Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seat Leon Yukarı Açılır Kapı....

deathshower

Öne çıkan mesajlar

Katibim said:

ya abi şöle modifiyelere girmeyin sonra polis arabamı bağladı diye gelip ağlarsınız burda

arabanız bağlansın mı istiyorsunuz? hemen camlara film çekiyorsunuz ve 100% garantili ilk polis çevirmesinde GG trafikten men yemek ne güzel...

ciddi çok takıntılılar bu konuda.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu film konusunda net bi yonetmelik kaynagi gosterebilecek var mi? yuzde kac gecirgenlige kadar izin veriliyor vs gibi?

Ben filmlere ragmen durduruldugum hic bir memur tarafindan bahsinin gectigine bile sahit olmadim.

Herkes bi baglatma , ceza, trafikten men, cakmakla yakmak, anahtarla cizmek vs den bahsediyor gidiyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Film konusu çok garip. Bizden önceki sahibi araca film yaptırmış. Koyu da yani, kaç numara bilmiyorum ama dışarıdan içerisini göremiyosun, o kadar koyu. Bizim burdaki trafik polisleri de çok kıl tipler. Böyle anahtarla filmi çizip bırakan tipte fln.

2 aydır bi kez bile çevirmediler. Sürekli önlerinden geçiyoruz. 2 ay içinde rastlamadım ama 3-4 ay öncesine kadar filmli camı olan başka araçlara laf yaptıklarını görüyordum sıklıkla.

Sanırım arabada abart egzoz, apaçi apaçi body kit fln varsa çeviriyorlar mana bulup. Ama sadece film varsa fln bu enerji tasarrufu dalgasından göz yumuyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Kimse anahtarla çizip, çakmakla yakamaz ki bu mala zarar vermeye girer :P Ceza kesip, bağlama şansları var ve bizim bir arkadaşın ticari aracına yaptılar :)

Ama benim de bildiğim artık çok fazla elleşmiyorlar filmle. Bir de gri ton değil de yeşil tonlu filmler daha az rahatsız edici oluyor.

Enerji tedirginliği olan bazı(!) arkadaşlar olabilir aramızda; onlara da seramik kaplamalı film öneriyorum :D

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

cam filmi konusu baya enteresan hakikaten. bi ara uygulama yapan yerleri gezmişler, uygularsanız ceza keseriz vs gibi. senelerdir filmli araçlar kullanıyorum daha bir kere bile ne durduruldum ne ceza yedim fakat yaptırdığı gün ceza yiyen arkadaşım da oldu. biraz şans işi heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

bu apaçiyi yörüngeye uğurlasak lütfen,2013 oldu daha apaçi apaçi hareketler,lastik egsozda varmış vaaaaaaaaauvvvvvv
bi foto vardı onu atın ya
lamborghini ile apaçi modifiye araba aynı benzinlikte,lambo kapılar normal açılırken diğer apaçinin kapılar yukarı açılıyordu eheh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...