Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zenginim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cempostaci said:

escape sus lutfeb
ortalik bol ketcap mayonezli tavuk doner koktu

haha adamın dalga geçme mantığına bak. ne kokmasını istersin? dfds
1000er 1000er esprisi yapıcaktım postacı seviyesinde ama.. :(

neyse madem o kadar zenginsin,

100lüklerden 200lüklerden vs adını yaz cek fotoğrafını koy lan foruma hadi bakalım dfds

sen bunu yap bir daha ağzımı açmıcam sana karşı.
Mesaj tarihi:
Burda yaptığın gibi farklı level milletin yanına gidip ben zenginim yeeaa dediğin için olabilir bence.

stvde lvl 29 lari kesen mavili lvl 90 lar gibi davranma, kalibin insanlarla takil
Mesaj tarihi:
cempostaci said:

so inci sozluk...

hadi bakalım cem postacı.

tamam adını yazma başka bişi yaz. ya da yazma boşver paraları ser çek fotoğrafını gönder. dolar da olur euro da olur madem dfs

öle sıkmakla olmuyor.
Mesaj tarihi:
paticige bu acc ile ilk postlarimdan birisi 3bin tl tutarinda bi saatimin olmasi ve bunu is icin kullanmamdi. insanlar ezige bak sirf is icin, karsi tarafa sekil yapmak icin pahali saat takiyor dedi. insanlara anlatamadim toplantilarimda musterilerimle kilik kiyafetimin onemini vs. hala ayni kafada insanlar var. tc.kimlik numaranizi gonderin sigortanizi ben karsilayayim
Mesaj tarihi:
allaşkına zenginseniz forumda işiniz ne lan. içinizdeki boşluk nedir parayla bile dolmuyor.

benim öyle param olsa deli gibi kovalayacağım işler var. parayla ölçülemeyen ama bok gibi para olmadan yapılamayacak işler.

nasılsa param yok diyip kovalamıyorum bahanem de hazır.
Mesaj tarihi:
http://forum.paticik.com/read.php?62,6720514,6721663#msg-6721663

cem postacı yaklaşık 2 ay gibi bi sürede forumdasın belliki birilerinin arkdaşın ama neredeyse o kadar az 1k posta yaklaşıyorsun. eski nick ne bi söylesene bana
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...