Qui Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Her işe burnumu sokucam ya.. 2001'de 3dmax'i kurup kurcalamıştım birkaç hafta. Bunları yapıp çekmişim CD'ye duruyordu öyle. Critique discouraged (nasıl süfer geliyor kulağa dimi! DeviantArt'ın tek taktir ettiğim şeysi bu heralde. Eleştiri istemiyorum yani :D) bu arada. Üzerinden yıllar geçmiş, tekrar uğraşmayıda düşünmüyorum. 1 2[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 hoca harika yapmissin, cidden bayildim. birakma bence, boyle bir atmosferi yakalamissin, devam et, daha cok seyler gormek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 banada guzel geldi gayet..yazikmis dusunmuyosan.. ama iyi yanindan bak simdi render i var zarti zurtu bilgisayar ister guclu ohooo :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 mekik kral olmus.[signature][hline]The only thing that i know is i don't know anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 cok guzel bir calisma ama neden devamini getirmedin? basarili[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 beni aştığından teknik konularına girmiyorum ama sence de mekik biraz yayvan olmamış mı ? özellikle kanatlar beni rahatsız etti, üç parça olmalı biraz hantallaştırmış obje'i sanki. Yani bu söylediklerim göreceli tabii. hatta sanki onalrı teknik yetersizlikten direk edit mesh ile tutup cekmişsin gibi geldi bana ? aslen beni rahatsız eden üç parça olması, zorlama gibi olmuş. bir arkadaşım extrude öğrenmişti mesela, bundan sonra ki yaptıgı binaya baktım, aynen extrude tutoriallık bina idi de. Bir dedeiğim gibi söyle bir söz var, "elinde ki tek arac/gerec cekic ise, her baktıgın çivi gibi gözükür. (bu arada öyle 2-3 haftaık kurcalamaysa tuzlusuyla görsel bir çalışma olmuş kutlarım da)[signature][hline]hilikus, 21 Kasım 2004 03:18 tarihinde demiş ki: herkes istese "uber" zaten...ama smdi zaman azdi felan fiskos.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Çok güzel bi çalışma www.sobee.com.tr istanbul oyunu yapımına katılsana :)[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Bunu video olarak oynatıp sonra after effects ile ateş efecti falan eklersen süper olur[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 uzay hissi çok başarılı olmuş. özellikle ilk resimdeki ay'a hayran oldum. ama mekik çok kötü durmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Güzel resimler[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 madem çalışmayı eleştiremioruz yapanı eleştireyim bari hehe böle bişiyler yapıyor olabilipte elini ayağını bu işlerden çekmek sana yakışmaz, hemen otur max başına hehe.[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar