aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 o metrocard en degerli varligim, canimi veririm kartimi vermem.
Fin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 tam aptallar için yapmışlar kartı ya this side facing you
goldbären Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ya zaman sürekli kaçıyormuş gibi geliyor boş olduğum her saniyede birşey yapmak istiyorum yani rahat batıyor mesela salonda oturup televizyon izliyemem ben sırf sıkıldığım için alırım elime bişi yaparım zeplin yaparım zeplin hand post yaparım sora giderim bisiklete biner malzeme alırım birşey bulamazsam bilgisayardan bişiler yaparım zamanı değerlendirme huyum var hele saat 1-5 arasıysa kesinlikle gürültü çıkartmam lazım çünkü sadece o saatlerde cihaz çalıştırabiliyorum adam gibi diğer saatlerde yasak şimdide uyuyamıyorum birşey yapmam gerek ama yapacak birşey yok bilgisayar oynuyorum bende babam gelse dövecek UYUSANA diye ya ben uyumak istiyorumsad smiley uyuyamıyorum anlatamıyorum uyuyamıyorum ya u yu ya mı yo rum kafayı koyunca çat diye sızamıyorum ben kabız birine sıç demek gibi bişi elinde (dötünde) diilki sıcamıyo işte bende uyuyamıyorum aynı şekilde git yatakta yat diyo sıkılıyorum diyorum anlamıyor çünkü bişi yapmam gerek yani boş duramam ödevlerine çalışsana bukadar sıkılıyorsun diyince inanılmaz sinirleniyorum ya ödev yapmayı sevmiyorum bir işime yarasa adam gibi yapıcam ama sadece saçma sapan bidaha hayatımızda kullanmıcağım şeyleri saçma sapan bir sınav için çalışmayı anca zorla yaptırırlar bana
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Fin said: tam aptallar için yapmışlar kartı ya this side facing you hala beceremeyenler var.
Masakari Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 aquila said: Fin said: tam aptallar için yapmışlar kartı ya this side facing you hala beceremeyenler var. Delik küçük ondan.
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 goldbären said: allaşkına zenginseniz forumda işiniz ne lan. içinizdeki boşluk nedir parayla bile dolmuyor. benim öyle param olsa deli gibi kovalayacağım işler var. parayla ölçülemeyen ama bok gibi para olmadan yapılamayacak işler. nasılsa param yok diyip kovalamıyorum bahanem de hazır. aglama lutfen sisman arkadas.
goldbären Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 20k lık saat al 50k lık al. özel yaptır 100k lık al. iyice zengin olunca firmalardan birini al. ancak o zaman beyaz adam saatin yenmediğini hede hödö
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 sus ve 6 liralik durumunu yemeye devam et
Killer Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 aquila said: gercek zengin ben zenginim demez. gerçek zengin bu değil
Killer Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 cem otele gelince mesaj at infernoya falan gideriz sadsada
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 inferno ne ya, tatil beldesi cocuk diskosu gibi.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 zengınım dıye laf edıyolar dicek kadar cucuk olmayın.
chrome Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Cem iyi gidiyordun ama gozumden dustun. Ayrica 21klik saatin varsa salaksin cunku daha araban yok cok belli maraba gibi parayi saate gommussun. Ha paran yoksa da 21klik saate ozenecek hayalini kuracak ve boyle bir saka yollu bosalma icin konu acacak kadar icine atmissin bunu su ana kadar yaptigin kaliteli arastirmaci ve mizahi yonu kuvvetli cem profilini zedeledin. Bir sure yazdiklarini okumayi dusunmuyorum artik. Sohreti kaldiramadin cem. Olmadi. Yapamadin.
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 halktan karisik tepkiler geliyor bu konuda cem'e karsi.
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 arabam var ya kim yok dedi? goldbaren mi dedi yoksa ? onu ciddiye almayin. belli fakir
chrome Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Abi pic thred i ne zaman aciyon sen? Yetti gari.
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 sequo ekran kartı vermişti. benim pc de kasmaya başladı, zenginliğini kanıtlama fırsatı ayağına geldi
Öne çıkan mesajlar