Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sarı Gömlekli Adama Dikkat!

nordlydian

Öne çıkan mesajlar

Dworgian said:

di said:

Kadin tacize ugruyor, farkediyor, ters ters bakip devam ediyor. Ulan Turkiye'desin, bassana yaygarayi, agzini burnunu kirsin sagda solda ANAMIZ BACIMIZ VAR BURDA kafasinda olanlar, super delikanli gecinenler. Adamlarin ise yarayacagi yegane nokta o.

http://haber.gazetevatan.com/5-erkek-1-kadina/523928/7/yasam

“Çalıştığım yerden çıktıktan sonra evime gitmek üzere dolmuşlara ilerlediğim sırada, Tarlabaşı Bulvarı’nın Bekar Sokak ile Mis Sokak arasındaki bölümünde 5 adamın bir kadına saldırdığını gördüm. Adamlardan birinin bir eli kadının ağzını kapatmış, diğer eli ise kadının iki bacağının arasındaydı. Kadın bağırmaya ve erkeğin elinden kurtulmaya çalışıyordu. Olay yeri kalabalıktı ama kimse sesini çıkarmıyordu. Telefonunumu çıkartarak ‘Kadını bırakın yoksa polise haber veririm’ diye bağırdım. Bunun üzerine kadının ağzını kapatan kişiyle yanındaki arkadaşı üzerime doğru gelerek tekme tokat beni darp etmeye başladı. Sokak ortasında tecavüz girişimine sesini çıkartmayanlar buna da seyirci kaldı. Yoldan geçen arabaların önüne düşmeme karşın ne arabalar durdu ne de yoldan geçenler müdahalede bulundu. Saldırıya uğrayan kadın ‘Yardım edin’ çığlıkları atıyordu. Fakat kadının bu çığlıkları da karşılık bulamadı. Saldırganlar kadını kollarından sürükleyerek Aksaray istikametine doğru götürdüler.”

Şaka gibi bu resmen. Daha yeni olmuş bugün:/ Cinsel dürtülerini bastıran dinci kesim Beyoğlu'nda sık sık görülmeye başladı daha geçen hafta bir grup sağa sola "içki içmeyin" falan diyordu ne oluyor bu Türkiye'ye?
Sosyal ağlarda paylaş

http://gundem.milliyet.com.tr/avm-tacizcisi-intihara-kalkisti/gundem/gundemdetay/22.03.2013/1683649/default.htm

adam intihar etmiş! kamyonun önüne atlamış, ağır yaralıymış.

taciz haberinin yer aldığı bir internet sitesinin yorum bölümüne kazadan yaklaşık bir saat önce "Bir hataydı" rumuzu ile yazılan yorumun İ.M.K.’ya ait olabileceği değerlendirildi. "Bir hataydı" rumuzlu yorumda, "Zaten bu utançla ancak ölünür. Öncelikle bu yapılmaması lazım gelen bir hataydı. Böylesi belki daha iyi oldu. Ben her gün utanarak gezecektim bu haber beni gereken olgunluğa getirdi. Ve şunu bilmek gerekir ki bu haberi yapan polis arkadaşlar bir suçluyu ortaya çıkarmakla kalmadılar benden sonra ne olacakları belli olmayan iki çocuk ve bir kadını dul bıraktılar vicdanları rahat olsun. Onlar en büyük ödülü kazandılar." ifadeleri yer aldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Git millete surttur, sonra cocuklarim karim dul kaldi de, at kendini. Ne guzel is lan.

Hani Turk filmlerinde olur ya, sorarlar neden hapistesin diye, kader utansin diye cevap verir karakter sanki kendi secimi degilmis gibi. Ayni o sekil olmus.
Sosyal ağlarda paylaş

adam umrumda değilde o çocuklara çok üzülüyorum...

her gün baba dedikleri gözlerinin içine baktıkları adamın böyle bir sapık olduğu ortaya çıkıyor! off çok zor çok.

çocuklar kurtulmuş böyle bir adamdan ama çocuk için bunu kabullenmek çok zor. karısı gebersin diyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

said:
Tacizde bulunduğu kadınların bulunamaması üzerine adam savcının talimatı ile serbest bırakıldı.

.......

turkiyede tecavuz, taciz maduru = orospu

tecavuzu ugradi diye kadinlarin kirbaclandigi ulkelerden bir adim falan ilerdeyiz o da herhalde dogu avrupa ulkelerinden biraz insan haklari difuzyon ile geliyor diyedir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...