Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Qui 3D Max'ı Kurcalarsa..

Qui

Öne çıkan mesajlar

Her işe burnumu sokucam ya.. 2001'de 3dmax'i kurup kurcalamıştım birkaç hafta. Bunları yapıp çekmişim CD'ye duruyordu öyle.

Critique discouraged (nasıl süfer geliyor kulağa dimi! DeviantArt'ın tek taktir ettiğim şeysi bu heralde. Eleştiri istemiyorum yani :D) bu arada. Üzerinden yıllar geçmiş, tekrar uğraşmayıda düşünmüyorum.

1
2[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

beni aştığından teknik konularına girmiyorum
ama sence de mekik biraz yayvan olmamış mı ? özellikle kanatlar beni rahatsız etti, üç parça olmalı biraz hantallaştırmış obje'i sanki. Yani bu söylediklerim göreceli tabii.

hatta sanki onalrı teknik yetersizlikten direk
edit mesh ile tutup cekmişsin gibi geldi bana ?
aslen beni rahatsız eden üç parça olması, zorlama gibi olmuş. bir arkadaşım extrude öğrenmişti mesela, bundan sonra ki yaptıgı binaya baktım, aynen extrude tutoriallık bina idi de. Bir dedeiğim gibi söyle bir söz var, "elinde ki tek arac/gerec cekic ise, her baktıgın çivi gibi gözükür.

(bu arada öyle 2-3 haftaık kurcalamaysa tuzlusuyla görsel bir çalışma olmuş kutlarım da)[signature][hline]hilikus, 21 Kasım 2004 03:18 tarihinde demiş ki:
herkes istese "uber" zaten...ama smdi zaman azdi felan fiskos..
Sosyal ağlarda paylaş

madem çalışmayı eleştiremioruz yapanı eleştireyim bari hehe
böle bişiyler yapıyor olabilipte elini ayağını bu işlerden çekmek sana yakışmaz, hemen otur max başına hehe.[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus
Baba parası + Easy UO...
Gururlu BTR üyesi
Barbar Şamanı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...