Aiko Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 adamın bi kere sarı gömlek giymekten tutuklanması lazım önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Çok rahatsız edici bu topic. Pislik herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 creepy music vermişler bide arkaya bide en son kameraya bakıyo you are next diyo asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Aiko said: adamın bi kere sarı gömlek giymekten tutuklanması lazım önce ahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Aiko said: adamın bi kere sarı gömlek giymekten tutuklanması lazım önce ahahahaha aynen ben savcı olsam hiçbir şey bulamasam adamın hakkında '' çevreyi rahatsız edici gömlek giymekten'' atardım içeriye. bir de serbest kalmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Dworgian said: di said: Kadin tacize ugruyor, farkediyor, ters ters bakip devam ediyor. Ulan Turkiye'desin, bassana yaygarayi, agzini burnunu kirsin sagda solda ANAMIZ BACIMIZ VAR BURDA kafasinda olanlar, super delikanli gecinenler. Adamlarin ise yarayacagi yegane nokta o. http://haber.gazetevatan.com/5-erkek-1-kadina/523928/7/yasam “Çalıştığım yerden çıktıktan sonra evime gitmek üzere dolmuşlara ilerlediğim sırada, Tarlabaşı Bulvarı’nın Bekar Sokak ile Mis Sokak arasındaki bölümünde 5 adamın bir kadına saldırdığını gördüm. Adamlardan birinin bir eli kadının ağzını kapatmış, diğer eli ise kadının iki bacağının arasındaydı. Kadın bağırmaya ve erkeğin elinden kurtulmaya çalışıyordu. Olay yeri kalabalıktı ama kimse sesini çıkarmıyordu. Telefonunumu çıkartarak ‘Kadını bırakın yoksa polise haber veririm’ diye bağırdım. Bunun üzerine kadının ağzını kapatan kişiyle yanındaki arkadaşı üzerime doğru gelerek tekme tokat beni darp etmeye başladı. Sokak ortasında tecavüz girişimine sesini çıkartmayanlar buna da seyirci kaldı. Yoldan geçen arabaların önüne düşmeme karşın ne arabalar durdu ne de yoldan geçenler müdahalede bulundu. Saldırıya uğrayan kadın ‘Yardım edin’ çığlıkları atıyordu. Fakat kadının bu çığlıkları da karşılık bulamadı. Saldırganlar kadını kollarından sürükleyerek Aksaray istikametine doğru götürdüler.” Şaka gibi bu resmen. Daha yeni olmuş bugün:/ Cinsel dürtülerini bastıran dinci kesim Beyoğlu'nda sık sık görülmeye başladı daha geçen hafta bir grup sağa sola "içki içmeyin" falan diyordu ne oluyor bu Türkiye'ye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 http://gundem.milliyet.com.tr/avm-tacizcisi-intihara-kalkisti/gundem/gundemdetay/22.03.2013/1683649/default.htm adam intihar etmiş! kamyonun önüne atlamış, ağır yaralıymış. taciz haberinin yer aldığı bir internet sitesinin yorum bölümüne kazadan yaklaşık bir saat önce "Bir hataydı" rumuzu ile yazılan yorumun İ.M.K.’ya ait olabileceği değerlendirildi. "Bir hataydı" rumuzlu yorumda, "Zaten bu utançla ancak ölünür. Öncelikle bu yapılmaması lazım gelen bir hataydı. Böylesi belki daha iyi oldu. Ben her gün utanarak gezecektim bu haber beni gereken olgunluğa getirdi. Ve şunu bilmek gerekir ki bu haberi yapan polis arkadaşlar bir suçluyu ortaya çıkarmakla kalmadılar benden sonra ne olacakları belli olmayan iki çocuk ve bir kadını dul bıraktılar vicdanları rahat olsun. Onlar en büyük ödülü kazandılar." ifadeleri yer aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 hasktr ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Git millete surttur, sonra cocuklarim karim dul kaldi de, at kendini. Ne guzel is lan. Hani Turk filmlerinde olur ya, sorarlar neden hapistesin diye, kader utansin diye cevap verir karakter sanki kendi secimi degilmis gibi. Ayni o sekil olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 polise suç atmış bi de mehehe gebersin it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 inşallah ölmez de yolda bulup döverler ya. arkasında 2 çocuk bırakacakmış bak sen, senin üremene izin verende hata armut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Omuriliği zedelenip, belden aşağısı felç kalasıca deyyus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 özrü kabahatinden beter dedikleri bu mu oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 adam umrumda değilde o çocuklara çok üzülüyorum... her gün baba dedikleri gözlerinin içine baktıkları adamın böyle bir sapık olduğu ortaya çıkıyor! off çok zor çok. çocuklar kurtulmuş böyle bir adamdan ama çocuk için bunu kabullenmek çok zor. karısı gebersin diyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ölmez bunun gibiler ya. ulan bari intahar edicen kafana falan sıksaydın. kamyoncunun da hayatını karartıcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 abi nası hissetmiyorlar onu anlamadım ben. otobüs metrobüs değil ki fren gaz fren gaz kombosu gelsin akıllara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 kamyona sürttürmek istemiş de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 arcane said: said: Tacizde bulunduğu kadınların bulunamaması üzerine adam savcının talimatı ile serbest bırakıldı. ....... turkiyede tecavuz, taciz maduru = orospu tecavuzu ugradi diye kadinlarin kirbaclandigi ulkelerden bir adim falan ilerdeyiz o da herhalde dogu avrupa ulkelerinden biraz insan haklari difuzyon ile geliyor diyedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 izmirde kadınlar fordluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Evet hakikaten izmirde kadinlar fordluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 barnacle said: izmirde kadınlar fordluyor doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Nako said: kamyona sürttürmek istemiş de olabilir. aahhaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 barnacle said: izmirde kadınlar fordluyor vallaha doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Nako said: kamyona sürttürmek istemiş de olabilir. lan hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 simdi sey geldi aklıma, ya bebelerde büyük 18-19 yasındaysa ki 54 yasındaymıs adam olabilir.. cocuklar haberi okuyup onlarda atlamasın .. ppff çok kötü :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar