Playbook Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 sağdaki captain hook gibi eller kepçe bildigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Killer said: ben kaslıyım üstelik ama daha kimseyi otelim var diye tavlamadım eski kız arkadaşımdan başka kız da bilmedi. daha yeni bir iki kişiye söyledim garip geliyo söylemek ne bilyim otel var otel var kaştakiler otel mi lan adı ney otelin, indirim var mı dgfdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Playbook said: sağdaki captain hook gibi eller kepçe bildigin fdgfd güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 DeathLord said: Killer said: ne istiyosan söyle dedik abi evde yicem diyen sendin sdfsd gayrimenkuller çok işe yaramıyo ya. sadece olmayan parayı harcatmıyo. mesala yazın ben tatile para vermiyorum. 22 gün oteldeydim bu yaz. 22 gün tatil ne lan 1 haftası binliradan fazla misal yani 1 haftası 1000 lira mı? dandikmiş sizin otel :) bin liradan fazla dedim gözler lens sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Net fiyat ver arkadasim. Gecelik fiyati ver hatta oteli bulup kim oldugunu tespit edicem senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 forgiver said: Killer said: ben kaslıyım üstelik ama daha kimseyi otelim var diye tavlamadım eski kız arkadaşımdan başka kız da bilmedi. daha yeni bir iki kişiye söyledim garip geliyo söylemek ne bilyim otel var otel var kaştakiler otel mi lan adı ney otelin, indirim var mı dgfdfg adam önce dövmüş sonra indirim koparmaya calısmıs hahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 DeathLord said: Net fiyat ver arkadasim. Gecelik fiyati ver hatta oteli bulup kim oldugunu tespit edicem senin. asdf no bilmiyorm fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Bırak tıstın dimi kimlik tespit edicem diye :) Korkma Antalya'da değilse bulamam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 tek solukta okudum topiği, sequo yine yargılamış. cempostacı da 2 kekodan "ohaaaa" tepkisi aldı diye gaza gelip topic acmıs ama icinde patlamıs. dfsdf cempostacı'dan bi kale resmi falan gelmesi lazımki altta kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 DeathLord said: Bırak tıstın dimi kimlik tespit edicem diye :) Korkma Antalya'da değilse bulamam :P niye aga korkmalı mıyıms enden bulcan falan? asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 seq geldiğinden beri forum bir başka oldu. iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 sequo geldiginden beri millete fakir demenin bir zevki kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Sequo yargılamış resmen ama cempostacıda tık yok. Şuraya bir yanda paticik, diğer yanda araba ev resimler koyamadı gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 cempostacı çok konuşuyor ama üzerinde ekmek olan araba resimleri göremedik daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 cempostaci yeni mezun fakir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 cem kendini kimden neyden üstün hissetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 0ne bile ortalığı kızıştırcak postlar atıyor. nası bi yer lan burası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 paramın olduğunu fotolarla belirtmeliyim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 0ne said: tek solukta okudum topiği, sequo yine yargılamış. cempostacı da 2 kekodan "ohaaaa" tepkisi aldı diye gaza gelip topic acmıs ama icinde patlamıs. dfsdf cempostacı'dan bi kale resmi falan gelmesi lazımki altta kalmasın. tamam bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Sequo foruma gelince hepimiz fakir sayıldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Killer said: DeathLord said: Net fiyat ver arkadasim. Gecelik fiyati ver hatta oteli bulup kim oldugunu tespit edicem senin. asdf no bilmiyorm fiyat haftada 1000 lira isteycek şu vardı Aqua Princess Hotel doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 yok orası değil yahu. tepesinde yımırta vardı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ben biliyorum oteli kaldım daha önce. güzel otel, iyide para getiriyordur o bölgede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 cempostaci kaldıysa fakir oteliymiş tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 bunu diyen adam mouse dileniyor, beleş pizza var diye insanları turnuvaya davet ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar