Ekmek Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Gözyaşlarındaki protein bile az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Playbook said: he bi de arabaların hepsi ayrı garajda bir araya getir trollemicem söz Sözünü tut ama lütfen hadi iyi geceler. Fotodoki F430 u satip F458 aldım bu arada biraz eski foto 2012 kasım falan satmadan önce çektiğim bi resimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Sequo said: DeathLord said: Ya hadi ben zengin değilim çok anlamam da, senden çok daha zengin insanlar tanıyorum hiçbiri senin kadar görgüsüz değil, niye bu kadar zorluyosun ki? Para var huzur var konsepti seni hiç bulmamış anlaşılan. Git bi vakıf falan kur bi işe yara o kadar paranla, böyle faydasız amaçsız nereye kadar? Fakir olmak zor zanaat di mi? Fakir değilim ki, milyonlarım yok sadece. Olan yetiyor bana şimdilik... =) En azından gecenin 2 sinde paticikte sanal tatmine ihtiyaç duymuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 abi ne kadar cok hazimsiz fakir var buralarda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Theridone said: cempostaci said: 4k lik saat takiyorum dedigimde aldigim tepkiyi gorunce, yillik bonusumu aldigimda 21k lik saat aldim dedigim zaman ne tepkiler gelecek acaba demistim. tesekkurler sende 65. tepki veren uye oldun sanirim. casio en iyisi degil mi kanka ? yok kanka ben rolexciyim. sevdim seni rolex yachtmasterim ile tanisabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 aquila said: sequo benim facebooktan yakinim, hersey gercek. biliyoruz bebegim ya. nerde eski troller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 sequo playbookun tapusunu satin alip buraya fotosunu koysa cok guzel olmaz mi? sulalesi ile birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 DeathLord said: Sequo said: Dur hadi tüm darbeleri çakıp öyle yatiyorum aushd Öptüm hadi iyi geceler:) Ya hadi ben zengin değilim çok anlamam da, senden çok daha zengin insanlar tanıyorum hiçbiri senin kadar görgüsüz değil, niye bu kadar zorluyosun ki? Para var huzur var konsepti seni hiç bulmamış anlaşılan. Git bi vakıf falan kur bi işe yara o kadar paranla, böyle faydasız amaçsız nereye kadar? deathlord ölümüne ittirmiş bağırsaklara kadar. :) kişiliksiz olunca insan parayı kaldıramıyor tabi napsın görgüsüzlüğün dibine vurmuş. ki dediğim gibi sequo gibi 100 tanesini nakit alıcak -18 tipler bile daha görgülüdür. ha şu gerçeği de unutmasın tabi ; parası var vs.vs. gelip fatura resmini paticik forumuna koyuyor. loser dediğimiz bu şekil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Yapacak daha iyi bir şeyim olmadığı için cevap veriyorum: Olmaz sanırım. edik:Araya teemo girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 satin aldim seni kole diye elektrik urettirse bodrum katinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Playbook said: aquila said: sequo benim facebooktan yakinim, hersey gercek. biliyoruz bebegim ya. nerde eski troller. Farkındayım bende eğlence olsun diye trolle trolle cevap veriyorum :) Bu sefer yatmayanı zi**ler. Herkese cümlete iyi geceler. Edit: Şu TeemoMid'e de birisi elin pipisi ile gerdeğe girilmeyeceği gerçeğini öğretsin :) -18 lerde -18 ler. Beyin yaşı nerde ise o kişileri panpa ilan etmiş kendisine lol. Yanlız catastrophe giildının böyle abuk sabuk hesaplar açıp burada da hakaret edeceği hiç aklıma gelmezdi:) Tipik fakir adam işte hooooşt asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ahaha adam delirmis sinirden ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 cempostaci said: sequo playbookun tapusunu satin alip buraya fotosunu koysa cok guzel olmaz mi? sulalesi ile birlikte cayenne fakiri; sen alamazsın o kesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Bu sinirle poponuza kömür sokarsanız siz de birer ferrari alabilirsiniz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 HAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Playbook said: cempostaci said: sequo playbookun tapusunu satin alip buraya fotosunu koysa cok guzel olmaz mi? sulalesi ile birlikte cayenne fakiri; sen alamazsın o kesin :D nevizadeye gittiginde 50lik biranin 7lira oldugu yerleri arama. 10 liralik yere otur farkini ben verecegim. hatta 3 tane daha ic bendensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ne sıçmık bi konu bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 cempostaci said: Playbook said: cempostaci said: sequo playbookun tapusunu satin alip buraya fotosunu koysa cok guzel olmaz mi? sulalesi ile birlikte cayenne fakiri; sen alamazsın o kesin :D nevizadeye gittiginde 50lik biranin 7lira oldugu yerleri arama. 10 liralik yere otur farkini ben verecegim. hatta 3 tane daha ic bendensin thx cheers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 sequo tanisalim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 adamın eşi cocugu var YUVA YIKAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 playbook yoklugu belli etme ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Aksam gene gider evine cocuguna canim nolucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Ekmek said: Bu sinirle poponuza kömür sokarsanız siz de birer ferrari alabilirsiniz bence konu kapandığına göre yatabiliriz. Not: seqo'yu taktir ettim adam tahriklere kapılmıyor hiç =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ben ferrari sevmiyom lambo yada maserati olur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 aquila said: sequo benim facebooktan yakinim, hersey gercek. O arabalarda mı? Ayrıca ne iş yapıyor bunlar dedeleri amcaları mısırda zenginmiy di? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar