu yaşardın. Önemli olan haklarını bilip, kafalarına çemkirmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 komuda yalan kokusu var aatamayacagını anlayınca yan cizmiş gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Birde pakedi açtıgın an o geri alma/değişim olayı yalan oluyor.Her şekilde haksız oluyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 yok ya şirketten bi arkadaş da buldum satacak, zaten ben de arıyo olsam bu aleti 1450 liraya kesin alırdım nolcak. ama vazgeçtim, z580 'in kasası kalınmış. ben aynı kasa zannediyodum onları. o nedenle yan çizdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 teknosa destek hattı, ilk kurulumu gerçekleştirdiğim için geri alamazlarmış da bilmemne. ben diyorum ki buna formatı çakayım, sora kutusu vs herşeyi duruyo. aynen yerleştireyim içine. mağazaya götüreyim alırlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 http://re-jinx.me/wp-content/uploads/2011/10/misc-jackie-chan-l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 teknosa leş bir firma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 kapağını kapattığım zaman alt tarafı ile kapağın birbirine oturduğu yerde en sol ile en sağ köşelerde bir taraf 1 mm içerde bi taraf 1 mm dışarda, bu bi kusur bence gıcık etti beni mesela, bu sebeple ayıplı ürün kardeşim bu alın bunu diyebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Kesin alırlar, götür doğrudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-365052-z500-core-i5-3210m-250ghz-8gb-ddr3-1tb-156-dvdrw-2gb-gt635m--bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=64967 ilk defa mezxarcı ilanı çıktı ondan da vazgeçtiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 eer geri alırlarsa şunu alıyim diyorum ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Hüküm açık bu gibi şeylerde hijyenik ürün olmadığı sürece iade almak zorundalar. Ama sen bu gidişle gidip kavga edemeden süresi dolacak zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar