dana22 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 uzun suredir takip ederim paticigi uo zamanindan beri de buralarda bir yerlerdeyim.diableSSe tarafindan az ?kesilmedim? .hic aklima da gelmedi uye olayim yazi da yazayim.yada uyeydim de neydim unuttum,ole birseydi. simdi gecmisi arattim da 2004 ler 05 ler mis..sanirim ihtiyarliyoruz..of of.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ama ortasından lise1 e geçerkenki yaz alınan hesap adı.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 daha cok frp lerde mage e kafasi basmayip da kirarim kemiklerini nan barbarianla oyun tarzini benimsemis yeni yetmenin charlarina okuz manda turevi isimler takip da sonrasinda kullanageldigi nick diyelim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 hoşgeldin.Varmı oynamalık uo serverı 300-500 kişilik Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 yerim dar yenim dar..hayatina reset atiyoruz gel oyna deseler verecegim yanit budur..isinde gucunde sıkıcı insan modundayim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 kardeş ultima felsefe kafası yapmış sende. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 rasmon cevap koymadan laf etmis Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 üzülürsün Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Türkçeyi, zimbabwede öğrenmiş Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.